Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nagyvárosi lány

0 bejegyzést írt és 47 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az X-Faktor hétvégi kiadását elnézve az ember nem győzött csodálkozni. Azt, hogy a fellépők kevés kivétellel olyan hamisak voltak, mint egy középiskolai ki mit tud indulói, az egy dolog, a tavalyi produkciók után nem voltak különösebb elvárásaink. Még az is belefér, hogy a…..
Furcsa egy hely lehet a közszolgálati tévé, a Szerencseszombat című műsorban például lehet simán lófaszozni (Kovács Áron), nem rúgják ki az embert érte, de ha valaki "képtelen összetartani az adásmenetet", a porba hullik a feje hamar. Így járt Görög Zita, a műsor…..
nagyvárosi lány 2011.06.20 22:16:40
Így néznénk? Nemigen. ..
nagyvárosi lány 2011.06.16 18:28:00
Nos, akkor játszunk, lehet rohanni az aranyért, vagyis inkább a Discovery ajándékcsomagjáért. Hogy mi is az, azt még nem áruljuk el, elég legyen annyi, hogy Alaszkában is ki lehet húzni vele egy darabig. (És nem, nem bögre, annál sokkal értékesebb). A részletek az első rohamról:…..
nagyvárosi lány 2011.06.16 11:51:15
@Illúzióromboló kockacukor: és mész a cuccért?:)
Akár ilyen is lehet pár év múlva a Flórián tér látképe, ha megvalósul az RG Stúdió terve, amit az üzletközpont átalakítására dolgoztak ki. Mint a honlapjukon írják:A jelenlegi Flórián téri áruház meglehetősen avult állapotban van. A felújítás során az épület…..
Nesze!szer Juice Beauty 2011.06.11 09:37:00
 Almatartó? Igen. A Hermés tervezése ez az almazöld báránybőrből készült haszontalan, de imádnivaló kult darab, amely első pillantásra furának hat, akárcsak az amerikai Crocs papucs. Lássuk be, a francia divatházak tervezőinek van humorérzéke! Te megvennéd 365 dollárért?…..
nagyvárosi lány 2011.06.11 10:44:53
Feltételezett ügyfél: TelenorFeltételezett brief: Sziasztok, extra SOS szitu van!!! megkaptuk a múlt havi kutatási eredményeket és nagy a gyász - a vezetőség felé holnap prezentálunk, úgyhogy addig kellene valamit villantani, lehet, hogy másnap már dolgozunk a cégnél, ha nem…..
Beszédhibásként nem is tudok annál viccesebbet elképzelni, mint amikor valakinek beszédhibája van. Legfeljebb, ha mindezt a Barátok köztben akarja bemutatni kőkemény motorosnak maszkírozva, aki ugye nemveszhajótlovatmotortmegnőtkipróbálásnélkül. Így egy szuszra. Mindig is…..
nagyvárosi lány 2011.06.01 15:06:05
Amióta aktívan biciklizem Budapesten (de lélekben örök autós maradok, aki korábban bringás volt), eleve nagyobb lelkesedéssel figyelem azokat a híreket, amik a bicikliseknek szólnak, ráadásul ez a tematika most találkozik a másik szívügyemmel: a főváros képének átszabásával.…..
nagyvárosi lány 2011.05.31 15:10:11
@tetra: és melyik az a több híd? nem túl sok lehetőség van azért. persze, választhatod a Margit-hídat is, de ott félóra, mire átérsz, a többi központin meg ott vannak a gyalogosok, akikre figyelni kell. engem múltkor pont a Szabadság-hídról ordított le egy gyalogos, amiért csöngetni mertem a háta mögött figyelmeztetésképp, hogy "mi van, talán nem férsz el??". az ötlet meg jó, szerintem egy kicsit túlzás, de ha megvalósítható - és ha hajlandóak rá -, miért ne?
nagyvárosi lány 2011.05.31 15:39:08
@tetra: kösz az észrevételeket. csak annyi, hogy én sem csöngetek LE senkit, csak mivel hátulról nem látnak, ezért figyelmeztetésképp szoktam jelezni, és hidd el, meg is köszönöm, és mosolygok is. de ne vitatkozzunk erről, egyébként osztom a véleményedet a közlekedési kultúráról.
  Tóth Gy. László mai, a Magyar Nemzetben megjelent publicisztikája az Emberibb Parkolásért Mozgalomnak is becsületére válna. A kerékpárosokban megannyi kétkerekű Antikrisztust látó szervezet sajtóközleményei által képviselt utálat köszön vissza Tóth Gy. Critical Mass,…..
A dugóban álló autót balról előző kerékpáros zavaros identitású, követelőző alternatív, akit az LMP támogat, így méltó utóda az SZDSZ-eseknek, és partnere az MSZP-nek. Tóth Gy. László politológus a Magyar Nemzetben közölt eszmefuttatásában leszögezi: a kerékpározás…..
nagyvárosi lány 2011.05.30 13:46:43
@Bambano: bocs, épp egyetértünk. ezt azért írtam, hogy tudom, sokszor én is figyelhetnék jobban, mert szabálytalan vagyok. figyelek is, de éppen ez a szabályozatlanság az, ami miatt könnyelműbb vagyok - ami nem jó. viszont nem fogok visszapofázni, ha valaki rám szól, hogy ugyan ne menjek már át a piroson.
nagyvárosi lány 2011.05.30 13:47:39
@Metal Warrior: igen, igazad van, lásd @bambanonak válasz
nagyvárosi lány 2011.05.30 13:50:44
@Roflmaozor: tömegpusztító fegyver, azért ne ragadtassuk el magunkat... az meg igaz, hogy mások életét biciklivel nem veszélyezteted annyira, mint autóval, saját magadat viszont annál inkább, mert biciklin nincs annyi biztonsági felszerelés, mint egy kocsiban, és ugye megint csak említhetjük a szabályozatlan közlekedést, bicikliutak hiányát stb.
A sitcom harmincperces műfaj, ez világos, elég kemény nettó 22-23 percnyi viccet és értékelhető történetet összeszedni egy hétre, teljesen felesleges mindezt elhúzni egy órára, mint az Office évadzárójában tették - megfejelve egy halom vendégsztárral akikkel viszont az…..
Új alapító atyák kalandja a zordságában is romantikus északon, vagy hat kockásinges munkásember küzdelme a sárral, hogy meggazdagodjanak? Akárhogy is, az Aranyláz Alaszkában meghódította az amerikai nézőket. Van valami ezekben az egyszerű, elszánt családapákban, ami miatt…..
nagyvárosi lány 2011.05.06 10:19:08
@imr3: úgy látom, az első részt még nem, de a többit ismételni fogják mindig, ha máskor is történik ilyen, azokat elcsípheted: port.hu/aranylaz_alaszkaban_gold_rush:_alaska/pls/fi/films.film_page?i_topic_id=2&i_film_id=118434&i_city_id=3372&i_county_id=-1
Within Monocikli 2011.02.01 17:58:00
 Minden gyerek életében eljön az a nagy jelentőségű pillanat, amikor az apukája egy seprűnyéllel a kezében szalad a nyomában. Pedig igen. Fogadni mernék, hogy ez neked sem ismeretlen. Ugyanis a dedósoknak való apró pótkerekek levétele után már csak az a görcsös, öreg…..
 Egyáltalán nem a bugyuta csokicsöves szolárium reklámot akarjuk eszetekbe juttatni (csoki-barna, ugye, haha), sőt, semmire sem szeretnénk asszociálni, de ez teljes képtelenség, miután az ember megpillantja Baptiste Giabiconit... csokiból. Bizony, kifaragták, megcsinálták,…..
nagyvárosi lány 2011.05.02 20:55:39
A Két Cica Konyhája Locsolótorta 2011.04.25 09:33:00
 Ha a citromos sör finom, miért ne lenne jó a sörös citromtorta is? Nos, a kísérletet elvégeztem, és örömmel tudatom: az eredmény nem egyszerűen fogyasztható, kifejezetten jó lett. Esztétikailag nem felelt meg ugyan egy szép, áttetsző francia tarte citronnal szemben támasztott elvárásoknak: a…..
Ha a gyros szóba kerül Budapesten, a Szerájt mindenképpen ajánlja valaki. Még akkor is, ha a Szerájban történetesen nem gyrost, hanem döner kebabot árulnak, de tegnap már megbeszéltük, hogy ezen nem akadunk fenn. Szóval ellátogattam a megkerülhetetlen török gyorsétterembe, ahol…..
nagyvárosi lány 2011.04.23 11:32:37
Ugye nem gyros, hanem kebab, de már a sorozat első részében is leírtuk, hogy nem törődünk ezzel a görög-török-perzsa-szembenállássál, nem veszünk el az olyan részletekben, hogy az ételnek mi a neve, csak ránézünk, és ha gyrosnak tűnik, akkor helye van a sorozatban. Főleg mert…..
update: a Magic Burger elköltözött a XI. kerületbe. Az új helyről itt írtunk egy rövid véleményt. A nagy sikerű őszi hamburgersorozatunk után most a gyrosokkal térünk vissza, ami ekkora dózisban kész öngyilkosság: a profik szerint még burgerből sem lehet normálisat kapni…..
Bikiniszezon előtt érdemes átgondolni, hogyan távolíthatjuk el leghatékonyabban felpüffedt, szottyadt, már-már visszataszító testredőinket. A zsírégetés legnagyobb királya ugyan Norbi, de ha ő nem üti meg szimpátiafaktorunk legalsó határát, még mindig ezerféle edzőterem…..
Az Egy nap a városban blogon alapvetően Budapest szerethető arcáról írunk, és úgy tűnik, nálunk akkor is pozitív a sztorik kicsengése, ha véletlenül valami kellemetlen élményről számolunk be. Olyan történt velem ugyanis, amire nyolc évnyi újságírás és három évnyi…..
nagyvárosi lány 2011.04.13 11:00:31
@Dave Brubeck: az ország mentalitását mi is alakítjuk, mindannyian:)
nagyvárosi lány 2011.04.13 11:23:47
@KundK: ne is mondd... én is ott szerettem meg a cheddart, azóta tudok viszonylag hozzáértően különbséget tenni a fokozatok közt:)
A női intim higiénia elkötelezett szakértője, a Kotex egy igazán különleges és bizarr reklámkampánnyal próbálja felhívni magára a figyelmet. A tavaly piacra dobott színes tampon után azt gondoltam, nem tudnak már meglepni, de nagyot tévedtem. Az amerikai cég ugyanis egy online…..
hagyma Konténerben, Floridában 2011.04.08 06:06:00
  Gyorsan reggel lesz. Szedem össze magam és megyek ki a sarokra, ott vesznek fel. Ma Karcsi testvére jön értünk egy  platós Forddal.  Itt úgy hivják pickup truck,  de nekem tök mindegy. Előre négyen férnek be, mi öten-hatan hátra telepszünk.Nico…..