Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gadol

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
[ Tartalomjegyzék gyanánt > Biztonság > Bad statistics > A német KiGGS-tanulmány és az oltatlanok egészségi állapota az oltottakhoz képest ] Ebben a sorozatban a legbotrányosabb metodikájú védőoltás-ellenes "tanulmányokat" fogom leleplezni. Célom nem csak a konkrét…..
gadol 2012.10.13 21:09:08
@Hóember: Értem hát. De én itt a Földön élek, te meg nyilván a fellegekben.
Arra a kérdésedre, hogy "Miért lenne fordítva?", nos azért, mert én azt látom és tapasztalom. A ki mit ír, az ezekután mindegy. Hogy meg is magyarázzam neked, képzeld el, hogy valaki azt mondja neked hogy a víz felfelé folyik. De a te tapasztalatod meg az, hogy csak lefelé tud folyni.
gadol 2012.10.13 21:11:30
@Hóember: Hát barátocskám, nálad szánalmasabbat aligha hordott a hátán a Föld...!
gadol 2012.10.16 01:46:38
Ezen a blogon láthatóan csapatmunka van. Eltapossák, sárba döngölik aki vagy ami eltér a dokrorandusz(ok) "szak" véleményétől.
Éjjel nappal blogolnak, (vissza lehet nézni az időpontokat,) mindenre és mindenkire lecsapnak aki v. ami oltásellenes. Ha valaki oltáspárti az jöhet, aki nem, azt kikészítik.

Doktranduszként mondanak ítéletet tudósok munkája felett(!), miközben hivatkoznak ellentétes kutatásokra, amelyek mögött a GYÓGYSZERIPAR áll.
Azt is állítják hogy ezért nem kapnak pénzt. De ez aligha hihető, hisz nincs az az orvos aki a szabad idejét rááldozva végezné ezt a "munkát" és szerintem fiatal doktoranduszok még kevésbbé.

"Rötyi" bejegyzése ( Rötyi 2012.10.15. 13:47:26 ):

"Szerintem felesleges itt rugózni, az oltásellenesek hála égnek marginális csoport, a nép 99% képes a logikus gondolkodásra.
A képlet egyszerű: mindenkit be kell oltani, aki nem hajlandó, az ellen eljárást kell indítani. Nevetséges, hogy az emberi jogokra hivatkoznak, ennyi erővel a bizonyítottan vétkes gyilkost, erőszaktevőt se lehetne börtönbe csukni, ha az éppen "úgy gondolja", hogy másokat fejbelőni a helyes cselekedet. Az oltás hatásossága egyértelműen bizonyított, a nem oltással ártatlanokat veszélyeztetnek, ez is egyértelműen igazolt. Innentől kezdve nem ti vagytok bizonyítási kényszerben, hanem az, aki oltásellenes összeesküvés-elméleteket gyárt."

Valószínűleg nem a H1N1-el kezdődött, de a H1N1 elleni oltásmizéria idején a vártnál kevesebben kérték az oltást. Sok oltóanyag megmaradt. (Tény hogy ez még nem oltásellenesség, de már látszik a bizalom vesztés.)
Az "oltásellenesek" a nép reakciója és már egyáltalán nem mellékes csoport.

Úgy tűnik, hogy valakik nagyon be akarnak oltatni mindenkit, kivétel nélkül. Ugyanis nemcsak ezen a blogon van szó a "mindenki beoltásának" az "elengedhetetlen szükségességéről" és ez a vélekedés nem is újkeletű.
Elképzelhető, hogy talán ez a blog is azt a célt szolgálja, hogy elfogadtassák a néppel hogy az oltások mindenki számára fontosak (?) és ezt azzal indokolják, hogy az oltatlanok "a nem oltással ártatlanokat veszélyeztetnek".
Ezt a gondolatomat némiképp árnyalja a Ferenci Tamás "Rötyinek" írt legutóbbi bejegyzése. De mivel fentebb nem szólt az ugyanilyen megnyilvánulások ellen, pedig több nick is leírta ugyanezeket, megtévesztésnek ítélem Ferenci bejegyzését.
Tudva azt hogy korábban is voltak már ilyen hangok, valamint hogy mostanában is és több helyütt is találkozni lehetett vele, nekem úgy tűnik hogy a totális átoltás nem annyira a gyógyszeriparnak, (ill. nemcsak a gyógyszeriparnak,) hanem inkább a hatalomnak fontos.

Manapság már sokan olvasnak egészségről szóló irományokat. Ez alkalmas arra, hogy a nép fejét teljességgel összezavarja, de annyiban mindenképp szerencsésnek mondható, hogy tudja, nemcsak egyetlen alternatíva közül lehet választani. (S itt megelőzöm a nekem szegeződő kérdést.)
Pl. a D-vitaminnak jelentős betegségmegelőző hatása van. (S mivel ez a saját tapasztalatom is, teljesen hidegen hagy hogy milyen tudományos zagyvasággal igyekeztek majd cáfolni.)
(Egy érdekes írás a D-vitaminról és a fertőzések terjedéséről:
www.laleva.org/eng/2009/10/can_vitamin_d_help_prevent_h1n1_swine_flu_from_spreading.html A saját fordításom kevésbbé jó, ezért itt egy link hozzá: www.tenyek-tevhitek.hu/h1n1-es-d-vitamin.htm )

"Az oltás hatásossága egyértelműen bizonyított, a nem oltással ártatlanokat veszélyeztetnek, ez is egyértelműen igazolt." (Rötyi)

Ezzel szemben az oltás hatásossága csak a gyógyszerlobbi által "bizonyított".
A "nem átoltással" való veszélyeztetés sem állja meg a helyét, erről is szól az előbb belinkelt iromány.

Gondolom, megint előjöttök azzal hogy összeesküdtem az elmélettel. Meg a gonosz leleplező is én volnék. (Már mondtátok.) Stb. S ezért most aztán - megint - jól rám pirítotok, felsorakoztattok ellenem mindent amitek csak van, egyként mindannyian ahogy szoktátok és persze most is mint mindig, kifogástalanul alátámasztjátok majd. Hát csak tessék...
Értelmesen Lúgosítsunk? 2011.02.15 14:37:00
Az utóbbi években egyre több fórumon hallani, hogy savasodunk, lúgosításra van szükségünk. Ez tényleg így van? Mit jelent ez? Megpróbáltam összeszedni a két fél érveit: A reformerek szerint (csak a fontosabbak): Túl nagy mértékben fogyasztunk savasító állati…..