Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SunnyDonnelly

153 bejegyzést írt és 505 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
6 Leonard számára a következő két nap maga volt a kínzó gyötrelem. Világéletében gyűlölte a tétlenkedést, s mivel a kórház lassacskán teljes személyzetét az őrületbe kergette kéretlen tanácsaival, néhány órával a tervezettnél korábban saját felelősségére, és a kórházi személyzet megnyugtatására,…..
5  Földi énekesmadarak hangszimulációja ébresztette fel Leonardot másnap reggel. Fáradt, ugyanakkor megkönnyebbült mosoly terült szét az arcán a vörös vulkáni nagy, érdeklődő szemeinek látványára. Az a Finagle végzete koktél színű élénkzöld szempár, ami már az első találkozásukkor rabul ejtette,…..
4 Másnap reggel T’Ra ébredt fel először. Széles mosollyal és szívében jóleső érzéssel figyelte az alkarját párnaként használó doktort a kanapé szélén. Békésen aludt. Telt ajkai résnyire nyitva maradtak, mintha épp mondani akart volna valamit. T’Ra óvatosan mozdult meg és fordult teljesen felé.…..
3    Ahogy T’Ra előre megmondta, a kunyhó kellemes hűvös hőmérséklete valóban elnyerte a tetszését. Egyszerű, szürke pólóját teljesen átizzadta, így kapva kapott az alkalmon, és a kunyhó emeletén meglátogatta a fürdőszobát. Lassacskán a környezet kezdett természetes lenni a számára: mire végzett, a…..
2    Doktor Leonard McCoy ezúttal felkészülten érkezett a Nyolcas Föderációs Űrállomásra. Elszántan lépkedett a western hangulatú kocsma felé. Rosszallón húzta magasra a szemöldökét, miközben elhaladt két hangosan veszekedő tellarita mellett, de nem szólt semmit. Van, amibe nem érdemes…..
Kedves Olvasóim! Emlékeztek még T’Rára, a félig vulkáni félig ember nőre, aki doktor Leonard McCoy oldalán találta meg a boldogságot? A mától induló történetben a Kelvin-idővonal T’Rájával ismerkedhettek meg. Kövessétek nyomon a szerelmük kibontakozását, a nehézségeket, amikkel szembesülnek,…..
1    Az Enterprise-on nagy volt a sürgés-forgás. Jim Kirk alig néhány perce adta ki a parancsot, ennek következtében pedig a legénység fegyelmezetten sorakozott a dokkoló zsilipek előtt. Néhány zászlós izgatottan súgott össze. Lassan egy teljes esztendeje járták az űr végtelen óceánját. Izgalmas…..
Szavak: rasszizmus, ugat, bukás, literes, vizibicikli    Történet:     - Köszönjük a Vizibicikli együttesnek ezt a remek produkciót! Most néhány perc szünet és folytatjuk. Csiga Joe öblös hangja a hangosításnak köszönhetően a bár minden szegletét betöltötte, mielőtt csatlakozott volna…..
A Hold épp kifli alakot formázott. Ezen a helyen mintha még a csillagok is élénkebben ragyognák be az égboltot. Megfogadtam, visszatérek ide, ahol minden elkezdődött, és most itt vagyok. Újra bejárhatom a szívemnek oly’ kedves helyeket, újra érezhetem az arcomon a szinte csípős szelet, újra láthatom…..
   A varázsvirág azon a nyári napon is éppúgy ragyogta be Manófalva főterét, mint az előző hónapokban bármikor. Annácska mégis zaklatottan ébredt fel. Rémálma volt. A Tündérkirálynő figyelmeztette egy újabb veszélyre: a faluból emberek válnak köddé egyik pillanatról a másikra, és senki sem tudja,…..
   Az évente megrendezésre kerülő Pipi Gyűlés azon az október végi napon is vonzotta a kíváncsiságtól és a remény lázában égő szárnyasokat. A Tollas Tanács ugyanis ekkor választotta ki azokat a szerencséseket, akik részt vehettek a délután megrendezésre kerülő Pipi Kupán.  Totya, a negyedik galamb…..
 Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy varázslatos erdő, és benne Manófalva. Itt éldegélt történetünk főszereplője, Annácska is, a szüleivel, Manóanyókával és Manóapókával. Egy nap sűrű, sötét felhők kezdtek gyülekezni az erdőn túl, megriasztva az állatokat és a manókat egyaránt. Manóapóka a falu…..
  Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy vidracsalád: a szülők Vendel, Veronika és fiuk, Viktor. Velük élt Vendel édesapja, Vilmos is. Vili nagypapa híres volt a túlzásairól, a történetei azonban olyannyira szórakoztatták a kis Viktort, hogy a szülők nehezteltek rá.   Vidrafölde határán egy…..
Szavak: csillag, szombat, kedvenc, villanykörte, kiskutya   Történet:   “Ravaszabb, mint bármelyik macska és bölcsebb, mint az összes bagoly együttvéve.” A megoldás ott volt elrejtve a szavakban, mégsem jutott Szilárdka eszébe, amíg egy dombtetőn árválkodó odvas fához nem értek.  Marci a…..
Hoshi Sato két hete tért vissza a saját univerzumába. Az állapota lassan, de biztosan javult; néhány nap és akár újra munkába is állhat, jelentette a kapitánynak Phlox.   - Köszönöm, doktor! Archer kiszáll - bontotta a kommunikációs csatornát. A kapitányiban érte a jó hír, onnan egyenesen a…..
Tükör Univerzum:     Huszonhárom óra és negyvenöt perc telt el a Tükör univerzumban, azóta, hogy Hoshi Sato zászlós, az Enterprise kommunikációs tisztje válaszolt arra a furcsa üzenetre. Jelenleg kielégülten pihegve pezsgőt töltött a leendőbeli császárnak.   Jonathan Archer felnevetett. Ha nem az…..
Prime Univerzum:   Archer megköszörülte a torkát. Egy kérdés kívánkozott ki belőle, ami nem hagyott nyugtot neki az elmúlt órákban, de továbbra is félt feltenni. Abban reménykedett, hamarosan megtudja a választ, anélkül, hogy nyíltan rákérdezne; ez kényelmes megoldás lenne a számára.   - Aztán…..
Hosszú évekkel ezelőtt, egy párhuzamos világban…   A Föld? Ez a hely már nem az többé! Sivár pusztaság, semmi más. Ameddig a szemei elláttak, hajdan büszke épületek romhalmaza. Füst. Kénszag émelyíti, de ügyet sem vet rá. Egy nevet kiált teli torokból. Azét, aki nem halhatott meg. Ő nem…..
 - Maga puhányabb, mint gondoltam, kapitány! - Gúnyos mosolya láttán Archer elfojtott egy grimaszt, és doktor Phlox-szal együtt beléptek Sato zászlós kabinjába. Az Enterprise első embere belülről bezárva az ajtót, biccentett az orvosnak. - Most meg fog kínozni? - döbbenet ült ki az arcára, majd…..
Mindeközben egy párhuzamos univerzumban…     Archer kapitány a készenléti kabin ablakánál állt és a néhány perce befutott jelentésen tűnődött. Az elsőt egész egyszerűen abszurdnak, a másodikat szimpla félreértésnek titulálta, de ez a harmadik felülbírálta az előzőekhez való hozzáállását. A…..
A kommunikációs tisztnek minden egyes idegszálával összpontosítania kellett arra: az előtte álló férfi nem azonos azzal, aki az Enterprise-ra hozta őt. Markáns vonásait a rövid borosta még férfiasabbá, még határozottabbá varázsolta, zöld szemeiben éppúgy ott égett a tűz, mint a felfedezés reményétől…..
  Hoshi Sato rematerializálódott a transzporter emelvényén és megrökönyödve bámult Tucker parancsnok arcába, minek jobb felét beforrt hegek tettek ijesztővé a szemétől egészen az állkapcsa vonaláig. Alig néhány perce látta őt utoljára a Rigel VI.-on, s bár homokvihar készülődött odalenn, azt mégsem…..
 - Egy tudományos kísérlet? - visszhangozta Sato zászlós kikerekedett szemekkel. Fáradt volt és alig várta, hogy visszavonulhasson a kabinjába és lepihenhessen. Egyszerű, szürke köntösét sem tartotta megfelelő ruházatnak az Enterprise kapitánya előtt, ám a jelek szerint ezek az “apróságok” Jonathan…..
Szavak: pedagógus, szemüveg, gonosz, kabát, anyu   Történet:  - Anyu! Cammoginál leszek az iskolában! - csapta be maga után a házuk ajtaját Bendegúz.  Alig fél óra telt el azóta, hogy Békuci bácsi kézhez kapta Zohorál levelét. Ez alatt az idő alatt a Brekegő főnöke megígértette a fiatalokkal,…..
Az Enterprise váratlanul megrázkódott. A kapitány azonnal felriadt az ábrándozásából. Az interkomhoz lépett.  - Archer a hídnak! Mi volt ez az imént?..