Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pcomment

0 bejegyzést írt és 173 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Őszintén szólva én egyáltalán nem tudtam komolyan venni a hatodik évad utolsó jeleneteit, amikor az egész évadban beharangozott szupergonosz Negan agyonverte az egyik főszereplőt. De nem tudjuk, hogy kit. Igen, ez szörnyen hangzik, de addigra a Walking Dead már olyan dolgokat engedett meg magának…..
Az alábbi térkép szerint a legismertebb magyar startup a Prezi, amely teljesen új kontextusba helyezte a prezentációkészítést. Persze Európában más országok is ismert, és mostanra mindennap használt alkalmazásokat adtak: Észtország a Skype, Svédország a Spotify, Fehéroroszország a…..
A mostani magyarországi taxis tüntetések egyik alakja az Indexnek adott videós nyilatkozatában azt mondta, egyik utasa elsírta magát, mikor ő taxisként jóval olcsóbban tudta elvinni: ugyanarra az útra ő 1500 forintot kérhetett el, míg az utas állítólag 11 ezret fizetett az Uberben. Megnéztük, hogyan…..
pcomment 2016.01.20 09:32:54
@Darth Revan: tehát itt a példa, hogy lehet úgy is csinálni, hogy az árelőny a taxinál legyen... valószínű nagyobb az utasok kereslete, mint a sofőrkínálat.
Válaszolt a Klik a miskolci Herman Ottó Gimnázium levelére. Az okoskodó pedagógusok nem teszik zsebre, amit kapnak...
Vendégszerző tollával ékeskedik a SzemLélek blog. Az alábbi sorok írója konzervatív, keresztény, nő, édesanya, pedagógus, de leginkább szomorú - ki is fejti, miért. Gondolatai bevezetéseként jelzi: "Spoiler alert! Kiragadott mondatokról elmélkedem!" * * * Napok óta a gyed biztosította érzelmi és…..
Hogy miért annyira jó a Fargo második szezonja, arról majd a jövő heti zárórész után fogunk írni, mindenesetre a kilencedikben olyan történt, amiről muszáj beszélnünk. Figyelem: S P O I L E R! Képzeljük el, micsoda trollkodás lenne, ha az egyik Walking Dead idényzárójának…..
pcomment 2015.12.12 10:20:59
Oké, lehetett számítani rá, hogy ez embertelen marketingkampány és a testvársorozat The Walking Dead elképesztő sikere kihat majd az új leágazásra, a Los Angeles elbukását krónikáló Fear The Walking Dead-re is, de azt szerintem senki nem tippelte előre, hogy a premier nézettsége…..
Mert erre adott utasítást valaki az MTV belső szerkrendszerében, írja a 444.hu. A képen jól látható, hogy a "migráns" témájú szegmenshez azt a megjegyzést fűzte az Ismeretlen Köztévés Szerkesztő, hogy  NE LEGYEN GYEREK A DEMON!!! ami, még mielőtt, nem azt jelenti, hogy ne…..
pcomment 2015.08.25 18:16:42
@horcsogpofi: a magyarok túlnyomó része pedig unintelligens faszparaszt. ez van
Pompás ötlet, nálunk is lenne létjogosultsága esküszöm, az osztályvezető és az adatrögzítő ringben, bíróval, szabályos keretek között dönthetné el, hogy akkor hogy is volt azzal a prémiummal, Lajos? A kínai tévében most is látható műsor a White Collar Boxing címet…..
Nem tudtam szó nélkül elmenni emellett a téma mellett, ami jó néhány napig behálózta a hazai boros közéletet. Nincs semmilyen eget rengető érv vagy ellenérv a tarsolyomban, de Szepsy István…..
pcomment 2015.08.14 11:22:01
@rszabi: igen, csakhogy a komment linkek nofollow linkek, azaz nem kap kreditet az eredeti oldal a cikk után. Ami valljuk be, nem túl etikus dolog, de az biztos, hogy nem segíti a ti reputációtokat sem.
pcomment 2015.08.14 22:36:55
@rszabi: a weben a forrás "elismerésének" fő (szerintem egyetlen) módja egy keresztlink. Ezzel jelzed a Google felé is, hogy értékesnek tartod a tartalmat. Azt hittem, hogy ilyen fogalmakkal egy komolyabb blogon tisztában vagytok. Ez ráadásul a ti tartalmatok hitelességét is növeli. Ha ezt elhagyod, az - bár nem törvénytelen, - igenis etikátlan, mert más dolgozott azzal az anyaggal.

A nagy kérdés számomra az, hogy két kattintással berakható link helyett miért írsz négy soros hsz-t a kérdésemre? A "Szepsy István következő terve" félmondat mögé beraknád a linket és minden OK lenne.
pcomment 2015.08.15 14:45:38
@akov: kár volt folytatni kb.
Sajnos nem vagyok nagyon otthon a Class FM reggeli műsorában, illetve az abban szereplők közül csak a három műsorvezetőt ismerem fel képről, a néha megszólaló női hangokat nem tudom beazonosítani, így azt…..
pcomment 2015.08.06 16:12:02
@Admiral_General_Aladeen: konkrétan nem egy menekült beszél 3-4 nyelven, és elég gyorsan tanulnak magyarul is (aki itt kapott oltalmazott státuszt pl. - van is ilyen ismerősöm). Ezzel szemben megkérdezném annácskától, hogy ő hány nyelven beszél mégis, és azon kívül, hogy Federer-meccset néz a tévében, mégis mivel járult hozzá az általa imádott MAGYAR társadalomhoz.
Az alapítók csak a Forbesnak mesélték el, milyen volt megélni, hogy ígéretesen induló startupjuk végül elvérzett. Több évnyi küzdelem, 150 ezer felhasználó, több mint 300 ezer dollár…..
pcomment 2015.08.05 18:39:15
@retrovírus: marketingesként őszintén tudom mondani, hogy igen, baromira jó lenne egy ilyen app... kár, hogy a brickflow így járt.
A Blikk és a Bors is hosszan beszámol mai számában Rékasi Károly állapotáról, bár a tegnapi helyzethez képest sok újat nem tudnak mondani. A Blikk szerit Rékasinak akkora fájdalmai voltak, hogy altatni kellett, a combcsontműtéten ugyanakkor már túl van. Beszéltek Rékasi anyjával…..
pcomment 2015.07.02 09:26:17
ok
Az Egyesült Államokban legális lett a melegházasság - de kik is azok a homoszexuálisok, és mit kell tudni róluk? Hiánypótló összegzés. 1. A közhiedelemmel ellentétben a saját nemhez való vonzódás nem fertőzéssel terjed - elég, ha az adott gyereket melegek állják körbe a…..
pcomment 2015.06.30 13:13:13
@oldboy100: mindenkinek joga van a humor meg nem értéséhez!!!!44négy
Rajta kívül senki más nem járhatja ki a Szepsy iskolát. Ő, a világban és Magyarországon egyaránt köztiszteletnek örvendő mádi borász, Szepsy István középső gyermeke, a fiú. Irigylésre méltó születési előjogot vagy hatalmas felelősséget rendelt neki a teremtő? A fegyelem,…..
pcomment 2015.06.28 06:39:21
ok
A popsztár a mexicói Tijuanában akart szelfizni egy arra repülő drone-nal, a drone viszont nem akart szelfizni vele. Ezért aztán jól megvágta az ujját a propellerével. Állítólag annyira, hogy az első sorokra ténylegesen vér fröccsent. Iglesias lement a színpadról, de aztán egy…..
pcomment 2015.06.02 10:31:53
@REM.: szar ötlet
Farkas Mózes és Lovász József Domi jutott a Konyhafőnök mai fináléjába, amit végül az alaposan kivarrt Domi lett nyert meg. A feladat egy háromfogásos menüsor (előétel, főétel, desszert) elkészítése volt, segítségül megkapták az első évad döntőseit, már ha ezt lehet…..
pcomment 2015.05.29 20:46:11
ok
Mai Manó Ház Blog 2015.05.17 00:02:00
pcomment 2015.05.18 05:01:44
@bestpixel: privát életéből, bazdmeg... egy park közepén kefélnek. Ennyit a PRIVÁT életről.
Vajon milyen médiaértékhez jutott a Vodafone azáltal, hogy bejelentette: a reality show-ban történt erőszakosság kapcsán lefolytatott vizsgálat végéig felfüggeszti reklámköltéseit a kereskedelmi televíziónál? Mennyit ér PR szempontból ez a nyilván népszerű bejelentés? Egy…..
pcomment 2015.05.03 10:19:58
Majoros Péter karrierje az RTL Klubon indult annak idején, a Való Világ első kiadásában szerepelt és végzett a második helyen, azaz lemaradt a nagy lóvéról, viszont ő az egyetlen olyan valóságshow-szereplő aki nagyon tudatosan és néha a szerencsének is köszönhetően valóban…..
pcomment 2015.04.29 10:46:17
@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: soha nem volt csóró, jól éltek.

@Hajdú Intercity: nem ők juttatták idáig, hanem erre van igény. Ő tudatosan ezt csinálja. Nem véletlen, hogy Fluor és SP nem szaxofonozni kezdett...
Nem? Akkor nézze meg a fenti videót, és sajnálja velünk együtt Manuela Arbelaezt, a The Price is Right című vetélkedőműsorban hatodik éve dolgozó nőt. Ez az a vetélkedő, amiben ha eltalálja az ember az árát valaminek, akkor viheti haza. Itt éppen a játékos az első tippel 19…..
Van az MTVA-nak egy új magazinműsora, a Rúzs és selyem. A címből már lehet sejteni, hogy nem olajcseréről lesz benne szó, hanem női dolgokról, főleg a divatról, ami dicséretes, sőt, a Nemzeti Hírtévé bemondóinak öltözködését elnézve, rá is fér a csatornára alaposan. A…..
pcomment 2015.03.31 17:22:46
@keményen drogozó kisemberek: "Ami meg a bloggereket illeti, majd akkor mondja bármelyik, hogy szakmabeli, ha fel tud mutatni ezt igazoló iskolai végzettséget. Legyen az bár középiskola, főiskola vagy egyetem."

:DDDDDD Steve Jobs-tól is gondolom diplomát kérnél, nem lenne elég, hogy felépítette a világ legnagyobb cégét :DD

Ennek a világnak már rég vége, barátom. Szakmabeli diploma nélkül (ami nagyjából WC-papír szinten jó, 20-30 éve megcáfolt, használhatatlan tudást jelezve) kb. 4-5-szörösét keresem marketing területen, mint mások MA diplomával.

Jó dolog a diploma, de ha CSAK az van, akkor minimálisat jelent. Egy blog sikerének mérője mondjuk a látogatottság, visszatérő látogatók, oldalon eltöltött idő (itt nem, de máshol a konverzió), de semmiképpen nem a blogger végzettsége. SORRY.
Az egész világon végigsöprő startup-forradalomból a magyarok is rendesen kivették a részüket (Prezy, LockMeIn, YouStream), de folyamatosan jelennek meg az új ötletek. A legérdekesebbekből szemezgettünk. BetDogs "Sportfogadás vakvezető kutyáknak" – áll a háromfős…..