Regisztráció Blogot indítok
Adatok
EddieCivic4g

0 bejegyzést írt és 382 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A +36-1-987-6373-as telefonszámról az elmúlt napokban sok hívást kaptam, de ezeket többnyire még fogadni sem tudtam, később pedig hiába próbáltam visszahívni az adott számot, folyton foglaltat jelzett. Ma aztán végre kiderült, miről is van szó, épp újabb kampány folyik, most épp arra buzdítanak,…..
EddieCivic4g 2016.10.23 13:33:13
@paragrafus: Lol, a titkosított telefonszám nem azt jeleni, hogy nem lehet felhívni. Pistike titkosítja a számát, én meg kiváncsi vagyok Pistike számára, akkor nem fogják nekem kiadni, mert titkos. De ha elkezdem felhívni sorban a telefonszámokat, akkor előbb-utóbb eltalálom Pistike számát, és fel is tudom hívni. Ugyanígy hívtak fel téged is, nem név, hanem telefonszám alapján...
Bár nem mind igaz rám, de nagyon jól össze vannak itt szedve itt a gondolatok. Ilyen cikket is csak egy nő tud írni, aki tényleg megéli ezeket a velejéig :) Lehet már olvasátok, de mindenképp hasznosnak tartom megosztani Forrás: http://thesense.co/thoughts-hey-im-an-introvert/    "Nem vagyunk…..
EddieCivic4g 2016.09.23 11:21:41
A múlt héten szabadságon voltam, próbáltam kiszakítani magam a gödörből, amibe kerültem. Köszönöm a sok kommentet, még nem volt időm és energiám válaszolni rájuk. Mikor elérkezett a munka előtti utolsó szabadnapom, sajnos elkerülhetetlen volt, hogy visszarázódjak a szürke…..
Ha bármikor meg kell szólalnom, mindig törekszem rá, hogy a lehető legértelmesebben fogalmazzak. Többek között ebből is indul el aztán a túlgondolás folyamata. Nagyon nem szeretem, és zavarba hoz, amikor csak hebegek és habogok, és szerintem valami gyerekkori traumaként hordozom azt…..
EddieCivic4g 2016.08.16 07:00:43
@Free_soul: Próbáltam már, nem vált be. Írásban nincs is baj a kommunikációval. De ha élőben, szóban kell kifejezni magam, akkor ugyanúgy pánik van, hogy mit fog reagálni a másik fél, egyáltalán megérti-e, amit mondani akarok. Ilyenkor van az, hogy fejben lepörgetek kismillió verziót, amit az "ellenfél" reagálhat, aztán végül inkább nem mondok semmit:)
A múltkori beharangozóban már utaltam rá: ha valaki Brüsszelben jár, szeptember végéig feltétlenül érdemes elzarándokolnia az Autoworld aktuális Alpine kiállítására. Az Autoworld autómúzeum Brüsszel központjának déli részén, az EU negyed melletti Cinquantenaire Parkban található. A gyűjtemény…..
Áttekintve eddigi életutamat, szociális fejlődésemet, tulajdonképpen hálás lehetek, hogy „csak” ennyi a problémám, hogy nem tudok telefonálni. Persze elég hosszú utat jártam be, mire ide jutottam, legyőzve, vagy inkább megszokva pár másik szituációt. Általános iskolában…..
EddieCivic4g 2016.08.11 20:36:51
@Kaisa: "szerintem túlságosan keveset hiszünk el magunkról." Attól jobban félek, hogy a másik fél fog kevésnek tartani, mert nem tudom olyan jól kifejezni magam. Van, aki 2-3 rövidke mondatocska után megsértődik, és otthagy, mondván, hogy nem akarok vele beszélgetni. Másokat inkább kíváncsivá tesz, és megpróbál kérdezni, beszéltetni. Sajnos utóbbi nagyon ritka. De ettől még nem hiszem, hogy velem van baj, csak más vagyok, máshogy tudom kifejezni magam.
Az utóbbi fél évben elhitette velem az élet, hogy jól vagyok, nincs különösebb bajom. Vannak ilyen fázisaim, amikor nem állít kihívás elé az életem, nem kell szembesülnöm a hiányosságaimmal. Helyette élvezem a nyugodt napjaimat, félre söpröm az aggasztó gondolatokat. Mikor a munkahelyemen…..
EddieCivic4g 2016.08.09 19:45:02
@Kaisa: Vagy kell egy olyan elfoglaltság/hobby/, amit gyakran meg tudsz tenni, de nincs semmi célja, kívülről nézve még talán értelme sem. Nekem az autóvezetés vált be, szó szerint céltalanul, ablak le, halk zene be, és amerre az út megy. Nem tervezek útirányt, nem valahová megyek, hanem csak úgy megyek.
Ez egy rendszeresen visszatérő kérdés, amiről részletekben már beszéltem sok helyen, de itt és most egyszer és mindenkorra meg akarom válaszolni. Introvertált Tehát tisztázzuk az introvertált személyiség alapjait. Az introvertáltság nem azt jelenti hogy szégyenlősök vagyunk, mert ez inkább arra…..
Hát van annál felemelőbb és rejtélyesebb, mintha két propagandistanő szelfizik?..
EddieCivic4g 2016.07.31 20:59:45
@dadddd: És ha megpiszkálnák, mi történne? Egyáltalán, mi rossz van a Bilderbergben? Mi változna, mi lenne jobb, vagy rosszabb, ha nem lennének? Nagy valószínűséggel észre sem vennénk, ha egyszer csak megszűnne. Egyszerűen az embereknek kell egy ellenség, akire lehet mutogatni, hogy ott vannak a csúnyabácsik/nénik, na miattuk szar az élet. Lásd chemtrail...
Mint minden kérdés -- és következésképp minden válasz -- ebben a témában, úgy a fenti is pontatlan. Európa egy többrétegű, komplex válságban van, amelynek a legnépszerűbb eleme az iszlamista terror -- de ez sem véletlenül a legnépszerűbb. Erre lett ugyanis optimalizálva a komplex válság domináns --…..
EddieCivic4g 2016.07.27 16:35:07
@unionista᠋: A vallás nem egyenlő a kultúrával. Vagy aki nem keresztény, az már európai nem is lehet?
Kicsit több mint két éve kerültem be a terepasztalos-makettezős világba. Ismerősi köröm egy része elég furcsán fogadta, jobbnál jobb kérdéseket tett fel nekem. Ezek közül írok le párat. [Mivel a listás posztok minenhol vonzzák a látogatókat, megnézzük itt is működik-e?] 1. És mi a jó…..
EddieCivic4g 2016.07.06 08:13:26
@Petrow: "Az ismeretlenhez meg alapvetően bizalmatlanul közelít az ember, és valahol el kell kezdeni a tévedések, fél-igazságok, meg előítéletek lebontását. Ha már megteszik az első lépést, az tök jó, és ilyenkor már azt mondom, nincs hülye kérdés."
Igaz, de amikor a kérdés alapból tartalmazza a kérdező tévedéseit, féligazságait, előítéleteit, akkor a kérdezett is úgy áll hozzá.
Én kedvenc hülye kérdésem: Egyik nap airsoft, rohangálás, erdő, adrenalin, másnap makettezés, apró szürke bizbaszok bámulása órákon keresztül. Nem szar ez így?
De, pont azért csinálom, mert ez nekem nagyon szar:))
A 80 milliárd forintból gazdálkodó közmédia véletlenül elfelejtette tájékoztatni a lakosságot arról, mekkora pofont kapott Paks2 az Európai Bizottság és az Euratom rosszallása miatt, aminek a tényét ráadásul Giró-Szász András kormányzati kommunikációért felelős…..
EddieCivic4g 2015.03.13 12:43:26
@BaliBoy: Nincs Kossuth díja ÉS nem halt meg!
A helyszín a Kalinyingrádi terület, Oroszország exlávéja a Baltikumon. Egy sokáig poroszok lakta föld, ami a második világháborút követő leosztásban a Szovjetunió része lett, de leginkább orosz. A háborút kis számban túlélő németeket a sztálini vezetés pillanatok alatt…..
EddieCivic4g 2015.02.15 15:08:53
@mis: Persze, de ha lenne keret felújítani, és üzemben tartani egy MAZt, akárcsak hétvégi csapatásra, valószínűleg a fogyasztása sem lenne problémás anyagilag:)
De mivel keret nincs rá, a környéken meg senkit nem tudok, aki hasonló vasakkal foglalkozna, így csak álom marad...
Belsőség Heti merítés 2015.02.08 09:47:53
Megbízható, fürge autó Pont a francia autó példájából tanulva kerestem én is olyat, amivel biztos, hogy minden reggel bejutok a munkahelyre, nem hagy cserben, és nem drága fenntartani. Sand Queen Fogyasztas atlagban 17l/100km ehhez persze tudni kell, hogy a legkondi szinte…..
EddieCivic4g 2015.02.08 16:45:41
@nick papagiorgo: Az a kereszteződés akkor igazán vicces, amikor zöldnél elindul a verseny, MAN előtt meg kint áll a kandikamera:)
Viszonylag jól adja vissza ez a videó, hogy miért retteg minden autós attól a pillanattól, amikor egy közepesen kivilágított utcán nem vesz észre egy fekete ruhás gyalogost. (A való életben valamivel jobban látszott az ember, mint a videón, ezért picit világosítottunk a…..
EddieCivic4g 2015.02.05 19:12:57
@etteremerd: Figyelünk mi, de csak azt látjuk, ami látható. Ha a gyalogos mindet megtesz, hogy ne lehessen észrevenni, akkor ne csodálkozzon, ha nem ér haza...
Elsősorban azért ne mondd ezt, mert az mára már világossá vált sok ember előtt, Magyarország kormánya nem az ország népének a többsége nevében cselekszik. És ez már a világ józan ésszel gondolkodó polgárai előtt is világos. Elég az átírt választási törvényre gondolni,…..
EddieCivic4g 2015.01.14 12:52:01
@$$$=$$$: Rajzolni sem túl biztonságos elfoglaltság mostanában...
1929. A fiatal Bonnie Parker mielőtt Clyde Barrow-val megismerkedett. A híres Bonnie és Clyde társaság végzete 1934-ben jött el. Halálakor Bonnie mindössze 23 éves volt...
EddieCivic4g 2015.01.06 07:57:08
@magyar bucó: Lényegtelen, hogy a konvoj milyen járművekből áll. Lehettek volna akár csili-vili turistabuszok is, ha a hadsereg használja, és katonák ülnek benne, akkor legális célpont...

A torreádort valahogy nem tudom sajnálni...
Volt, aki átlépte, volt, aki kizsebelte a földön fekvő eszméletlen, életéért küzdő fiatalembert a drogériában. Volt, aki csak arrébb ment és elfordult. A kint rekedt vevők a rendőrt szidták, mert nem vásárolhattak, amíg az újraélesztés tartott. Az üzleten már…..
Belsőség Ne rohanj! 2014.11.20 10:52:27
Talán fel sem figyelünk erre a majd kétéves videóra, ha nem a híres Abbey Roadon készül. Igen, ott, ahol a Beatles legendás fotója készült. Ezen a zebrán gyakran turista tömegek fotózgatják magukat, hogy leutánozva a világhírű lemezborító fényképét egy igazi londoni…..
EddieCivic4g 2014.11.20 12:13:43
@LabradorMatador: "esetet, akkor a futó a gyalogos átkelőhely UTÁN, az úttesten szaladt neki OLDALRÓL az autónak. Ha így nézzük, a gyalogos a hibás."
Ennyi. Kirohant a zebrára, meglátta, hogy jön egy autó, de nem megállt, hanem elkezdett keresztbe rohanni az úton, mert márpedig ő akkor is átmegy az autó előtt. Annyira sikerült, hogy nekirohant az autónak...

@Arcade Macho:
Nem ülhetsz le grillezni, korábban már írták. Nem léphetsz váratlanul a zebrára, de ha már rajta vagy, akkor kötelességed a lehető leghamarabb elhagyni azt...
Persze nem úgy, mint a videón, nekiszaladva az első autónak:)
Úgy tűnik, a tízes évek a repülő játékok aranykora az RC-világban. Nekem a helikopter a mai napig űrtechnika, pedig az már nagyon 2011, aki pedig követi ezeket a trendeket, annak biztosan feltűnt, hogy idén a quadrocopter a menő. A Carrera egyszerre mindjárt négyféle…..
Judit parkolós sztorija kicsit nehezen érthető, a lényeget az erősebbek kedvéért is összefoglalom: a Trombitás utcában parkolt, ami a netes zónatérkép és az applikáció (csatolt képek) szerint is a 3025-ös terület (térképen sárga), 175 huf/óra parkolási…..
EddieCivic4g 2014.11.14 08:18:05
@Aureliano Buendía: "Nem lett volna egyszerűbb megnézni a közelben levő ótómatán a kódot?" Én megnéztem, smsben intéztem a parkolást. Semmi gond, dolgomat elintéztem, parkolást leállítottam, hazamentem vidékre, nem bp-i vagyok. 3 hónap múlva kapok egy szép levelet, hogy fizetés nélkül parkoltam, a mikuláscsomagban levő 5ezres csekket nem fizettem be, így 20ezer. Telefon ügyfélszolgálatnak, de én fizettem, megvan az sms, mikuláscsomag nem volt. Válasz: rossz körzetbe fizettem, az az automata az út túloldalán van, ami másik körzet, nekem az kellett volna, ami kint van az utca végén, az meg nem az ő gondjuk, ha valaki lenyúlta a csomagot a kocsiról. Ok, az utca végéig el se mentem, mert nem ott volt dolgom, honnan kéne tudnom, hogy az utca 2 oldala 2 külön körzet, egyébként fizettem, csak keveset, egyezzünk meg, fizetem a különbözetet a magasabb tarifára, + az 5ezret, mindenki happy. Azt nem, megkaptam a csekket, 20ezer, ha pofázok, feljelentenek, alsóhangon 40ezer, és szaladgálhatok ide-oda. Befizettem a 20ezret, csekkre meg ráírtam, hogy b.sszátok meg. Erről ennyit.
Az elmúlt napokban szembesülnöm kellett pár szomorú ténnyel. Az első az nem olyan meglepő: Vannak olyan fórum hozzászólók, akiknek biztosan fizetnek, mert ingyen írástudó ember ennyire hülye nem lehet, hacsaknem hozzá nem fért valahogy a zárt osztály internetjéhez. A második…..
EddieCivic4g 2014.11.03 14:53:28
@Pityubácsi: Ha olcsóbb lenne az albérlet, és stabil, akkor igazad lenne. De egyrészt választhatok, hogy fizetek x Ft-ot albérletre, és 20 év múlva sincs semmim, vagy fizetek ugyanannyi x Ft-ot hitelre, és 20 év múlva van egy házam.
Másrészt meg, ismerős elment 1 hétre nyaralni, mire visszaért, ott várta a levél, hogy eladták a lakást, van 3 hete kiköltözni.
EddieCivic4g 2014.11.03 15:03:20
@movhu: Ez jó, de ott marad a ház, amit eladni nem tudsz, viszont amíg te 150 km-re laksz albérletben, valahogy vigyázni kéne rá, hogy senki ne költözzön be... + fenntartani az autót, + fizetni az albérletet is. Ok, de miből???
Orbán Viktor hazatért külföldi útjáról, meghallgatta a forrongó nép panaszait, és eltörölte az igazságtalan adókat (amiket nem is a jó király, csak a gonosz tanácsadók akartak bevezetni a háta mögött, nyilván). Aki olvasott, vagy látott már bármilyen Robin…..
Hetvenkettedik cikket olvasom arról, hogy jajistenem, miért a netadó miatt robbant ki ez a felháborodás. Gyerekek, ne legyünk már ennyire élhetetlen vaksik, hogy nem vesszük észre az összefüggést! A nép és kormányának viszonya sok hasonlóságot mutat a balfasz…..
EddieCivic4g 2014.10.30 16:38:48
@Szúnyog: Szellemes, vagy nem, igaza van...
Említettem már, hogy nyáron Németországba, Freitalba költöztünk. Van tennivaló bőven a költözéssel, berendezkedéssel kapcsolatban, így nem nagyon maradt időnk haverkodni. Annak viszont igen megörültem, amikor a Voyager-cikk megjelenésének másnapján a Kaufland parkolójában…..
EddieCivic4g 2014.10.30 16:08:17
@worrick: Piros nagylámpás 412-es, szintén ruszkik vitték el, hazacuccolni. A határt biztos sikerült átlépniük, mielőtt megint hengerfejes lett, mert többet nem hallottunk róluk:)
Akkor örültünk, hogy megszabadultunk tőle, most meg egyre jobban vonz/ana/ a hasonló gépek feltámasztása. Csak egyedül nem vagyok se elég bátor, se elég gazdag, mások meg nem nagyon foglalkoznak ilyesmivel a környéken...