Regisztráció Blogot indítok
Adatok
qs.csaba

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hogyvolt VV4 - 4x108 2011.04.04 12:35:00
És még azt hittem, sokat látott ember vagyok. Hát tegnap este bebizonyosodott, nem. További alázatra kényszerít, hogy mindig kiröhögtem a mamát, mikor láttam, beszélget a Luszeszítá meg az Eszmeralda szereplőivel, na jó, én is ragadtattam már el magam és kiabáltam…..
qs.csaba 2011.04.04 14:26:23
Csaba véleménye:
Vasárnap este sok nézővel egyetemben izgatottan szurkoltam és lestem a fejleményeket, amikor kb. a párbaj félidejekor (akkor még számunkra teljesen érthetetlen okból) egy pillanatra felvillantak a játékosok képei is a szavatok állása alatt. Akkor még nem tudtam eldönteni, hogy egy esetleges tévedés, malőr, technikai hiba, vagy szándékos, céltudatos magatartás áll-e a történtek hátterében, hiszen ez az eset a szavazás állását befolyásolta és teljesen megváltoztatta az eredményeket. Felháborító ami a szavazás alatt törént. Az RTL Klub talán még megmenthetné a becsületét, ha beismerné a hibát ( akár szándékosan, akár tévedésből adódóan ) és vagy új szavaszást, párbajt írna ki, vagy a "hiba" előtti állapotnak megfelelően hírdetne győztest, vagy Gigi mellett Évát is kiraknák a játékból. Sajnos jó megoldás a történtek után már nincs, csak rossz és kevésbé rossz!
A történtek felvetnek egy másik kérdést is ( és ez teljesen független attól, hogy kinek a pártján állok, kinek drukkolok ), nevezetesen a játék és a szavazás tisztaságának felügyeletének és ellenőrzésének kérdését. Más játékok alkalmával olyannyira hansúlyozott közjegyző ennél a szavazásnál ( illetve a VV4 szavazásainál ) nem volt, illetve nincs jelen?? Ha közjegyző felügyelte a szavazás tisztaságát, akkor nem emelt kifogást a teljes mértékben elfogadhatatlan és hátrányosan megkülönböztető, diszkrimináló magatartás miatt? Sajnos, mint egyszerű néző és RTL Klub rajongó csak reménykedni tudok, hogy a csatorna által korábban annyit hangoztatott tiszta játék, diszkriminációt elutasító nyilatkozatok, megnyilvánulások nem csak üres szavak voltak.
A történtek fényében kiváncsi lennék Gigi és családja reakciójára, esetleges lépéseire, melyek akár jogi lépések is lehetnének a csatornával szemben, hiszen ne felejtsük el a tét, a fődíj nem pár ezer forint! Mindenesetre a történtek után nem az a kérdés, hogy hová zuhan az RTL Klub renoméja, hanem az, hogy milyen mélyre!
Feszülten várom, hogy a csatorna részéről milyen reakciót láthatunk ( remélhetőleg még ma ) akár a délutáni VV4 kibeszélő műsorban, akár este a Fókuszban, vagy az esti összefoglalóban.
A történtek után egyet biztosra lehet venni: akárki is nyeri meg a fődíjat, azt nehezen lehet megvédeni, hogy tiszta, egyenrangú játék során érte el a nyertes az áhított célt és erről nem feltétlenül a nyertes tehet, hanem az RTL Klub.
Azt a tényt pedig a jövő fogja eldönteni, hogy ezzel az RTL Klub mekkora nézői támogatottságot veszít el, illetve az ilyen és ehhez hasonló műsorok ( ahol a nézői szavazatok döntenek ) mennyire lesznek a nézők számára hitelesek.
Kiváncsian várom a fejleményeket és az RTL Klub reakcióját.