Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hungry horse

0 bejegyzést írt és 535 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy ideje figyelem miket művelnek az oroszok, hát mit mondjak, ki tudok akadni rájuk, de nagyon. Persze nem az ukránok pártján vagyok, szó sincs róla. Csak ki vagyok akadva az orosz bunkóságon. Azt mondta ez a Dmitrij Peszkov, hogy a szankciók (gazdasági megszorítások meg mindenféle embargók ugye)…..
wagmg Putyin nem megy tovább... 2022.04.04 23:52:07
Megjelent az indexen egy cikk[1], egy riport Szakály Sándor Széchenyi-díjas történésszel. Putyinról meg a háborúról beszél, elmondja a véleményét. Őszintén szólva megdöbbentem, hogy miképpen képes egy hozzáértő ember, egy történész ekkora butaságokat mondani. Akkora blődségeket mond, hogy a…..
Hungry horse 2022.04.07 12:18:18
@white999: nem írtam ilyesmit.
Soha, sehol.

Az ukrán háborús propaganda és a 8 éve folyó polgárháborújuk, több, int 10 ezernyi polgáruk legyilkolása elítélése nem jelenti azt, hogy támogtná bérki az orosz agressziót és a háborút.
Az usa kapcsán nem vagytok ilyen finnyásak ti és a nyugati barátaitok sem, holott Afganisztán, Szíria, Irak, Szerbia, Líbia kapcsán lenne miről gondolkodnotok bőséggel.

Nem kellene kettős mércével a hohol háborús propagandát tolnotok és alámerülni az oroszok esztelen gyűlöletében.
A manapság tapasztalható állatias baloldali erőszak nem új keletű.  Csupán sokadik virágzását éli. Amióta csak létrejöttek baloldali mozgalmak, ideológiák, az erőszak időközönként felerősödik, mint az egyetlen helyes kommunikáció a másik oldallal.  A 70-es években Európában több, a Szovjetunió…..
Hungry horse 2020.11.02 12:59:04
@NekemNemEzKell: Szerintem összekeversz a kurva anyáddal.
Ne maszatold a családi problémáidat másokra te szerencsétlen elmebeteg!
Önök szerint a három közül melyik a legszennyezőbb iparág: a légiközlekedés, a tengeri szállítmányozás vagy a divatipar? Bármilyen meglepő, az ENSZ Környezeti Programja szerint a divatipar felelős az éves globális szén-dioxid-kibocsátás 10 százalékáért, ami több, mint a nemzetközi repülés és a…..
Sok minden elhangzott itt a múltkori cikkem után a hozzászólások között.Ezek közül felbukkant egy érdekes téma, a devizahitelezés. Makacs állítás, hogy a bankok valójában forinthitelt adtak, csak jól átverték az embereket, így az árfolyamemelkedésen jó nagyot kaszáltak. Vizsgáljuk meg közelebbről a…..
Hungry horse 2020.09.25 14:44:59
@Lorrh: aki itt buta, az az, aki két posztban nnis hazudozik össze vissza.
Sőt.
Még a kommentekben is folytatja, azután, hogy két forrással is cáfoltam.
De hozhatnék még pártucatnyit.

Mind arról szól, hogy amit a másik posztod kapcsán is leírtam.
Nem devizában hiteleztetek és nem deviza alapon hiteleztetek, nem a betéteitekből hiteleztetek, nem a saját forrásaitokból hiteleztetek, nem szerepelt a mérlegetekben devizaforrás, hanem fedezeti/spekulációs ügyletekkel fedezve - deviza vásárlása nélkül - forintban számoltatok el és hiteleztetek.
Ezt a forrásokban a PSZÁF és az MNB is kimondta expressis verbis.
Idéztem is.
De te tovább hazudozol.
Miért is égeted magadat?
Hungry horse 2020.09.25 17:38:36
@Lorrh: nem gondolnám, hogy a primitív személyeskedésed pótolná a nemlétező forrásaidat, érveidet.
Elég primitív módon adod elő, de lelked rajta.
Már ha van olyanod.
Legalábbis az irigy prolibunkók szerint.   Tegyük egy kicsit tisztába az ő ügyét! Bármikor Balázs neve szóba kerül az internetes fórumokon, akkor előjön, hogy elcseszte a karrierjét és pénzéhes, meg mit tudom én milyen negatív dolgok. Fel nem foghatom, hogy miért van ez, de azért ötletem van.…..
Az utóbbi két évtizedben a Magyar Honvédséget érintő legnagyobb horderejű hír  - a sorkatonaság eltörlése után -  a szerződés aláírása volt 218 Lynx gyalogsági harcjármű beszerzéséről, és azok hazai gyártásáról. Jöttek is a kommentek mindenhonnan, a"minek ilyent venni, vettek volna inkább…..
Hungry horse 2020.09.22 19:47:41
@bontottcsirke: nem tudom, utóbbit nem ismerem. 4Sajtóhubának szokták becézi, de ez itt nem sajtó, hanem net, ahol a poszter követi el és nem a tördelő, tördelőszerkesztő, akik az eredetit sajtó alá rendezik...
Hungry horse 2020.09.25 08:16:01
@Hehe64: érdemi volt.
Kb. annyi, amit megérdemel egy arcátlan tolvaj.
Már akartam erről a jelenségről írni, de az aktualitását ez a hír adja:   https://index.hu/belfold/2020/09/19/nyomozas_biro_ica_tamadas_rendorok/ Megnézhetjük a róla készült videót is: https://www.youtube.com/watch?v=s-NUUjA4Hf4   De ha akarunk még ilyet látni, akkor csak keressünk rá a…..
Hungry horse 2020.09.21 14:54:47
@Szubrina: valamit benéztél.
Nem írtam TV-ről.
Sehol.

Figyelmesebben kommentelj.
Hungry horse 2020.09.21 15:17:34
@Lorrh: nem hazugság.
Tény. Alkotmánybírósági és MNB vizsgálati anyagokban is szerepel, hogy a banki mérlegekben sehol nem szerepelt ilyen mennyiségű devizafedezet.
A választ leírtam milyen trükkel fedezték ezt, bankár létedre nem érted meg?

Nem gyűlölök egy bankárt sem, miért hazudozol rólam?
Véleményem van rólatok, meg a banknak becézett rablóbandáitokról, melyekről az évszázadok során ezerszám születtek drámák, regények, filmek, hatósági jelentések, periratok, visszaemlékezések.
Leírtam a véleményemet.
Nem úgy, mint Shakespeare, vagy Tolsztoj, nyilván.
De a lényege ugyan az.
Hungry horse 2020.09.22 19:44:28
@Lorrh: te pedig azt futtasd már végig a fejedben, ha elhiszed a saját hazugságaidat, hogy nem volt CHF fedezet a hitelek mögött, mert nem szerepel a mérlegekben a CHF forrás.
Forint és spekulációs konstrukciókból létrehozott fedezet volt, amit az MNB és a horvát alkotmánybírák is világosan leírtak.

A kamatszintek különbsége nem cáfolja a fentieket, hiszen a spekulatív piacokon a kamatokra is lehet swap és egyéb spekulációs ügyleteket kötni, nem csak árfolyamokra.
Tehát önmagában a kamatkülönbség - amivel ebbe a csapdába terelték a népet - nem cáfol semmit, különösen nem úgy, hogy végül mind a kamatokban, mind az árfolyamokban átverték az ügyfeleiket - ami arra is utalhat, hogy a deviza fedezetű hitelkonstrukciókat eleve ilyen lehúzásokra tervezték és hozták létre.

Mellesleg - mint azt leírtam - nem én láttam át a szitán, amint azt kínodban hazudod, hanem a konstrukciókat elemzők, az MNB és a horvát bírósági szakértők és bírák első foktól az alkotmánybíróságokig.
Elhiszed azt amit ők írnak és szánalmas maszatolásnak gondolom, amit itt (is) előadsz ennek kapcsán.

Ne maszatolj itt semmiféle gyülölettel. A szart, hányást nem "gyűlöli" senki. Undorodik tőle, utálja, kellemetlennek tartja és elkerüli ha másé, eltakarítja ha a magáé. A negatív vélemény nem gyűlölet.

Az pedig, hogy mindig lesz aki kiszolgálja az uzsorást és mindig lesz áldozata az uzsorásnak, egy régi közhely, akárcsak az uzsora kimenetele. Történészek, művészek ezrei dolgozták fel.

Isten áldjon!
A halálmars krónikása – Szakraida István naplója, 15. rész Hősünknek a fogságban sok gondot okoznak a csehek: szerinte kárörvendőek, szemtelenek, rossz hírét terjesztik a magyaroknak, de legfőképpen árulók! Ez az, amiért Szakraida elhatározza, otthagyja a közös hadsereget (amelynek tisztikara 2/3…..
A vulkáni kúpokból álló Azori-szigetekről sokunknak az jut először eszébe, mint rólunk anno a nyugatnémeteknek: a gulyás. Tény, hogy az Atlanti óceán közepén minivulkán a bogrács, hiszen a helyiek a forró talajból feltörő gőzzel készítik el jellegzetes pörköltjüket. Nos, a szigetcsoport második…..
Hungry horse 2020.09.14 12:03:10
@motoroskonyhaja: köszi a kommentet, érdekesebb volt és hitelesebb is, mint ez a csikán nevével, egy szánalmas bérposzter által tolt, forrástalan és adattalan, ócska kamuposzt.
Rögzíteném még, hogy a hatalmas eredményként megtakarított 17m3 gázolaj egy kisebb halászhajót űzemeltetve annak a párheti fogyasztása, egy nagyobb halászhajó pedig naponta éget el, ennél többet is.
A portugézák nagy halászok, sokezer halászhajóval.
No ennyit ér ez a projekt, nem is szólva a pénzünkön elkészítendó tanulmányról, melynek a haszna - már ha értelmezhető ezek esetében bármi ilyesmi - még ennél is szánalmasabb "eredmény".
Tisztelt Vidnyánszky Attila, nemes és nemzetes úrnak az ő gyémántokkal kivert kezeibe! Levelem hadd kezdjem azzal, hogy bevalljam, pár évvel ezelőttig azt se tudtam, hogy létezel. Ja, bocs, hogy tegezlek, de úgy gondolom az az 5 év amivel korban tőlem elhúztál azért nem akkora generációs szakadék,…..
Hungry horse 2020.09.13 19:57:37
@zuzzer: rosszul emlékezel. Nem fényezted a koreai "kedves vezetôt", nem is foglalkoztam vele sehol.
Magyarországon nincs kedves vezető, gondolom a sajtfejó otthonod körül sincs, ezért jobb lenne, ha közös fogalomkészletet próbálnál meg használni.
Sehol soha nem írtam, hogy nincs vírushelyzet Mo-n.
Felelős magyar politikus se tett ilyet.

Én ezt írtam:
kolbaszkeritesorszag.blog.hu/2020/03/18/_staythefuckathome_svajc_coronafuckingvirus
coronavirus.jhu.edu/map.html
"Hungary
Confirmed: 58
Deaths: 1
Recovered: 2
Active: 55

Switzerland
Confirmed: 3 028
Deaths: 28
Recovered: 15
Active: 2 985

coronavirus.jhu.edu/map.html

1,1 millióval többen vagyunk magyarok.
Van különbség, akárhogy is gyűlöld buktort és a csapatát.

Kovács udvarias volt, mert nem vágta ki onnan a tetű médiapatkányt, aki nem érti a magyar szót és arcátlanul felkészületlen.
Remélem legközelebb megteszi. "

kolbaszkeritesorszag.blog.hu/2020/03/29/napi_igehirdetes#more15569658
"A pici hazám nem szarabb hely egyik kies idegen országnál sem, csak más. Van, amiben kevésbé jó, van amiben jobb. Nekem.

Svájc pedig szép hely, érdekes emberekkel.
Jártam arrafelé nem kevésszer, megyek is ha túlélem ezt a szart.
De most alaposan benne vagytok a slamasztikában.
Kb. ott, ahol majd mi leszünk 3-4 hét múlva.
Orbánnal, vagy nélküle."

A mai adatok, ugyanonnan:

Switzerland
Cases: 47 179
Deaths: 2 021

Hungary
Cases: 12 309
Deaths: 637

Továbbra is fenntartom:
1,1 millióval többen vagyunk magyarok.
Van különbség, akárhogy is gyűlöld buktort és a csapatát.

Nem bánnám, ha a régi zuzzert olvashatnám, mert amit tolsz, az toxikus, hazug és értelmetlen is.
Hungry horse 2020.09.13 20:36:11
@zuzzer: félreértesz zuzzer.
A magyarság, a hazám, a történelmem, a mondáim, legendáim, mítoszaim, a viseletem, a szokásaink, zenénk, teljesítményünk monoton fikázása a magyarellenesség.
Ez a libernyák oldalon együtt jár a jobber politikai elit egyoldalú, hamis vádakon alapuló fikázásával.
Nálad is.
olvasd vissza magad.

Az aktuális rablóbanda vörös, kék és magyar mezbe öltetve is csak egy politikai maffia. Nálatok a kies Alpok ölén is az, hazudj bármit.
Csak okosabban, sunyibban csinálják.
Pont az a 30 év nagy tanulsága, hogy ennek ellenére nem mindegy, hogy:
A szemedet kilöveti-e, vagy hagyja, hogy hetekig megszállj egy középületet, megakadályozva az "egyetemi" oktatás elindulását.
Idegeneket szolgál, vagy magyarokat.
Növeli a reálbéreket, vagy csökkenti.
Növeli a családtámogatást vagy lenullázza.
Befagyasztja a közműdíjakat, vagy évente kétszer növeli őket.

Ezek fontos különbségek sokunknak, politikai maffia és politikai maffia között is.

Semmivel se lesz jobb, de rosszabb igen azzal, hogy a magyar filmművészetet és a kultúrát kisajátítja egy appel és kádár által örökül ránkhagyott millitáns zsidó kisebbség.

A magamfajták nem vonják ezen tetvek magyar állampolgárságát kétségbe, sőt, szégyenkezünk miattuk.
Szerintem fontos a múlt ismerete.
No nem azé, amit ezek a kádárkorból appel által ránkörökített tetvek hazudnak róla, hanem a 45+30 éve elhallgatott, elferdített tények, a valóság magyar szelete.

Nem vagyok a barátod.
Értékeltem, ahogy a kinti életetekről írtál, de nem értékelem az antimagyarizmusodat, a libernyák toposzaidat.
Szerintem jogom van hozzá.

Neked is a saját mániáidhoz.
De ennél értelmesebbnek tűntél.
Lehet tévedtem.
Hungry horse 2020.09.14 11:23:10
@erdei remete: családapa, aki gyerekeket nevel távol a nem túl szeretett hazájától, keményen újrateremtve a saját egzisztenciáját egy idegen és nem is túl befogadó környezetben.
Szerintem ez becsülendő és érdemes a tapasztalatait megismerni, mert nem tesz senkit sem szegényebbé.

Joga van a saját véleményéhez és a mániáihoz is, még akkor is ha nem értek vele egyet. Ez langyos megközelításnek tűnhet, de nem vagyok híve a marxisták és a mai követőik a libernyákok által gyakorolt véleményterrornak, cenzúrának.
Zsakó Andor (1879–1942) története   Az emberiség történelmének vannak felfoghatatlan tragédiái, amelyeknek pusztító hatása generációkat nyomorított meg. A Nagy Háború ugyan 100 éve véget ért, árnyéka azonban máig kísért, különösen az erdélyi magyar családokban. Zsakó Andor sorsa egy a…..
Egy féligazságokat hangoztató történész nem kaphatott volna állami díjat a tudományos munkájáért, nyilvánvalóan csak azért kapta meg, mert nagyon jól tolta a kormányideológiát. Akit például a magyarországi zsidóság története és problematikája mélyebben érdekel, olvasson inkább Ungváryt, Romsicsot…..
Hungry horse 2020.08.31 13:32:32
@cavalry: ha megkérdezel valakit miért merült el a Titanic, közhelyeket kapsz válaszul, olyasmiket, amiket a média sulykol a katasztrófa óta.
A jéghegy számos szempontból jó és népszerű választás volt, de lehetett más is a katasztrófa kiváltó oka: pl. a kapkodó és rossz minőségű szegecselés nyomán felnyíló borítólemezek résein át a szénraktárakat elárasztó és végül kazánrobbanáshoz vezető tengervíz is szerepel ezek között (nyoma maradt nem kevés helyen az erre utaló jelentéseknek és intézkedéseknek is, pl. szénraktárak lezárása stb.).
De ha érdekel a téma, van még pár elmélet.

Nem tudhatjuk és nem is fogjuk megtudni már soha biztosan.

A történelem számos eseményével így vagyunk, mert kortársak , a kevés és vitatható hitelességű, nota bene hamis iratok, csekély számú tárgyi lelet és tudományos módszerekkel elemezhető maradvány a teljes és hiteles kép megalkotásához már páréves közelmúltat is deformálja, nem, hogy a régebbi eseményeket.
Hungry horse 2020.09.01 12:26:23
@cavalry: a politika/ideológia mindig beleszólt. Homérosznál is, Hérodotosznál is, ez nem változott és nem is fog változni.
A "magyar tanítvány" köszöni el van, hol jól, hol kevésbé jól, de nem ezen múlik az egyéni boldogulása, sikere, hanem olyasmiken, amiket itt IQ, családi háttér, környezet, egyéni ambíciók stb. kapcsán feszegettünk. Trafikot nem "jattért üzemeltetnek", hanem üzletből és aki buta hozzá, vagy peches, az elbukik és próbálkozik máshol, máshogy - ez is tanulás.
A tanulás mennyiségi kérdés IS.
Memoriterek és adatok, tények, információk ismerete, megjegyzése nélkül senki nem megy semmire, még a boltba se talál le.

A határlezárás kérdése nem ide tartozik.
Nem értek vele egyet, ab ovo, de semmi köze nincs a tanuláshoz. Szimpla politikai szarakodás, V4 belügy, ami ráadásul a teszttel kapcsolatos előírások miatt nem ér semmit.
Maszkhordás detto.
De ez más poszt, itt off.
Hungry horse 2020.09.04 15:15:35
@Tamáspatrik: milyen "kocsma népe"?
Leszarlak a kocsma népeddel együtt.
Egy valós történetet szeretnék leírni, amihez elég közel voltam, és így némileg beleláttam. Előre annyit, hogy pofátlan módon raboltak ki minket a franciák, osztrákok. Hál Istennek, ennek már vége, de érdemes belőle okulni, mert mihelyst lazul a gyeplő, ezek megint megpróbálják.   Szóval fatornyos…..
Hungry horse 2020.09.01 08:24:07
Egy olyan dologról fogok írni most, ami talán sokaknak nyilvánvaló lesz, de lehet hogy többen még nem látják át ilyen kristálytisztán. Ugyanis ez egy megszervezett puccskísérlet volt. Igen, a magyar 2006-os eseményekről akarom elmondani a sejtésemet. Előtte azért járjuk körül egy kicsit a témát,…..
Hungry horse 2020.08.27 09:27:50
@Toadwart66: gondok vannak nem csak az emlékezeteddel vén marha, hanem a magyar írott szöveg megértésével is.
Európa nem ott van ahol a magadfajta szélsőlibbant hülyék elképzelik és persze a hazám Magyarország sem toligálható csak a beteg agyatokban hol emide, hol amoda, attól függően, hogy épp valami kohn, rosenfeld, csermanek, klein, vagy a rabolt zsidó vagyonban tobzódó böszme, esetleg a bolgár lotyója uralja idegen tankok, vagy bankok támogatásával.
A Magyar fejedelemség, majd királyság és Magyarország is Európa része, több, mint 1200 éve.
Megértem, ha gyűlölöd a hazámat a pereputtyoddal együtt, a magadfajta hazátlanok nem is tudnak ilyen hazát elképzelni sem ezért maszatolnak a zsidósággal hol mögé bújva, hol másokra maszatolva, mint valami mocskos trágyát.
Hungry horse 2020.08.27 17:31:20
@Toadwart66: képzelegsz és hazudozol, de minek?
Te itt max. magadat szívatod.
Ha nem érdekelne nem firkálnál róla, nem maszatolnál a zsidósággal.
De maszatolsz.
Higgadt vagyok, mert nem küldtelek még el sehová.
Beálltál libernyáknak.
Olvashatók a soraid, a blog.hu-s életműved is.
Szégyelled?
Van rá okod.
De akkor ne hazudozz, ne firkálj ilyesmiket.
Senkit nem zárok ki sehonnan, mert sem hatalmam, sem jogköröm nincs rá. Engem szoktak kizárni a magadfajta toleráns nemlibernyákok.
Te magadat zárod ki, amikor a libernyák toposzokat okádod ide (is).

A történelmi tudásod hiányos. Bolsi trükköket nem használtak az ókorban, max. ókori trükköket használtak a bolsi haverjaid. Pont, mint te, amikor maszatolsz, terelsz.
Radikális vagyok, nem fanatikus.
Ha nem érted a különbséget, olvasgass, Európa kapcsán amúgy is rád fér. A jelzők passzolnak hozzád és a szüövegedhez.
Mosdó = törölköző.
Nem vagyok a barátod. Viccből sem.
Megválogatom őket.
A szüleimmel nincs miért így beszélnie senkinek. Több okból sem, de ha megtörténne, akkor tudnák kezelni, sok hozzád hasonló alakot éltek túl.

Egy szerencsétlen libernyák provokátor vagy, ilyenből itt a zindexen 12 egy tucat.
Hungry horse 2020.08.31 14:39:46
@Toadwart66: Nem vagyok a barátod. A fele sem.
Megválogatom őket.
Amiket írsz maszatolás és hazudozás. Az, hogy liberált toposzokat tolsz ide a zindex blogszférájába a saját döntésed és nem kell hozzá ideológusnak lenned, elég ha libernyák vagy.

A tanácsaidra nem tartok igényt, neked lenne szükséged a több olvasásra és a több tudásra, jól olvashatóan.
Ázsiában tán egyesek annyira türelmetlenek, hogy nem tudják még azt se kivárni, hogy maga a felhasználó fertőzze meg a telefonját... máris adják neki készben. Pedig a legtöbb esetben nem kéne sokat várni, sőt igazából hivatalos kémprogramra sincs szükség, hisz a legális appok közül sok túltesz…..
Kevésbé ismeretes, hogy az első világháború alatt nemcsak hadifogolytáborok jöttek létre, hanem a Monarchiával hadiállapotba került országok magyar földön tartózkodó állampolgárai számára is hoztak létre táborokat. Ezek elsődleges funkciója az ellenséges ország férfi (katonai szolgálatra alkalmas)…..
Tavaly adták át a világ első, 1 GW-ot meghaladó névleges kapacitású tengeri szélfarmját, a 407 négyzetkilométeres erőműparkot azonban hamarosan saját kistestvérei fogják letaszítani a trónról. A Don Quijote lázálmaiból ismert óriások, a kasztíliai szélmalmok jelenkori utódai olyan óriási…..
Hungry horse 2020.08.24 17:07:09
@némabob: orbán nem tiltott ki semmit és nem retteg, főleg nem a beteg fajtádtól.
Röhög rajtatok 2006 ősze óta és szarrá ver benneteket választások tucatjain.

A MAVIR menetrend követelményeit nem képesek a széllel bélleltek (sem) kielégíteni.
Az a vircsaft az energetikában nem megy minden határon túl, hogy én akkor termelek, amikor akarok, vagy amikor épp fúj a szél, süt a nap.
Erre a németek is rájöttek, mikor sokadjára megfektették az eu. komplett villamosenergia rendszerszabályozását, miután a saját belső rendszerüket is megfektették:
www.villanylap.hu/hirek/4926-a-nemet-energiaforradalom-bukasa
sg.hu/cikkek/tudomany/93041/tul-nagy-a-szelenergia-aranya-nemetorszagban

Ha neked meg a csikánnak és a négerének ebből és így lenne energiátok, nem lenne munkátok a háztartásotokat is későközépkori szinten üzemeltetnétek.
Vagy más oka van a tiltást belengető kormányzati kommunikációnak?..
Hungry horse 2020.08.24 16:43:08
Íme az álkeresztény hozzáállás iskolapéldája. ..
Az Antarktiszi-félsziget hallatán a legtöbb embernek a végtelen jégtáblák és a vakítóan fehér sziklaszirtek jutnak eszébe, de a kutatók nemrég észrevették, hogy zöldülni kezdett a hótakaró. És nem csak egy-két helyen: a jelenség annyira feltűnő, hogy már a világűrből is látszódnak a foltok. Vajon mi…..
Hungry horse 2020.08.18 20:10:09
@flydomi: a klíma azóta változik, amióta a Föld létezik.
A széndioxiddal kapcsolatos tudáshiányodat nem korrepetáljuk itt (se), találsz róla infót a neten bóséggel.,

Tudsz valami újat is írni, vagy maradsz a közhelyeknél és továbbra is olyasmiket cáfolsz, amit senki nem állított itt (se)?
Ágoston törzsőrmester végső nyughelyének a kutatása Dr. Fodor Szabolcs Bátor régóta kutatja a cs. és kir. békéscsabai 101-es gyalogezredben szolgált dédapja történetét. 1914-ben Ágoston László András hivatásos katonaként az ezred kikülönített II. zászlóaljában szolgált Trebinjében, a Monarchia…..
Hungry horse 2020.08.13 17:24:02
Egyre többet hallunk a sci-fibe illő találmányról, a fúziós erőműről, amellyel szinte végtelen mennyiségű energiát állíthatunk elő, ráadásul biztonságosabb és hatékonyabb módon, mint egy atomerőművel. A fúziós reaktorok a Nap és a csillagok energiatermelését modellezik. A franciaországi ITER-ben már…..
Hungry horse 2020.08.07 21:41:52
@Alick: :)
Hungry horse 2020.08.08 19:19:28
@arthurthedent: A laikus joggal hajlamos azt hinni, hogy a napelem villanyt termel.
A fúziós erőmű néven indított mélységesen tudományos pénznyelők nem villanyt termelnek, hanem villanyt és közpénzt fogyasztanak.
Elképesztő mennyiségben.
Ezért a két dolog kétségtelenül nem ugyanaz.
De nem azért, amit itt jósolgatsz és hazudozol.

Messziről, ködben, csukott szemmel is világosan látszik, hogy nem ugyanaz.
Mert a szabályozott fúzió nemlétező dolog, 100 évnyi mérhetetlenül sok pénzköltést követően sem.
Ezért neveztem ezt a fúziós szemfényvesztést korunk alkímiájának.
A magadfajta hívők pedig a szemfényvesztők áldozatai, hasznos idiótái.
Hungry horse 2020.08.08 19:31:47
@arthurthedent: te egy jós vagy?
Ne pazarold a jóstehetségedet érdemtelenekre itt egy fizetős blog bérposzter által idetolt forrástalan blődségei alatt...

Lottózz!
Tőzsdézz!

Hidd el neked és nekünk is jobb lesz, ha jóstudományodat ott villantod meg és nem itt.
Szasztok jóarcok! Szokás szerint belassultam, most lépi át megint helyenként az agyamban folyó Duna a gátakat, szal most írok, ha kell ha nem. Nos éppen ledobom a láncot egy olyan ügyben amiben nem nagyon tudok segíteni magamon, hacsak nem azzal, hogy kiengedem a picsába a gőzt az által, hogy…..
Hungry horse 2020.07.07 07:05:47