Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Év gyógyszerésze

27 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2013. Október 12-én, szombaton, a Gyógyszerészek XXIII. Országos Kongressszusa keretein belül, kihirdetésre került, a 2013-as Év Gyógyszerésze. A harmadik alkalommal megrendezésre került pályázaton idén a legnagyobb változás az volt, hogy csak előzetes szavazatok alapján…..
2013. szeptemberének elején a beérkezett pályázatokat anonimizálva megkapták a szakmai zsűri tagjai. Hosszas bírálat után, de teljes egyetértésben megszületett a győztes. A tagok úgy vélték, hogy idén további három gyógyszerészt is említésre méltó munkát adott le, ezért…..
Augusztus elejéig meglátogattuk országszerte azon gyógyszerészeket, akik szakmai- vagy magánjelölések utján bekerültek az Év Gyógyszerésze pályázatra. A pályaműveket szeptember elejéig készíthették el a résztvevők - ezeket a tegnapi napig megkapták a szervezők. A szervezők…..
Az elmúlt hetekben az ország különböző régióiban tevékenykedő jelöltek mindegyikét meglátogattuk, hogy személyes felkérjük Őket az Év Gyógyszerésze kampányban való részvételre, illetve egyidejűleg tájékoztassuk Őket a pályázat menetéről, valamint szakmai interjút…..
Az idei évben a hagyományokhoz hűen Eskulits Tamás szobrászművész készíti az első helyezettnek járó díjat, mely a szakmai megbecsülés mellett értékes tárgyi nyereménye a versenynek. Mint minden évben, a győzelmi szobor ezúttal is bronzból készül majd, központi eleme az…..
Az idei évben harmadik alkalommal megrendezett Év Gyógyszerésze kampányban az eddigiektől eltérően új pályázati feltételek szerint lehet részt venni. Ezúttal nem kizárólag a szakma érdekelt a kampányban, a lakosság véleményére is kíváncsiak a pályázatot kiíró…..
Ahogyan az elmúlt években is, az Év Gyógyszerésze pályázatra beérkezett munkákat szakmai zsűri fogja elbírálni, és kiválasztani közülök a legjobbat. A zsűri ezúttal is négy főből áll, de történt személyi változás. A Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság az 56.…..
Az RTL Klub Egészségkalauz című műsorának április 14-i adásában Dr. Samu Antal, az Év Gyógyszerésze pályázat egyik zsűritagja lesz a vendég. A műsorban szó lesz a pályázat legfontosabb céljairól, a gyógyszerészi kezelés kiemelt fontosságáról egyaránt. A szavazás…..
A Magángyógyszerészek Országos Szövetsége 18. alkalommal rendezte meg a  „Gyógyszertár-működtetés 2013” munkakonferenciáját, amelyen az Év Gyógyszerésze pályázat szervezői is megjelentek. A gyógyszertár a jövőben egészségügyi szolgáltatást végző…..
Nagy örömmel jelentjük be, hogy a sikerekre való tekintettel 2013-ban is lesz Év Gyógyszerésze pályázat. A pályázatot ezúttal is a Magángyógyszerészek Országos Szövetsége koordinálásával a Magyar Gyógyszertudományi Társaság, a Magyar Gyógyszerészi Kamara részvételével…..
A zsűri értékelése után ünnepélyes keretek között a 2012-es Év Gyógyszerésze pályázat nyertesei a díjaikat 2012. október 13-án, szombaton vehették át Siófokon, a Magángyógyszerészek Országos Szövetsége XXII. kongresszusán. A 2012-es év Év Gyógyszerészének…..
A pályázati leadási határidő elteltével nagy a készülődés a háttérben. A pályázatok feldolgozása, valamint az októberi díjátadó előkészítő munkálatai nagy erőkkel folynak. Míg a zsűri tagjai a pályamunkák elemzésével foglalják el magukat, Eskulits Tamás…..
Kedves Gyógyszerészek, Patikusok!Mint bizonyára már értesült róla, idén ismét megrendezésre kerül az Év Gyógyszerésze pályázat, melyen minden aktív gyógyszerész indulhat, aki pályázati anyagát 2012. június 15-ig leadja a www.evgyogyszeresze.hu oldalon…..
 A 2012-es év Év Gyógyszerészének választott jelentkező a páratlan szakmai elismerésen túl idén is különleges ajándékban részesül. A tavalyai év sikere után ezúttal is a méltán híres Eskulits Tamás szobrászművész által külön erre az alkalomra megálmodott, és…..
Márius 2-4 között sokadjára gyűlnek össze a szakma tagjai, hogy a Magánygyógyszerészek Országos Szövetsége által megszervezett, sokatmondóan Gyógyszertár-működtetés névre keresztelt munkakonferencián mélyítse, bővítse ismereteit a gyógyszerellátást, egészségügyi…..
 2012-ben ismét megrendezésre kerül a tavalyi évben nagy sikerrel zárult Év Gyógyszerésze pályázat. A pályázatot, ahogy az elmúlt évben is a Magángyógyszerészek Országos Szövetsége koordinálásával a Magyar Gyógyszertudományi Társaság, a Magyar Gyógyszerészi…..
Február 28-án, kedden ismét sok szerettel várjuk a média képviselőit, hogy az idei Év Gyógyszerésze pályázat részleteit leleplezhessük egy kellemes ebéd mellett. A zsűritagok mindegyike jelen lesz az eseményen, hogy maximális tájékoztatást nyújtsanak a pályázati kiírást,…..
Az idei évben is megválasztja a szakmai zsűri az Év Gyógyszerészét, mely az elképzelhető legrangosabb szakmai elismerés. A magas presztízsértékű kitüntetés megszerzésnek feltételei hamarosan kihirdetésre kerülnek, melynek részleteiről első kézből itt lehet…..
A siófoki Hotel Azúrban kapták meg díjaikat az Év Gyógyszerésze és a Kedvenc Patikám kampány nyertesei. A díjátadón részt vett a szakma zsűri, a kampányokat szervező Nero Solution csapata, és természetesen a nyertesek…..
 Sikeresen lezárult a 2011-es Év Gyógyszerésze és Kedvenc Patikám kampány. A díjak ünnepélyes keretek között, október 8-án kiosztásra kerültek a Magángyógyszerészek Országos Szövetségének XXI. kongresszusa Siófokon. Az Év Gyógyszerésze szakmai díjat jövőre is…..
Szeptember végével lezárult a szavazási időszak a Kedvenc Patikám kampányban. A szavazatok a hivatalos honlapon (www.kedvencpatikam.hu) és az újságokban, illetve a patikákban található szórólapok segítségével adhatta le a közönség. Néhány statisztikai adat a szavazásról:…..
Lezajlott a Magángyógyszerészek Országos Szövetségének XXI. kongresszusa Siófokon, amelynek keretében átadták az Év Gyógyszerésze szakmai díjat, illetve a Kedvenc Patikám  nyertesének járó a elismerést is. Az Év Gyógyszerésze díjat 2011-ben négy gyógyszerész…..
Nagy örömmel fogadtuk Az Év Gyógyszerésze pályázatra beérkezett munkákat. A négy tagú szakmai zsűri folyamatosan dolgozik ezek feldolgozásán, a nyertest szeptember 30-ig értesítjük. A díjátadóra október 8-án kerül sor Siófokon a Hotel Azúrban, a Magángyógyszerészek…..
Alant láthatók az első képek az Eskulits Tamás Művész Úr által készített szoborról, amely Az Év Gyógyszerésze pályázat nyertesének a jutalma lesz. A külön erre az alkalomra készített egyedi szobrot a legfelkészültebb gyógyszerész kapja az októberben esedékes…..
Megkérdeztünk néhány szakmabélit, hogy kinek mit jelent a gyógyszerészeti gondozás a mindennapokban?  - A gyógyszerészi gondozás a beteg sorsának követését jelenti számomra. Egy szoros emberi-szakmai köteléket a beteg és a gyógyszerész között. A változásokat…..