Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Stohl András

0 bejegyzést írt és 194 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elhíresült kirgizisztáni baromságán mutatta be, milyen az ugor (zöld), az iráni (szürke), a szláv (kék) és a török (piros) eredetű szavak aránya Orbán saját mondatában. Mint látható, Laakso szerint a mondat túlnyomó többsége finnugor, 1-1 szláv és iráni elemmel. A török eredetű elem száma Orbán…..
Vacak kacatot árulni, aztán vállat vonni, hogy "jó tanulópénz volt" - hááát nem épp elsőosztályú eljárás, pláne, ha egy akkora cég mutatja be, mint a Media Markt, ahova az ember többek közt azért is megy kínai webshop és a sarki 1eurós helyett, mert bízik abban, hogy amit árulnak, az ha olcsóbb is,…..
A műanyag palackoknak, eldobhatós pelenkáknak, szívószálaknak és egyéb műanyag, egyszer használatos tárgyainknak mintegy 450 év kell a lebomláshoz. Sok nagyszerű törekvés indult el a műanyag-fogyasztás visszaszorítására, de van, amiről nem is tudjuk, hogy tartalmaz műanyagot.…..
Nyilván a lakásod felújítását senki nem tilthatja meg – a te tulajdonod, jogod van kedved szerint alakítani. Ahogy az is egyértelmű, hogy nem tehetsz azt, akkor és úgy, amit csak akarsz – hiszen a felújítással mások életébe is belenyúlsz. Egy klíma kültéri egysége elcsúfíthatja az egész homlokzatot,…..
Egy hónapja fut a mozikban a messzi-messzi galaxis tizedik filmje, a Solo: Egy Star Wars-történet. Míg a bemutató környékén számos cikk jelent meg arról, milyen Star Wars-filmek várhatók még ezután (Landóról fog szólni a következő Star Wars! Aha, persze...), most mindenki arról cikkez, milyen Star…..
Mit tegyen az egyszeri állampolgár, aki szereti a hazáját ÉS nem a Fideszre szavazott? Hogyan kezelje a jelenlegi helyzetet? Tüntessen? Harcoljon passzív rezisztenciával? Törődjön bele? Éljen lehajtott fejjel és adja meg magát a többség akaratának? Menjen? Maradjon? Elmélkedés. We shall fight. Ja,…..
B1 BLOGCSALÁD Hogyan szavazzunk? 2018.04.04 12:19:49
Most, hogy olvasom valahol: Bayer Zsolt kilépett a Magyarországi Evangélikus Egyházból, s betért katolikusnak, valamint a brüsszeli Politico azt írta, hogy a választások után Orbán Viktor hosszú börtönbüntetésre számíthat, a közelgő, április 8-i országos képviselőválasztások előtt pár nappal már…..
Vannak a filmtörténetnek ikonikus alkotásai, azon belül pedig olyan szerepei, melyeket egyszerűen el sem tudunk képzelni, hogy más játsszon, mint akivel végül a mozi elkészült. Persze sokszor előfordul, hogy az adott színész csak a második (vagy sokadik) választás volt a szerepre,…..
A milliót is elérheti azoknak az egyetemistáknak a száma, akiket sugar daddy tart el. Egyikük most elmesélte, miért döntött úgy, hogy ezen a sokak számára megkérdőjelezhető módon finanszírozza tanulmányait...
Tegnapi futárnaplónk alatt parázs vita alakult ki a kommentelők között arról, hogy meg kell-e várnia a futárnak a csomag kibontását? Megnéztük, hogy mit ír erről a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium Európai Fogyasztói Központja...
Szerző: Papp-Felber Anita Mindig megdöbbenek azon, hogy a vezető hírek alatti kommentekben mennyi gyűlölet és rosszindulat van. Vagy közöny. Vagy undor. Vagy okoskodás. Itt le is írom gyorsan, hogy a napok óta terítéken levő szexuális zaklatásról írok, így akinek unalmas a téma, zárja be a…..
Azt hinnénk, előzékeny és udvarias dolog átadni az ülőhelyünket a tömegközlekedésben az idősebbeknek, de a szakértők szerint ez éppen rosszat tesz nekik, mert könnyebben romolhat az egészségi állapotuk...
Nagy sikert aratott otthon ez az almatorta, amit az alábbi recept alapján sütöttem kedvenc oldalamról az Iambaker-ről. https://iambaker.net/caramel-apple-cinnamon-cake Ha valaki szeretne fincsi és egyszerű recepteket, amit tényleg nem lehet elrontani, annak ajánlom. Kicsit változtattam a recepten,…..
Az már nem újdonság, hogy a szupermarketek különböző módszerekkel próbálnak beférkőzni a pénztárcánkba, legyen az személyes adatgyűjtés, célzott reklám, és még sorolhatnánk. Alapvetően nincs is ezekkel különösebb baj, amíg mi, vásárlók tisztában vagyunk ezeknek a…..
Stohl András 2017.10.23 11:09:57
@plokmi: "És egy jó tanács a végére, ha megázik a macskád ne tedd a mikróba megszárítani. "

Ez egy marhasag. Tobbszor kiprobaltam mar, semmi baja nem lesz a mikronak, nyugodtan lehet benne macskat szaritani.
Vajon mi a rohamosan közeledő jövő évi választás valódi tétje? A Kelet és Nyugat, Oroszország és Európa közti döntés, ahogy azt a baloldali ellenzék igyekszik beállítani? Az, hogy végre átlépünk-e a 20. századból a 21.-be, ahogy azt újabban a Jobbik hangoztatja? Vagy az, hogy helyén marad-e az…..
Lassan át kell értékelnünk azokat az ismereteket, amelyeket a színek lélektani hatásáról eddig vallottunk. Tusnádfürdő után most Kötcsén is ugyanabban a libafosszínű ingben fenyegette meg Nyugat-Európát a magyar miniszterelnök, úgyhogy ha legközelebb is meglátják rajta ellenfelei ezt a ruhadarabot,…..
  A négy alapvető erő Milyen jó lenne, ha lenne egy olyan egyenletünk, amivel valamennyi kölcsönhatást le tudnánk írni. A négy alapvető kölcsönhatás az ősi idők óta ismert gravitáció, az újkor hajnalán megismert elektromágnesesség és a huszadik század magfizikájának gyümölcsei: a nukleonokat és…..
A fővárosi önkormányzat által felügyelt közterületeken 2025-ig kivágják az összes kanadai (vattázó) nyárfát – döntött a Fővárosi Közgyűlés. A legabszurdabb az egész történetben az indoklás. Meg az, hogy nem érnek el vele semmit – csak rosszabb lesz. De miért is? ..
A Jobbik azt javasolta, hogy a választójogot általános iskolai végzettséghez kellene kötni. Munkahipotézisként vegyük ezt a javaslatot egy pillanatra komolyan, és tegyük föl az adódó kérdéseinket. 1. Képzeljünk el egy analfabéta embert. Becsületes az illető. Utcaseprőként, takarítóként vagy egy…..
Az ember elsőre, reflexből persze azonnal nemmel válaszolna, ám ha jobban belegondolunk, a kérdés nem is olyan egyszerű. Olyannyira nem, hogy egyre többen sürgetik Nagy-Britanniában a szexuális és párkapcsolati oktatás kötelezővé tételét...
Audrey Hepburn Hollywood egyik legszebb színésznője volt, pedig sosem számított klasszikus szexbombának. Hatalmas őzike szemeivel és huncutságával mégis elvarázsolta a nézőket, mert mindig volt benne valami izgalmas titokzatosság. Utóbbit ismerte fel nagyon hamar Mark Shaw, a Life magazin fotósa,…..
Stohl András 2017.02.23 23:34:08
Azt károgták a varjak, hogy mozikba került a Körök, Samara már megint mászkál nekünk itt összevissza, meg azt is mondták - miközben erőszakos körülmények között elhunyt szerencsétlenek tetemeiből lakmároztak -, hogy ez a mászás most nem sikerült olyan emlékezetesre. Nekem…..
A Népszabadságot eddig kiadó Mediaworks a napokban csoportosan tárgyal a lap dolgozóival, és megállapodik velük a felmondás feltételeiben - értesült a B1 blog...