Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Poker Ingyen

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hat fegyveres rabló tört rá az EPT Berlin 4. napjának játékosaira és vélhetően elvittek több millió eurót a díjalapból. A nagy ijedtségen kívül szerencsére senkinek nem esett komolyabb baja, de a pánik elég nagy volt, hiszen négy lövés is dörrent. Az EPT szervezői azonnal…..
Vixkis Blog A Póker Csúnya Arca 2008.11.22 13:53:00
Avagy mit lát a kritikus szemlélődő Sok helyen felmerül a kérdés, - mely valószínűleg leginkább pont a pókert komolyan vevő/művelő játékosokat foglalkoztatja - hogy hogyan ítélik meg kedvenc időtöltésünket az egyszerű külső szemlélők. Ők csak ennyit látnak a…..
Régóta terveztem, hogy bemutatom a két kedvem Texas Holdem (Poker) játékomat, de mindig valami friss, valami fontosabb került elő, emiatt háttérbe szorultak. De most eljött az ideje egy kis szórakozásnak is. Természetesen a Marketen több Poker/Texas Holdem játék van és ha jól tudom…..
Póker Blöff és catfight 2007.01.31 11:11:00
A High Stakes Poker legutolsó (S03E03) adásából egy parti, és utána egy Woody Allan filmelemet felvonultató catfight. Az előzményekről csak annyit, hogy pár partival ezelőtt Shaun Sheiky dobott egy 88-at, mert flop előtti visszaemelésére Matusow all-int mondott. A dobás után…..
Póker Apa újra 2010.11.27 15:24:00
Megtöröm a csendet, mert ez egyszerre olyan sok szinten elszomorító és ostoba. Szerencsejáték Zrt. Maradjon játék! kampány.  Credit goes to: Naropa..