Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Milu

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az usenetet indexelő oldalak száma nagy, de sok nem publikus, ami meg az, azon nehezen lehet bármit is megtalálni, sokszor annyira leterheltek az oldalak, hogy egy nzb file kikeresése és letöltése perceket vesz igénybe, és tovább tart, mint amennyi idő alatt a gépemre…..
Usenetről röviden Eweka teszt 2014.05.03 12:02:30
Nemrég voltam otthon, és be kell vallanom, ki akartam használni az otthoni gyorsabb internet hozzáférés lehetőségét, ill. azt, hogy barátnőm nem rinyál, ha valamit letöltök a netről, mert az ugye itt Németországban nem legális... Volt egy két régebbi anyag, amit le akartam már…..
Van két videónk, az elsőn a Címlaplány című Viasat-sorozat majdnem végleges főcíme látható (hogyvolt róla itt), a másikon meg a nálunk Kasszaikerként ismert Smash bevezető képsorai, és nem, nem a magyar műsor volt hamarabb. A képi világ, a lassított felvételes kamerába…..
Új év, új hivatalosnak tűnő telefonkönyv. Ezúttal 34 ezer forintot számláznak utólag a benne megjelenteknek: A Telefonkönyv Magyarország kft. elkezdte küldözgetni a cégeknek a 34000 ft-os "számlát" a telefonkönyvben való megjelenésről. A számla formátuma, kialakítása, a…..
MJ sajnálatos módon tapasztalta meg, mitől örök sikerszakma a temetkezés, még ha kicsit büdös is:Tegnap az alábbi levelet kaptam egy temetkezési vállalkozástól, ahonnan ajánlatot kértem urnás temetésre azzal, hogy szeretnék a ravatalozóban saját vetítővel pár perces…..
GN egy egyéb szolgáltatóknál már jól bejáratott ügyfélszerző módszert tapasztalt a Tigáz üzletkötőinél. Egy idősebb rokona találkozott velük, akit statisztikai adatgyűjtés címen kérdeztek ki és írattattak alá vele tudta nélkül a szolgáltatóváltói szerződést…..
Milu 2011.11.01 11:32:02
Elég meredek pletykát szellőztetett meg a Bors online kiadása ma reggel: infóik szerint Király L. Norbert lesz Ördög Nóra párja az X-Faktor új évadában, azaz a minimális hanggal, de annál nagyobb egóval bíró előadó (mert énekesnek azért csak nem neveznénk) kipróbálja magát…..
Zsuzsa nem érti, hogyan jelenhetett meg a TV kéthetes című műsorújságban a Parapszichológiai Centenáriumi Központ hirdetése Elisa Braun, az ismert varázslónő gazdaggá tévő Rózsakereszt Pentákulumáról. Olvasónk éles szemmel vette észre, hogy az egész sima adatgyűjtés és…..
Jó érzés, hogy a Homárt régivágású úriemberek is olvassák. Peti biztosan ilyen, hiszen a "szeszkazán" szót is használja. Annyi sztori szólt nálunk bunkó, erőszakos ellenőrökről és biztonságiakról, most végre itt áll előttünk két Részeg Tizenéves Ügyfél, akik…..
A Homár teljes ollószélességben támogatja a Vállalkozások Érdekvédelmi Szövetsége önszerveződő és csak a helyi viszonyoknak megfelelően őrült bankbontási érdekvédő tevékenységét. A "válságon" ugye szénné keresik magukat a bankok, hiszen árfolyaveszteségre…..
A magyar reality-rajongókat mostanában nem kényeztetik el a kertévék a külföldi műsorok hazai liceszeivel/átdolgozásaival, de ősszel a Benkő Dániel nemiszervének befogadó közeget keresős RTL-műsor és a Tv2 celebmelóztatós izéje mellé a Viasat elhozza a Masterchef című,…..
Nehéz ezt a képet máshogy értelmezni. K.V. fotózta az ablakukból a Hitgyüli utánfutós reklámautóját, ami egy hatalmas Bibliát hurcol magával Budapesten Egerben: Ma délelőtt nyugodtan ültünk a gépünk előtt, amikor arra jött egy kocsi hangosbemondóval. Gondoltuk már megint egy…..
A SpoilerTV-n leltük, betwitterelték, és milyen jól tették. A Lost csajai szépen összevágva, megeffektezve, zenével megtámogatva. ..
Begbie: Nem tudjátok, hova tűnt a Halottnak a csók a Viasat 3-ról? Ezúttal is a nézettség áll a dolog hátterében. De azt ígérték, hogy valamikor később leadják majd az elmaradt három részt is. Reménykedjünk, hogy a teljes sorozat vagy legalább az évad ismétlésével együtt.…..
Pár héttel ezelőtt már lehetett tudni, hogy a TV6 két, erotikus sorozatokat reklámozó műsorajánlója is indul a Promax World Gold-on, amelyet június 16-18. között New York-ban rendeztek meg. Ez egyébként a televíziós marketing szakma legrangosabb seregszemléje. A csatorna…..
Péter nevű olvasónk hívta fel a figyelmünket arra, hogy míg az RTL a megfelelő időpontot kereste a Chuck című vicces sorozatnak, addig külhonban már megjelent az eső évad DVD-n, és rajta van a magyar szinkron is, amit most mi is megmutatuk mindenkinek. Első hallásra annyira nem…..
Az MTV Movie Awards-ról származik ma reggeli videónk, amiben Kiefer bebizonyítja, hogy nem csak a drámai üvöltözéshez és a gigakiharapáshoz ért, hanem a komédiához is.    ..
Hétindító hülyeszöveggyűjteményünk első darabján Béla bukott ki, amiért a felsőközépkategóriás bútordílerek katalógusukban szidalmazzák a pórnépet, azaz a szerintük nem potenciális vásárlóikat: Tegnap a kezembe nyomtak egy bútorprospektust, amit ma átlapozgattam.…..
w A Tesco-titok 2007.09.10 06:30:00
Az a gyanúm, egyesek el akarják terelni a figyelmet a Gyurcsány-csomag vérverejtékéről. Mesterségesen keltett, görcsösen erőltetett hisztériával. A Magyar Gárda nem volt elég, most kitalálták mellé, hogy a hipermarket a mumus. Mert olyan félelmetes nagy, gondolom. Morvay…..
Milu 2007.09.12 12:20:42
kisa 2007.09.12. 11:51:03
Nem, én nem mondtam, hogy senki ne nyisson, ki, vagy bárki zárjon be. Én csak felvázoltam egy monopolhelyzetet, ami ellen a magyar kereskedő nem sok mindent tud csinálni, csak tönkremegy szép lassan. Mert ugye nem gondolod, hogy a Tesco-t a Feribácsi csinálta 1972-ben? Szóval én csak megemlítettem, hogy a már felsorolt érvek mellett pl. egy ilyen is van. És szerintem megoldás nincs, én legalább is nem tudok. Ez van. És én, ha a tesco-nál olyan pozícióban lennék és ezért fizetnének, lehet, hogy nem foglalkoznék a többiekkel. Ez verseny, melyben csak kéne, hogy legyen morál..
De mondok még valamit, amin még igazán el lehet gondolkozni, bár most ne nyissunk vitát: Szerinted miért volt jó a nyugatnak, hogy Mo. csatlakozott az EU-hoz? Teljesen mindegy mi a látszólagos ideológia e mögött, az viszont tény, hogy a csatlakozott országok olyan friss piacokat jelentenek a telítődött nyugati piacnak, mint egy dialízis. Minden szemetet át lehet most hozni és eladni (szó szerint is, emlékszel ugye?), ezzel persze tönkretéve az itteni gazdaságot. Kiváló magyar termék? Hol? Nem látom, nem találom? Mert a tecsoban a zöldségesnél elvétve se! Gondolkozz el ezen is.
Tehát én nem mondok semmit, csak megemlítem. Sőt, ha nem lenne az InterSpar, ahol nem néznek nyomi-prolinak, mint egyes hipermárketnek mondott raktárak (gyakran padlóburkolat sincs csak cement), akkor én is mennék Tesco-ba. Mert egyszerűbb. És én is lusta és kényelmes vagyok és nem érdekel senkinek a nyomora (mert belefáradtam). És ez az én véleményem.