Regisztráció Blogot indítok
Adatok
drtünde

0 bejegyzést írt és 111 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Használd egészséggel! 2007.12.28 07:42:00
Rendkívül értékes videót kotortunk ki az internetes iszapból: az alábbi felvétel révén betekintést nyerhetünk a munkásosztály utolsó mohikánjainak mindennapjaiba, illetve nem is! - egy jeles ünnepnaphoz van szerencsénk. A fürge ujjak asztalosbrigád virággal köszönti és saját…..
Szeretnénk megosztani az érdeklődőkkel a spamháborús fejleményeket. A következő reakciók érkeztek eddig nagy visszhangot kiváltó legutóbbi írásunkra (a kiemelések tőlünk származnak, a szövegeket ettől eltekintve teljes terjedelmükben, változtatás nélkül közöljük, a…..
Nos, a korábbi coolspace-es poszt mondhatni csak figyelemelterelés volt, hogy amíg mi nyomozunk, addig a szemtelen* spammerek gyanútlanul örüljenek a magyar blogok teleszemetelése révén elért eredményeiknek. Node, elérkezett a bosszú ideje, íme az utóbbi idők most wanted magyar…..
Mindig is szerettétek volna tudni, milyen az, ha egy újonnan induló, B-ligás sztárokkal feltöltött tévécsatorna izomból elkezdi promózni magát, ugye? Lehet ugye szórólapozni, meg óriásplakátozni, interjúkat vásárolni színes hetilapoknál, de az igazi mégiscsak ez: Csak itt,…..
Subba Testépítőhumor 2007.12.12 11:55:00
A kamuhányástól, az anyu varrta pólón át, a velünk élő szimbiótákig. ..
Amióta lehullott az első savas eső aggodalmakkal teltek napjaink, jaj az a sok fejfájás a karácsonyi ajándékok miatt! Gyötört bennünket a kudarctól való félelem, mi lesz ha nem találunk semmit amivel meglephetnénk a szerkesztőség tagjait? Ám a mai nap ránk talált…..
Subba Megivott egy liter sört 2007.12.05 10:29:00
Azért vannak a korszerű jó barátok, hogy forgassanak amikor te bajban vagy. Majd forgassanak amikor még nagyobb bajban vagy, és mindezt azonnal tolják is fel a világhálóra.     ..
Elképesztő dramaturgiájú videófelvételt sodortak elénk az internetes világóceán hullámai. A Magyar És Japán Pornószínészek Baráti Társasága közös felvételén a visszafogottan forrongó fiatal nipponi csődör és a hűvösen távolságtartó, de egyben mélységesen odaadó…..
drtünde 2007.12.05 09:02:32
Subba A görénytartóhumor 2007.12.04 15:01:00
Ígérjük ez az utolsó görényes poszt (mára). Méltó lezárásaként a napnak a kisállattartók és -tenyésztők fajtaspecifikus humorára szeretnénk némi reflektorfényt irányítani. A MVK magas szinten differenciált honlapjáról szerencsénkre nem hiányozhat az obligát viccoldal…..
Subba Subba szív iWiW: Szexistenem 2007.11.30 13:17:00
Kirívóan érdekes válogatás, csak most, csak nektek, csak a Subba oldalán. Itt barátságosan megfér egymás mellett Boncmester, és Tiqulo. Olyan változatos a társaság, mint egy általános iskolai farsangi bál. - Szexistenem - Gran Canaria trónján - Nézéseim - A párom -…..
Mert mit is lehet arra mondani, ha a Blikk tévémagazinjában már csak úgy aposztrofálják kis hazánk első és egyetlen igazán befutott pornósztárját, hogyaszondja: Vad Katalin, a Jóban Rosszban Ivett nővére? Aki olyan műsorokat választ a tévéből, hogy a hároméves Málna is…..
Subba Ajándékötlet a Blikktől 2007.11.29 10:08:00
Még mindig nem tértünk magunkhoz. BUDAPEST – Legszebb álma vált valóra egy kisfiúnak tegnap kora este a Blaha Lujza téren, amikor egyetlen gombnyomására szerte a városban először gyúltak fel az ünnepi fények. Magács Vincének (4) is köszönhetően mostantól esténként…..
Szarátömlesztés mentette meg egy bélfertőzött 83 éves nagymama életét Angliában. Az orvosok a lánya ürülékéből higítottak fel egy adagot, amit egy csövön keresztül a gyomrába toltak, hogy helyrerázzák a baktériumszintet a vastagbelében. Ethel McEwan ki van bukva, hogy…..
...mert ma este van a premierje a Katona József Színház Kamra színpadán Gothár Péter új rendezésének, az Ivanovék karácsonya című darabnak, ami a főpróbáról kiszivárgott képek szerint meglehetősen Subba-kompatibilis színdarab.  Az abszurd dráma szerzője Alekszandr…..
Valószínűleg ez volt az RTL televízió történetében a legviccesebb jelenet, ami valaha képernyőre került. Beleértve a magyar rokon teljes munkásságát is. (De tényleg, emlékszik valaki olyan műsorra az ertéelklubon, amin őszintén, felhőtlenül kacagott volna? Naugye.)…..
drtünde 2007.11.24 17:08:34
Elvégre ha a magyar futballistákról általában egyetlen szó jut az ember eszébe, akkor nincs is annál egyenesebb út, mint a következőképp elkeresztelni egy női futballcsapatot: Persze magyarázkodnak a cikkben, hogy a névadó ötlet honnan - nem onnan, amonnan - ered, a lényegen nem…..
drtünde 2007.11.02 18:05:51
Mi mással lehetne kezdeni a mai napot, mint annak a helynek a bemutatásával, ahol méltó módon vehetnek búcsút kedvenceiktől a gazdik. Elhelyezés, elhantolás: Tacskó méretig: 25000 Ft.+Áfa. Ezen méret fölött: 30000 Ft.+Áfa. 15 évig a sírhely saját tulajdon. A…..