Regisztráció Blogot indítok
Adatok
barkorka

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tudom reg nem irtam, igyekszem az osszes megtortent sztorit bepotolni. Na, ne, most ne azon kezdjetek agyalni miert nem, hol voltam, ja es lusta is vagyok, inkabb koncentraljatok az olvasasra, remelem megeri!Spontan jott az otlet, hogy Birguban fiesta van, nezzuk meg, igyunk egy sort es vegyuljunk,…..
Máltai történetek meg elek 2011.07.01 14:09:36
Jujj, most nezem milyen regen irtam utoljara. Aki olvassa, sorry, de kicsit elsodort az elet, megkezdtem a melodiat.... azota mar meg is utaltam az uniformist mert tobbet van rajtam mint a rendes ruham, tudnam minek hoztam ket teli borondot? szal a repteren nyomom, a sulinak melozom, aminek tanuloja…..
Egy kiados tengerparti hevereszes utan jo egy kicsit megpihenni a gep elott. Reggel 7-kor mar a halpiacon kukorekoltunk, probaltuk kitalalni melyik uveges tekintetu remseg vajon mi lehet a tepsiben. Vegul a raja mellett dontottem, arrol vannak halvany emlekeim hogyan kell elkesziteni, a zsakmanynak…..
Meg ki sem nyitottam a szemem, mar ereztem, hogy ez a nap szarul fog elsulni....jatszanom kene a super5 lotton......Kedves ma reggel egy nikotin tapasszal a tetkoja folott viharzott be, hogy o mar felkelt, de nem cigizik matol, igy kurvara unja magat. En nem unatkoztam almomban, de annak mar…..
barkorka 2011.06.02 08:28:10
Jo par fenykepet tettem fel, az elso kepek az ingyenes Wintermoods koncerten keszultek, ez egy helyi banda, de nagyon jo es kellemes zenet jatszanak.Belepo nincs, de a szervezo band club donaciot gyujt a rakos gyerekekert, igy belepeskor mindenki hozzajarul valamivel a…..
barkorka 2011.05.31 10:02:01
@Missszisz: vizuális típus lévén magam elé képzeltem, ahogy a sör után kókadozol pasi vállán, majd hajnalban kirugdalod bevásárolni és te meg csuklóig matatsz a csirke combjában, és hogy az angol nyaraló tiniket ne is emlegessem.....majd folytattam a vizualizását, ahogy a szombat este után még nekifogsz hajnalok hajnalán szendvicseket kenni és félkómában az út másik oldalán vezetni.... :DDD

Pogácsa hogy sikerült? :)
Máltai történetek Suss fel nap 2011.05.25 15:24:25
Ugy tunik a nap elment nyaralni Magyarorszagra, mert itt nem akar jo ido lenni, a hires, bezengett nyarnak meg nyoma sincs. Szerintem a parom Fila pulcsija ram fog gyogyulni, meg jo, hogy csak nyari cuccot hoztam. Allitolag 21 meg 22 fok van, de a viharos szeltol szerintem ez kb. 18 fok.Ma ismet…..
Na megegyszer, az elso iromany elszallt az eterben :-(Pentek este nyolckor mar agyban vagyok, virusos gyomor nyavalyaval, fasza. Ma voltunk dokinal mert mar ket napja fetrengek a fajdalomtol. Meg szerencse, hogy a patikakban van ugyeletes orvos, ugyhogy nem kell a fel vilagot bejarni es varni sem…..
A multkori tuzijatek megmerettetesnek szombaton volt a folytatasa, most nem a tengerrol lodoztek, hanem kulonfele alaku gepezeteket allitottak fel, amik lancokkal vannak osszekapcsolva, kulonbozo alakzatokban es szinekben, es ezekbol gyun a tuz. Szombat este eleg komoly program volt ez, nagybecsu…..
Tegnap voltam az elso maltai nyelvoran, ahol megtudtam, hogy a maltai nyelv az arab nyelv egyik nyelvjarasabol alakult ki es 70%-ban az arabon alapul, a tobbi pedig olasz. A kis csapat felallasa, 5 pasi es jomagam. Harom brit egyed, egy marokkoi es egy libiai fogorvos a menekult aradatbol. Az arabok…..
Be kell szamoljak a pentek esti programunkrol, persze egy megint elmaradhatatlan focimeccs utan, nyakunkba vettuk Maltat, hogy elautozzunk a fovarosba, ahol a kikotoben rendeztek meg a tuzijatekok versenyet. Osszesen 13 helyi versenyzoval es kulfoldi vendeg eloadokkal. A szabalyok: a tengerrol,…..
Amig el nem felejtem a multkor husveti husvasarlasbol bulibol nagyon jol jottem ki mert aznap csutortok volt, amit en valami miatt penteknek titulaltam, igy a nagy para megoldodott es vigan megettuk a csirkecombokat, az elet megis szep...Na, de nagypeneteken aztan senki semmilyen hust, de meg…..
Heftot hagyjuk, spontan nem emlekszem mit csinaltam...osszefolynak a napok, olyan mintha mar honapok ota itt lennek.Kedden mentem megint kis ujjacskammal regisztralni, olyan hosszu cetlit kaptam, hogy alig gyoztem vegigolvasni, nagyon komoly. Szoval megkerdezte a cetlin a valaki, gondolom ul valaki…..
 Tul a friss kenyeres szendvicsen es a kaven, uldogelek a tengerparton, hogy megirjam a kis szosszenetet a hetvegerol.Felidezem mit is igertem..... beharangozott nyolcvanas evek es karaoke party majd valami helyi macsok gyulekezete meccs, most mar tudom focimeccs, akkor meg abban a hitben…..
Lehult a levego, orkan ereju szel fuj.....tegnap nagy lazan nekiindultam egy poloban, hat kekre fagytam a tenger mellett...es azt a nem keves mennyisegu szemetet amikor felkapja a szel, olyan jo szajba, szembe kapni.Tegnap Sliema-ban voltam, egy allasra jelentkezni a suliban, ahol tanultam es…..
Ma reggel volt az elso regisztracios idopontom, tudjatok a munkareseshez. Egyedul mentem, ma nincs segitsegem intezkedeshez. Busz megall a haz elott, en felszallok es azon gondolkodam hogyan szallok majd le, mert csengettyut sehol sem latok. Szerencse ram mosolyog vegre valaki felemelkedik es…..
 Kedves barataim! Sajnos ekezetes irasokkal nem tudok szolgalni a jovoben, vagy ha at lehet allitani a gepen, kerlek javasoljatok hogyan kell.Olyan Galvolgyi fele, elvileg nevetteto musor megy a tv-ben, ugyhogy megragadtam a laptopot, hogy vegre megirjam kedves blogomba, mik tortentek az elmult…..
Jelentem bestokizva minden, pöccre pontosan 20 kilóval mérlegeltem. Útra kész vagyok! még néhány könnycseppet elmorzsolok..... mert a barátaim nagyon fognak hiányozni!  talán maga Magyarország is, azt még egyenlőre nem tudom. Köszönök mindent! És akkor egy kicsit…..
Blogot kapni ajándékba hihetetlen jó érzés! Köszönöm kedves barátaimnak! utazás előtti lázban égek, esek-kelek a bőröndökben és listákat gyártok, hogy semmi ne maradjon itthon. Máltai időjárás előrejelzést lesek, de ha a népi hagyomány nem csal, április végétől…..