Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szerzet

0 bejegyzést írt és 70 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
12 év elteltével sem csúnya Nos, igen, nem sietem el a dolgot. Tavasszal találtam ki, hogy megválok tőle, de sajnos túl jó az a fránya Integra, nem könnyű elengedni. Nyolc év után még a rosszból is nehéz kiszállni, nekem viszont jó volt, szóval nincs okom panaszra, és ettől még…..
Szerkesztőségünk fonendoszkóppal figyeli a nép hangját. És ha a nép józan autókat követel, akkor józan autót kap. Egyet. A Renault Fluence olyan józan, hogy Amy Winehouse-t is kihozta volna az elvonóról, ha időben érkezik. Lényegtelen háttérinformáció, hogy a Dodó Büfé…..
Szerzet 2011.11.21 02:25:41
Megvan új kedvencem a bálnaautó-osztályban. Ha most kéne választanom, Audi A8, BMW7, Mercedes S osztály, vagy esetleg Lexus LS, habozás nélkül megjelölném a Jaguar XJ-t. Könnyű, sportos, jó vezetni, szép, jól össze van rakva… és 20 colos felniken fut. /40. Meglepően szűk…..
Miért kellett ez az egész? Miért fenyegettek bírsággal több ezer autóst, miközben még azok sem ismerik a jogszabályokat, akik erre hivatkozva forgalomkorlátozást rendelhetnek el? ..
Tegnap késő este döbbenetes hírt kaptam. Meghalt Török Gábor. Ő az, akit sokan Keepitretro nicknévvel ismernek, és ezen a blogon is így szerepelt. Az index fórumait olvasgatva szimpatikus volt, és megtudtam, hogy nem is lakik tőlem messze, ezért szinte rögtön a kocsi megvétele…..
TComment Autó a közömbösöknek 2011.10.26 06:00:00
Nem érdeklik az autók ellenben szeret méhészkedni? Hidegen hagyja mindennemű járműbuzéria de ha már szükségszerűen pénzt ad érte, akkor megadja a módját? Nos, ezt itt pontosan önnek találták ki. Mai cikkünk blogposztja...
Belsőség Négy hulla a csónakban 2011.10.22 18:00:00
Kedves olvasóink! Uj Péter kalandjai az új Subaru Outbackkel. Fogadják szeretettel, egyenesen a Tumblr-ről. UP aktív horgász, ez pedig egy horgásztúra előzménye. Winkler Róbert Uj Péter bemutat egy Frank Drebin-parkolást Az indulás előtti napon derült ki, hogy Andor Navarrája…..
Évente már csaknem 74 ezer autóbalesetet okoznak az agancsos útonállók Nagy-Britanniában, miután egyre többen vannak mind ők, mind pedig az autósok. Valami készül: a normann hódítás, azaz 1066 óta nem volt ilyen népes a szarvasok állománya. Vadászatuk miatt a 18. századra…..
A két lábbal a földön állók aránya a vevők között ezrelékekben mérhető. Ezért, mint vásárlóerő, kalkulálni velük nem lehet. Mai cikkünk blogposztja...
Szerzet 2011.10.12 12:50:50
„Egy kép többet mond minden szónál.”, írta Sabc, de valójában két képet küldött. Ezeket. Ez még úgy is jól néz ki, hogy nem rakom mellé az ilyen volt-dokumentációt. Száz szónak is egy a vége, a Cougar futóműve és féke elkészült, fém fékcsövestül,…..
Szerzet 2011.10.07 02:02:20
@W123qp: "a zenészek is kapaszkodtak"

Ez tüneményes :)))))
Az iPhone sikerét mások is próbálták kiaknázni. Ki az aki odaad 100 ezer forintot egy vadidegennek, aki azt állítja, hogy majd visszajön egy telefonnal? Jelentkezzen!Van egy pasi V. Tamás a neve. Több módon húzza le az embereket. Az egyik hogy iPhone beszerzést ígérve átveszi a…..
Megtippelhetetlen, hogy szülővárosomból, Szabadkáról kit kapott fel a napokban a sajtó. A híres szabadkai születésűeket számba véve, senki se gondoljon Kosztolányi Dezsőre, netán unokatestvérére, a Csáth Géza művészi álnéven publikáló kiváló novellistára és…..
Nem annyira örülnek a felhasználók Sopronban a Telenor hálózatbővítésének, ugyanis bármilyen hihetetlen, a 4G szolgáltatás a 3G elől szívja el a sávszélességet:Gondoltam megosztom veled kedvenc mobilszolgáltatóm mobilinternettel való állandó szopatását, ami gyakorlatilag…..
Forradalom előtt áll a kerékpárosok világa: megszűnhet a pumpálás. Egy fiatalokból álló csapat, a PumpTire Team megalkotta az önfelfújó gumiabroncsot. Már csak 250 ezer dollárra van szükségük, hogy az ötletet valósi vállalkozássá tegyék. Évszázados nyűgtől szabadíthatja…..
Negyvennégy évvel ezelőtt még nagyon más volt a hazai autósport. A népszerűsége viszont már akkor sem volt kérdéses. Nagyon örülnék, ha a városközpont újra szerepet kapna a versenyben. Hatalmas élmény volt a Széchenyi téri dobogós cél. Nézőként is majdnem annyira, mint…..
Szerzet 2011.09.01 00:02:18
A Lost abszolút főhősét tegnap tartózttták le egy kicsit, mert állítólag megvert egy buszsofőrnőt Clevelandben. A Hollywood Reporter infói szerint a Lost Jack Shephard dokija egy bérelt, tehát nem menetrendszerinti buszra szeretett volna felszállni, és visszajutni szállására, de a…..
Szerzet 2011.08.30 14:17:37
A Magyar Hírlap végre átszakított a komoly, elemző gazdasági újságírás és a bulvár közti vastag védművek falait. Sőt ha már lendületben voltak, tovább rohantak leszegett fejjel, egészen a Borsban is legfeljebb rövid hírt érő baromságokig. Mert ugye az még csak bulvár, ha…..
Az ügyfél fogalmatlan lúzer, tele van zsével, és még le is néz – miért ne venném le? Meg különben is: mindenki ezt csinálja. Mai cikkünk blogposztja...
Ha kell, rombol a német autópályán, máskor beáll a Rolls-Royce-ok közé, de egy oldtimer-találkozón is sóhajtoznak utána az ábrándozók. A valaha volt egyik legjobb Mercedes ő. Mai cikkünk blogposztja...
Több tucat embernek felmondtak az Esti Showder munkatársai közül, állítja a Bors. Egyesek szerint teljesen átalakul a műsor, de arról is pletykáltak, hogy megszűnik. Ez utóbbit az RTL Klub programigazgatója, Kolosi Péter határozottan cáfolta. Sajnos Kolosit nem sikerült elérnünk,…..
A világ 66 legjobb strandja közé választották a Gárdony Sport Beach fürdőhelyet! Ezzel a megtisztelő címmel a velencei-tavi strand dubaji, jamaikai és görög tengerpartokkal került azonos helyre. Ja, hogy ezt a listát egy magyar kormányzati cég állította össze…?A híradós…..
Szerzet 2011.08.17 08:42:18
Sajnos idehaza kötelezően választani kell hozzá egy matricát. Mi leszel? Büdös gengszter vagy cionista hazaáruló? Mai cikkünk blogposztja...
Makeup Blog A makeup blog trolljai 2011.08.13 06:30:00
Mióta időnként volt szerencsénk kikerülni az Index címlapra, ami a hazai internet vezető trolltartója, végre nekünk is vannak saját trolljaink. Büszke vagyok! Persze a komment moderációt azonnal bevezettük, így jó pár megjegyzésük csak a mi szórakozásunkat vagy…..
Szerzet 2011.08.14 08:41:03
autózz! Robogó a holttérben 2011.08.13 10:21:00
Nyilvánvalóan hibázott SUVos, amikor nekitolatott egy mögé letámasztott robogónak, de jogos a felvetése, hogy vajon okozott-e valóban kárt, vagy csak le akarták venni. Mindenesetre ez utóbbit erősítheti, hogy rendőri intézkedésre nem került sor, és posztolónk sem adott neki…..