Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cubalibre

0 bejegyzést írt és 127 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Molnár Oszkár, Edelény polgármestere szerint a környékbeli terhes roma nők egy része gumikalapáccsal és különböző gyógyszerekkel tudatosan károsítani akarják a születendő gyereküket csak azért, hogy a későbbiekben több segélyt kapjanak. A Fidesz vezetői ezt helyi ügynek…..
Mongúztól kaptuk a képen látható Samu megható történetét: "Júniusban egy délután sérült sünt találtam a kertünk közepén. Nem tudjuk mi történt vele, talán fűkasza okozta a bajt, minden esetre úgy 7-8cm átmérőjű területen mintha megskalpolták volna a hátát. Ekkor…..
Régi kedvenc zenei témánkhoz nyúlunk vissza a mai vendégposzttal, ami Modor Gyuri drága csókos ismerősünk keze munkáját dicséri. Fogadjátok hát megkülönböztetett szeretettel! A Karaokemájszter, avagy az est házigazdája és hangulatfelelőse A karaoke már önmagában vonzza a…..
Mostanában ünnepeljük negyvenéves születésnapját a Mézga családnak, az igazi sorozatklasszikusnak, amelynek poénjai ugyanúgy ütnek, mint anno, és amelyről 1969-ben azt írta egy beharangozó cikk, "a magyar rajzfilmgyártás európai viszonylatban is jelentős…..
Én annyira városi gyerek vagyok, hogy nekem annak idején a Magyarország-szerető sörreklámban sem tűnt fel, hogy az Anyám tyúkja illusztrálására egy kakast mutattak, így aztán nem meglepő, hogy Rilla B beküldésében elsőre nem fogtam, mi a gond:Az első angol nyelvű könyv, amit…..
Csokor a kézbe, öltöny a testre Igen a szájba, fátyol a fejre... Bólogattunk nem is olyan régen a Rádayban az Üllői úti fuck zenekar egyetlen - ám örök - slágerére. Hát tessék - elértük azt a kort, amiben már manapság is illendő lenne megállapodni, elkötelezni…..
cubalibre 2009.06.09 15:19:59
@mocc: Én olyat is láttam, hogy esküvő a templomban, a pap meg mondta a csaj fejére téve a kezét: "Áldd meg ezt a szűzet." A csajszi 4 hónapos terhes volt, a hülye is látta, hogy gömbölyödik a hasa. :)
cubalibre 2009.06.09 15:23:53
@Vaszilisza: Ez nagyon jó. Hangosan röhögve olvastam.
Az egyik tavalyi sztrájk alkalmával Érd felsőn vártam a vonatot. Üldögéltem a padon, amikor befutott egy vonat Székesfehérvár felé. Nekem ugye ez nem volt jó, csak távolról néztem, milyen kevesen ülnek rajta. A vonat indulása előtt az előtérben megjelent egy 50 feletti kabátos…..
A hatalmas Krisztus-fej alatti kifutón illegő-billegő manökenek akár egy közepesen unalmas polgárpukkasztás részei is lehetnének, de itt másról van szó. A Pure Fashion alighanem az idei év eddigi legeredetibb budapesti divatbemutatója volt szombaton a Szent Imre Gimnáziumban, annak…..
 Szinte hihetetlen, hogy van egy Duna-sziget, amelyik nagyjából olyan messze esik a város szívétől mint a Margit, csak épp csodálatos fejlesztési potenciálja van. Ennél már csak az hihetetlenebb, hogy a főváros bölcs vezetése épp erre az eszményi területre helyezte a város…..
Federico Macheda története, mintha régi idők olasz története lenne. De először az apropó: a Manchester United egyik nagyon fontos meccsét egy 17 éves olasz srác (augusztusban tizennyolc) góljával nyerte meg. Macheda a portugál Nani helyett szállt be a Villa elleni meccsen a 61.…..
Idegen nyelveket tanártól, tankönyvekből, iskolás stílusban csak annyit érdemes tanulni, mint amennyit az átlagos középiskolában tanítanak: kb. 200 órát, tehát egy erős alapfokig, vagy egy gyenge középfok környékére. Ennyit is csak azért, mert minden kezdet nehéz, és kell…..
addict Miért Klippan a Beddinge? 2009.03.03 10:00:00
Te is azok közé tartozol, akiknek ha azt mondom Klippan, Beddinge, Inreda, akkor szemrebbenés nélkül dobják vissza a labdát egy Förhöjával, Ektorpppal vagy éppen egy Anebodával? Benned is megmozdít valamit, ha azt hallod Jokk-Mokk? Vagy épp ellenkezőleg? Egy Aspelund vagy Gullholmen…..
cubalibre 2009.03.03 12:29:49
Tatárszentgyörgyön a jelek szerint agyonlőttek egy férfit és a fiát. A fiú mindössze 5 éves volt. A házukat felgyújtották, a család többi tagja kórházban van. Ezek a száraz tények. Egy cigány családról van szó. Ez elvileg irreleváns információ, kivéve azt az esetet, ha ez…..
1500. adását ünnepli a Mónika só pofozkodással és anyázással, az ORTT viszont nincs ennyire virágos hangulatban, mert több adást is vizsgálni szeretne. De kezdjük az elején. Az ORTT sajtóközleménye szerint a "Mónika show című műsorszámmal kapcsolatban beérkezett,…..
Rágalmazás miatt büntetőjogi feljelentést tett Pálffy István Friderikusz Sándor ellen - írja a Blikk. A pirospozsgás arcú Pálffyt Friderikusz könyvének állításai háborították fel, miszerint a Tv2-s időszakában rendszeresen illuminált állapotban vezette a Jó estét,…..
Sok mindent láttunk már a Fókuszban az évek során, de ez a két nappal ezelőtti riportjuk valahogy kimelkedik a többi közül. A csajom szerint már-már olyan, mintha élőszereplős South Parkot nézne ez ember, pedig csak a Zámbó családról szól, akik a csepeli munkásotthonban adtak…..
Máris itt a csütörtök, holnap pedig végre péntek és lehet pihenni. Én a magam részéről már nagyon várom a hétvégét, feltételezem Ti is így vagytok ezzel.  Ma Gyula nevű kedves Olvasónk levelét tesszük közkincsé, akinek fiát érte súlyos diszkrimináció egy…..