Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Johnny Tinenbalm3.14

0 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A történet alighanem ma már minden hírérzékeny magyar újságolvasó-internetező számára ismert. Páratlan botrányként tálalja a román sajtó, hogy a pénteken Csíkszeredában lejátszott román-magyar válogatott jégkorongmérkőzésen a román válogatott magyar nemzetiségű tagjai…..
Az érzéki masszásra keresve találtam a blogotokra. Engedjétek meg hogy megosszam veletek a nyári élményemet. Magamról annyit, hogy 26 éves nő vagyok, egy nyugat-dunántúli városban élek, humán területen tevékenykedek, jelenleg operátorként. Három éve éltem kapcsolatban a…..
Johnny Tinenbalm3.14 2011.12.16 20:59:24
Az emberi jogok egyetemes nyilatkozata egy, az ENSZ által elfogadott nyilatkozat, mely összefoglalja a világszervezet álláspontját a minden embert megillető alapvető jogokról. A nyilatkozatot a II. világháború borzalmai ihlették és 1948. december 10-én fogadták el. Az…..
Johnny Tinenbalm3.14 2011.12.12 01:13:20
@mement: a féligazság hazugság. az az EGYÜTTÁLLÁS, hogy az állam és a jogvédők együttesen diszkriminálnak, visszás. nem értem hogy mit nem lehet ezen érteni.

mellesleg a gondolatmeneted alapján gondolom a csövesek gondjait is leszarod, hiszen akit érdekel, az alapítson szépen civil szervezetet ugyebár.
Johnny Tinenbalm3.14 2011.12.12 01:47:37
@mement: nem ez volt az állításom feltétele, hanem kb. "az nem baj, hogy az állam nem gondoskodik eléggé a csövesekről, és a civileknek sincs elég pénzük erre".

ha meg akarod tudni, mi van a dolog mögött, nézz utána az átláthatósággal kapcsolatban annyira lelkes, valahogy sorra ideológiai vagy politikai érdekeknek megfelelően cselekvő "civil" szervezetek bevételeinek, illetve annak hogy az összes, szart kavaró eseményen megjelenő "civil aktivisták" miből élnek. segítek: valamiért mindez nem nyilvános.
Johnny Tinenbalm3.14 2011.12.14 23:00:35
@Kis ember: te mérhetetlenül ostoba, te, épp azt részletezem, hogy mekkora probléma, hogy nem egyetemesen érvényesülnek az emberi jogok.

egyes, leülhetsz.
"Bartók meghalt. Ha a legmagasabb mértékkel mérünk embert és művét: ő volt utolsó igazán nagy emberünk." (Márai Sándor: A teljes napló, 1945) 1945-ben a mai napon - 09-26-án - hunyt el Bartók Béla. Az alábbiakban Yehudi Menuhin visszaemlékezését olvashatjuk Bartókról és a…..
Johnny Tinenbalm3.14 2011.09.27 11:04:23
@☉ ☾: @Kutyuu: gratulálok, bedőltetek egy primitív szélsőbalos trollnak. remélem mentek tüntetni is, elő azokkal az esernyőkkel!
Johnny Tinenbalm3.14 2011.09.28 01:42:28
@Kutyuu: már a kommentből kilóg a troll-láb, de egyetlen kattintással elérhető a blogja, ahol szélsőséges gyűlöletbeszéd olvasható, nem kell nagyon nyomozni. szomorú, hogy ilyen gyenge szélsőbalos szövegnek bedőlnek emberek, de végül is egész pártokat is eltartanak ugyanezek.

Szegény Bartókot pedig Isten nyugosztalja.
Van az úgy, hogy sikerül megfelelő zenei aláfestést találni egy kis színes hír alá, és előfordul az is, hogy nem. A CNN-nek szeptember elején nem jött össze a dolog, amikor egy 103 éves fekete dédnagymamát mutattak be, amint éppen autót vezet. UPDATE: az előző videó helyett…..
A Bëlga médiahekkje tökéletesen sikerült, szinte mindenki elhitte, hogy feloszlanak, de persze eszük ágában sincs. A Lángoló Gitárok lerántja a leplet még a „búcsúkoncert előtt”. Még5: Tedd fel a kérdést! Mit üzentek azoknak, akiknek felcsillant a szemük a hír…..
Na, vajon miről szól az a cikk, ami mellé éppen ezt a fotót választotta a Blikk képszerkesztője? Hernádi Judit együtt ünnepelte új mellimplantátumát VV Évivel és barátnőivel. A Heti hetes állandó szereplője új hobbit talált magának nyárra: apró vitorláshajókat…..
Johnny Tinenbalm3.14 2011.07.26 23:15:26
@hallari: jaj, ne légy ilyen kis szerény, biztos tevőlegesen gyilkolt is, és ma is megtenné ha tehetné, legalábbis ha te mondod akkor az biztos úgy is van.

nevettem
Johnny Tinenbalm3.14 2011.07.26 23:16:41
@assasin: a probléma az, h amit én írtam, az széles körben ismert tény, amit te, az viszont csak vélemény.

bökkenő?
Johnny Tinenbalm3.14 2011.07.26 23:23:56
@Kelta67: kelts majd fel, ha felfogtad, h széles körben ismert tényeknél nem szükséges érvek ismertetése.

addig is, kis segítség: melyik nem közismert? az, h zsidó? az, h ronda? az, h alkoholista? az, h kurva?
A heves vitákat kiváltó problémát, miszerint nagyon drága az elbutult, vagy csípőtörött, egyedülálló idősek gondozása, sikerült megoldania a Szociális Államtitkárságnak. A 2011. július 1-jétől érvényes szabályozás szerint minden család, ahol nem él idős rokon, kap egy…..
Johnny Tinenbalm3.14 2011.06.02 11:02:39
Most, hogy túl vagyunk rajta, mint egy hasmenéssel nehezített all inclusive tunéziai nyaraláson, itt az ideje az önismeretet építő számvetésnek: mégis miért nézte az ország tévé előtt ülő részének egyharmada minden este Alekoszt és az ő szerelmét a legfelsőbb szinteken?…..
Zorg a Rettenetes hívta fel a figyelmem az alábbi Bombahíres hírre (Az Ozeki.hu közlényét itt olvashatjátok): Szombat éjjel számos weboldalon megjelent a mobilkommunikációs szoftverek fejlesztésével foglalkozó Ozeki Informatikai Kft. valamennyi termékének forráskódja. A cég…..
Johnny Tinenbalm3.14 2011.05.29 19:42:15
@Rókakígyó: továbbmegyek a konteós vonalon.
- pintér úr, van a kezünkben valami, mi lenne ha fizetne nekünk h ne kerüljön nyilvánosságra
- ugyan mi
- sauce, pixx, noodz és mailz, utóbbiakban vannak a szaftos cuccok
- kamuztok, tuti h nem tudtátok megszerezni
- jóvan, akkor előbb a lájtos cucc megy torrentre, aztán ha 5 napon belül nincs a kajmán-szigetei számlámon a segílyecske, akkor készül a köv torrent
- o rly?
Tegnap este véget ért az év egyik legkellemesebb meglepetésének bizonyuló Éden hotel, a Viasat3 történetének egyik legköltségesebb produkciója. Furcsa valóságshow volt ez, legalábbis a műfaj Való világon és a Big Brother hazai változatán szocializálódott rajongóinak…..
Johnny Tinenbalm3.14 2011.05.27 16:02:14
@zero: épp azért, mert a főnyereményt el lehet vinni emberként, és féregként is, a választás a játékos kezében van. a vélemény pedig szabad.
Johnny Tinenbalm3.14 2011.05.27 16:06:40
@zero: egy párhuzamos univerzumról van szó, egy olyanról, ahol pld. egy rendőrt megölő felelőtlen drogos ül, egy óriási hazugságon kapott politikus lemond, egy nyolc általánost végzett csaló nem példakép hanem megvetett figura, stb. itt elképzelhető az is, h egy cégvezető nem szeretne olyan emberrel dolgozni, akiről közismert hogy csak a saját zsebével törődik, kifele hazudik, és ha vkit átver, akkor azt még jól meg is ideologizálja magának.
Johnny Tinenbalm3.14 2011.05.27 16:26:15
@sandokan: +1
Sokkolva vagyunk így kedd reggel: átvágja a testvérpár Alekoszt, írja a Blikk. A villa két szőke menyasszonyjelöltjének esze ágában sincs hozzámenni az okostojáshoz, csupán a hírnév kedvéért vállalkoztak arra, hogy beköltöznek a luxusbörtönbe. Ráadásul Beatrix még…..
Johnny Tinenbalm3.14 2011.05.17 21:25:53
@simon says:: képzeld el, milyen fejed lenne, ha éveken keresztül abból élnél, h neked nem feltétlenül szimpatikus embereknek engednéd h megszekszualizáljanak. képzeld hozzá, h egy idő után műszak utáni alkoholizálással, utána műszak előtti kábszerezéssel teszed elviselhetővé a napodat.

hát ezért.
  Esélyes, hogy tapasztaltuk már, hogy ki jól, ki rosszabbul vélekedik a Szervezőkről. De kik is a Szervezők? Sztem azok, akik vmilyen társulás képviselőjeként lépnek fel. Ha a zeneiparnál maradunk, ez lehet egy Zenekar, egy klub, egy társulat kontaktszemélye.Egy közös van…..
w Helyreigazítás 2011.05.11 03:00:00
Tisztelt választók, kedves fiatalok! Adminisztrációs és politikai hibák következtében olyan plakátok és hirdetések jelentek meg a sajtóban és a köztereken, amelyek az abortusz alternatívájaként a gyermek megszülését és azonnali örökbe adását jelölik meg. Csak a kampány…..
Johnny Tinenbalm3.14 2011.05.11 11:17:21
@Nard: demagóg barom. ez bcs, így szépen tegyél csak feljelentést a kerületi rendőrkapitányságon, ha név szerint meg tudsz jelölni kdnp-párttag embereket, akik terhes nőket zaklatnak.

elképesztő szellemi nyomorban éltek. rosszabbak vagytok, mint a kannás boros bőrfejűek, mert belőlük nem lehet a hőbörgésnél többet kinézni, nektek viszont van eszetek, csak nem használjátok - amint valaki belengeti a témát, egyből megy a fröcsögés és hőbörgés, minden tényszerűség nélkül.
Édes jó, Istenem, ha a görög éjjeliőrnek előre megmutatják azokat a, hogy is mondjam, hogy ne bántsak meg senkit hirtelen, nőszerű lényeket, akik rá várnak a Szerelem a legfölsőbb szinteken (sic) című műsorban, akkor kétszer is meggondolta volna azt a határozott főbólintást.…..
6 tányér hiányzik. Honnan? (És ki lopta el??)     ..
Johnny Tinenbalm3.14 2011.05.06 15:51:00
@RETROPETI: áááá 4 perccel megelőztél :) kár h csak most találtam a blogra :) mindenesetre én is erre tippelek :)
A magyar állam a diákok átverésében segédkezett, aminek véget kell vetni: morális kötelesség a diplomagyárak bezárása. Nem tudjuk, hogy Hoffmann Rózsának a felsőoktatási intézményekkel kapcsolatos tegnap kiszivárgott tervei a valóságban mennyire előrehaladott…..
Főleg, hogy eddig sem követett. Csak jött velünk, és rögzített néhány pozíciót, meg wifi-routert, az Apple azonban kiadta az iOS 4.3.3-as verzióját, ami pontosan ezt a bugot javítja. A készülék ugyan továbbra is jegyzetel, miközben sétálunk, ám csak egy hétig, és az adatokat…..
Johnny Tinenbalm3.14 2011.05.05 11:04:09
@GrG:

Frissíts. A 4-est vedd meg, és vegyetek két 5-öst ha majd kijön.

Steve

Sent from my iPhone
Az aggódó szülők egyesülete újabb készülőben lévő sorozatot, pontosabban annak pilotját nézte ki rettentő dühének céltáblájaként: az NBC The Playboy Club című sorozata verte ki a bigottság biztosítékát. A 20th Century Televisionnél készülő pilot a hatvanas években…..