Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sötétben bujkáló fülkeellenforradalmár

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Erőszakosak. Gátlástalanok. Zsákmányszerzők. Önérdekvezéreltek. Rövidlátók. Túlterjeszkedők. Kiskirályok. Bármerre járok, mindenhonnan ilyen és ehhez hasonló panaszok, kritikák érkeznek a mostani kormánnyal kapcsolatban. Gyorsan szólok, két dologról biztosan nem szól ez a…..
Sötétben bujkáló fülkeellenforradalmár 2011.10.13 08:11:39
@2llkedő:

Ki kell hogy ábrándítsalak Jézusnak Buddhának Gandhinak max. néhány ezer követője van. Láss, Láss Ne Csak Nézz! Olvass történelem könyveket olvass újságokat, internetet, nézz TV-t.
Hol van itt a földön szeretet?????????????????
Ha ennél sokkal több IGAZI követőjük lenne, nem lenne annyi szenvedés. Csecsemők, gyerekek, nők millióit gyilkolták erőszakolták meg. Ott volt az I és II. világháború. A második világháború óta több embert öltek meg mint a két világháború alatt összesen.
HOL VAN ITT EZ SZERETET????????????????
Ez pontosan olyan mint a mit a jobbnak -és balnak- nevezett pártok mondanak a nemzeti politikáról. Nemzeti, magyar szerető csak is kizárólag az a politika lehet amelyik a magyarok döntő többségének kedvez. Ami most van nem az.
A 2006-os választások előtt a Gyurcsány-kormány csökkentette az áfát. A győztes voksolás után nem sokkal visszaemelte a korábbi szintre. A 2010-es választások előtt a Fidesz számtalan alkalommal (példák itt és itt) deklarálta: nincs szükség adóemelésekre és…..
Egy évvel ezelőtt még volt jelentősége annak a kérdésnek, hogy vajon a Fidesz keltett-e megalapozatlan reményeket a kormányváltás érdekében. Hozhattunk idézeteket a párt ellenzéki korszakából arról, hogy a hatalmi váltás a problémák többségét egy csapásra megoldja, de…..
Sötétben bujkáló fülkeellenforradalmár 2011.08.31 07:22:24
TG és Blogtársak!

Szeretném kiigazítani egy alapvető tévedést, amely rendkívül gyakran fordul elő itt is és más politikai elemzőknél is.

Amikor a Fidesz fölényéről beszélnek párhuzamosan mindig az ellenzék bénultságát hangsúlyozzák. Ez nem egészen igaz, és nagyon félrevezető.

Az ellenzék annál többet, mint azt, hogy a kormányt erőteljesen bírálja nem igazán tehet. Persze lehetne jobban, hatékonyabban ötletesebben. De így is a lényeg átmegy a szavazókhoz, amit a célzott felmérések (ismerik a Fidesz hibáit), és a Fidesz tábor csökkenése is bizonyít.

A gond nem itt van. A teljes politikai rendszer vált hiteltelenné. Két párt uralta hosszú időn keresztül a politikai hatalmat. Mind kettő teljesen lejárata magát hiteltelenné vált. Az MSZP-SZDSZ tutyi-mutyi módon kormányzott, és jobban érdekelte őket a belső hatalmi harc mint az ország sorsa, míg a Fidesz arrogáns pökhendi (-Bokros még tehetséges kezdő sem lehetne mellettük) ad-hoc módon kapkodva , kormányoz és csak a totális hatalom megszerzése és a zsákmányszerzés foglalja el, az ország sorsa őket sem igazán érdekli.

Mindezekért a választó kiábrándult a politikából és szinte senkinek sem hisz. El kell telni egy kis időnek, még néhány évnek, hogy ez megváltozzék. Az MSZP-nél ki kellene cserélődnie a felső vezetőségének legalábbis azoknak akik a médiában szerepelne -erre semmi esély-. Mások, talán az LMP vagy egy új politikai erő később sikert érhetne el -amikor a választó már felejt és tovább növekszik az elégedetlensége. Sajnos ez nem lesz a közeljövőben, sőt talán az új választásig sem...
Sötétben bujkáló fülkeellenforradalmár 2011.09.01 07:22:35
ALKOTMÁNY ASZTALA

Szégyellem, hogy magyar vagyok!
atv.hu/cikk/20110831_gero_andras

Sírni lenne kedvem, vagy röhögjek?
piroslapok.blog.hu/2011/08/31/az_alkotmany_asztala_boldogok_a_lelki_szegenyek_mert_ovek_lesz_a_nenyiknek_orszaga

Ezek után már csak a kis mellszobrok hiányoznak a szeretett vezérünkről, honalapítónkról...
Mint az ötvenes években...

Ezt akartátok fidesznyikek???????
Sötétben bujkáló fülkeellenforradalmár 2011.09.01 18:10:44
@aszekelyek:
Gerőnek ebben a beszélgetésben -meg kell nézni- teljesen igaza van.
Amit Sólyom Lászlóra mondott azután, hogy nem ment el az 56-os emlékmű avatására az elítélendő, közéleti személyiség így nem beszélhet, persze átfogalmazva a lényeget tekintve igaza volt. El kellett volna mennie, ezzel az 56-osk előtt tiszteleg, és nem Gyurcsányt legalizálja. Mint ahogy az is igaz, hogy Magyarország egyik legnagyobb ünnepén -március 15-én- itthon kell maradnia. Továbbá a cigány gyilkosságok idején azonnal megkellet volna szólalnia. Megválasztása pedig enyhén szólva elég érdekes volt...

Amúgy tisztelem Sólyom Lászlót, különösen azért amit az igaz rendszerváltozáskor tett, azért az alkotmányért, amit most szétvernek...
Minél többet tudok róla, annál inkább ki akarom zárni az életemből – ezt a mondatot egyetemista koromban hallottam valakitől, aki az édesapja révén elég közelről követhette a politika eseményeit. Máig emlékszem a reakciómra: kifejezetten idegesített a bennfentességbe…..
Sötétben bujkáló fülkeellenforradalmár 2011.08.17 09:32:39
TG-nek!

"Először 2006 őszén kellett átgondolnom, hogy tartható-e ez az alapállás. Akkor, a tévészékház ostroma után éreztem azt, hogy nincs mit mondanom. Nincs mit mondanom mindaddig, amíg pontosan ki nem derül, hogy miért úgy történt minden, ahogy. „Amíg ezekre a kérdésekre nincs bizonyítékokkal alátámasztott válasz, és a hiányzó tudást legfeljebb különböző összeesküvés-elméletek próbálják pótolni, a politikai elemzés olyan mértékben elszakad a lényegtől, annyira irrelevánssá válik, hogy művelőinek érdemes elgondolkozniuk szakmájuk korlátain” – írtam akkor."

Nem semmi amit ír!

Ezek szerint minden törvényen kívüli cselekedet elfogadott, mindenkinek joga van az önbíráskodásra, utcai randarilozásra, TV székház felgyújtására??? Nem csodálom, hogy a mostani rendszer demokrácia leépítését is gyakorlatilag szó nélkül tűri, legfeljebb csak ejnye-bejnyéket

Ne feledje egy demokráciát nem csak a szabad választás -ami lehet, hogy nem is lesz az mert pl. nagyon sokan szavazhatnak olyanok, akik nem fogják viselni szavazatuk következményeit.
És nem csak a szabad szólás szabadság jellemzi, -ami jelentősen korlátozódik pl. az információkhoz való szabad hozzájutással- Lsd. a közmédiák hírforrásainak egyesítését.

Ne feledje a demokráciának nemcsak formai, hanem lényegi ismertető jegyei is vannak. Ezek töltik meg tartalommal. Azt se feledje, hogy a gyakorlatban, a való életben nincs tisztán demokrácia. Akkor járunk el helyesen ha a fejlett nyugati hatalmakhoz hasonlítjuk a haza demokráciát. Pl. USA, Svédország, Hollandia stb. Ezekhez képest nagyon távol vagyunk, mindig is távol voltunk,

de a távolság napjainkba nagy mértékben fokozódik.

A modern demokráciák főbb ismérvei:
1. jogállamiság: az állam is alávetett a jognak -visszamenőleges törvénykezés???-
alkotmány: valamely állam alaptörvényeinek összessége -ha naponta módosítjuk az aktuális politikai szituációk szerint, akkor formailag még meg is felelhetünk neki, de a demokrácia lényegét tekintve nem-
2.jogegyenlőség: minden ember jogilag teljesen egyenlő – kivételek tucatjait hozva megint formailag igen de lényileg nem-
3.népszuverenitás: a végső hatalom a nép kezében van -népszavazás jelentős korlátozása-
4.hatalmi ágak szétválasztása: a bírói, végrehajtói és döntéshozói hatalom elkülönítése- minden pozícióba pártkatonák állítása-
5.kisebbségi jogok védelme -ombudsmani rendszer kiherélése-
stb. stb. stb........
Sötétben bujkáló fülkeellenforradalmár 2011.08.17 10:41:36
@korcsmagyar:
A nép tágabb értelemben az emberiségnek származás, nyelv, erkölcs s műveltség szerint összetartozó része. Államjogi értelemben az államterületen lakó s az államtagok összességét alkotó egyéneknek az egysége. Egyszerűben a nép az állampolgárok összessége.

A népszavazás nem magasabb rendű mint a választás, hanem más. Más a funkciója, pl. ha a kampányban egy párt mást mond mint amit kormányon megvalósít akkor a népszavazáson ki lehet kérni a nép -állampolgárok- véleményét. Persze új szituációk --hazai és nemzetközi – felmerülhetnek amire a választáskor nem kaptak felhatalmazást, akkor szintén ki lehet kérni a nép, ha tetszik az állampolgárok véleményét.

Persze lehet a politikai harc egyik eszköze, mint ahogy már sok hazai példa volt erre.

Amúgy teljesen igazad van:

a nép közvetlen hatalomgyakorlása olyan utópia mint a kommunizmus - semmi jóra nem vezet csak önámításra való.
Erre alapozva irányítás nem valósítható meg. Nem véletlenül alakult ki a képviseleti demokrácia. Annak minősége pedig az abban részvevők tudatától tudatosságától, ismereteitől kultúrájától függ.

A mi demokráciánk nem azért fejletlenebb mert technikailag elmaradottabb, hanem azért mert azok akik alkalmazzák a demokrácia technikáit olyanok amilyenek belértve a választókat és politikusokat is.
Nyugat Európában nem a politikusok különbek hanem választóik állítanak eléjük magasabb mércét. Sz@r ember ott is van, csak azt rövid úton kiközösítik.
Mi még ott tartunk : ha kell megszavazzuk h éljünk jobban mintha ez szavazással megvalósítható lenne. Itt a többség nem programra hanem ígéretre, sőt még csak nem is konkrét ígéretre - szavaz, aztán persze csalódik. (lsd 3,6-as kenyér)
“Kizárt, hogy az MSZP és a Fidesz informális pénztárnokai hellyel-közzel ne működtek (működnének?) együtt vitatható ügyekben” – állította közelmúltban megjelent cikkében Gyurcsány Ferenc. A volt miniszterelnök-pártelnöktől – aki esetében kizárt, hogy…..
Sötétben bujkáló fülkeellenforradalmár 2011.07.11 04:46:24
TG-nek!

Amit ír véleményem szerint teljesen triviális. Mindenütt van korrupció, mindenütt a politika összenőtt a gazdasággal, semmilyen rendszer sem tart örökké. Csak a mérték, a nagysága és ideje más. Ezt szerintem senki sem gondolja másként. Ön félreérti a helyzetet, bagatellizálja a súlyát, fontosságát próbálja csökkenteni. Akik az Ön véleménye szerint mást állítanak túl hangsúlyozzák a kialakuló viszonyokat évtizedekre vetítik ki őket, azok aggódnak a jövőért, és nem hiszik hogy ez örökké értsd nagyon hosszú ideig tartana tartana -legalábbis történelmi időben nem.
.
Azt látni hogy amit a hatalom most csinál legalább két választást meg fog élni. A Fidesz újra választása a legvalószínűbb forgatókönyv a mából kiindulva. -amennyire a jövőbe lehet látni- Ez tűnik a minimum időnek. Ez is rendkívül sok mert ez sokkal hosszabb időre fogja Magyarország jövőjét meghatározni. Ha csak 8 évig tart a Fidesz regnálása hatása legalább 20 évig elhúzódik. Az 50 fölüliknek ez már nagyon hosszú idő. Önnek még van esélye ezt megélni, sokunknak viszont nincs.

Az ilyen írások elterelik a figyelmet lényegről:

A Fidesz hosszú távon -ha önnek tetszik nem örökre- meghatározza az ország sorsát és ez nagyon rossz, mert a legjobb indulattal sem nevezhető jó iránynak. Még akkor sem ha nem abszolút módon nézzük, hanem a szocik-hoz hasonlítjuk őket. Mindent másként csinálnak -habár néhány gazdasági lépésük nagyon hasonlít az SZDSZ szándékaihoz lásd egykulcsos adó-. De ez a másság semmivel sem jobb inkább rosszabb mint előtte volt.

Ezért nem szabad így írni a mai helyzetről mert eltereli a figyelmet a lényegről: Hogyan lehet a Fidesz ámokfutását megakadályozni, hatását csökkenteni, az országban bekövetkező rendkívüli károkat a jövőben minimalizálni 2/3 nélkül? Szerintem most ezek a legfontosabb kérdések.
Sötétben bujkáló fülkeellenforradalmár 2011.07.11 17:26:57
@Kulics: Nem tudok mondani, de azért emlegetem a Fideszt, mert most Ő van hatalmon 2/3-al. Olyan lehetőség ez ami még nem volt az ország életében, és ezt szúrja el, de nagyon...
A jövő év elején hatályba lépő új alaptörvény sarkalatos törvényre utalta annak szabályozását, hogy a választójog gyakorlásához szükséges-e az érintett állampolgárnak magyarországi lakóhellyel rendelkeznie. A kormányzó pártszövetség egyértelművé tette, hogy a…..
Sötétben bujkáló fülkeellenforradalmár 2011.07.10 11:30:58
Tisztelt Szigetvári Viktor és Tordai Csaba!

Nem közkeletűen téves indok az hogy a határon túli magyaroknak ne járjon szavazati jog azért mert nem itt fizetnek adót!!!!!!!!!

Igenis ez is releváns, legális és legitim érvelés.

Indokaim:

1. Tömegesen kiterjesztené azok számát akik adófizetés nélkül szavazati joggal rendelkeznének.
Ez a mai gazdasági helyzetben megengedhetetlen!!!

2. Most azok a magyar állampolgárok akik nem fizetnek adót azok döntő többsége Magyarországon született és régebben fizetett adót, és jó részük csak ideglenesen nem fizet.

Természetesen én is döntő érvnek érzem azt az indokot hogy csak azok szavazhassanak akik viselik szavazatuk következményeit.

Másrészt senki nem gondolt bele hogy mi fog történni ha kiterjesztik a szavazati jogot.
Nem arra gondolok hogy ez a Fidesznek kedvez, mert ez nem egészen egyértelmű.

Választáskor szavazati licit fog értük indulni.
Szociális oktatási és egészségügyi ígéretek tucatjait fogja elindítani. Gondolok a különböző segélyekre, támogatásokra, oktatásra, nyugdíjra, egészségügyi ellátásra. Ha csak tizede valósul meg ebből garantáltan lehetetlenné tenné Magyarország talpra állását, hisz Ők úgy jutnának ehhez tömegesen, hogy nem fizetnek adót!!!!!!!!!

Nem beszélve arról, hogy már most is nagyon sokba került és kerül az állampolgárság kiterjesztése. Ezek a médiában alig jelenik meg.
Sötétben bujkáló fülkeellenforradalmár 2011.07.10 11:33:55
Tisztelt Szigetvári Viktor és Tordai Csaba!

Nem közkeletűen téves indok az hogy a határon túli magyaroknak ne járjon szavazati jog azért mert nem itt fizetnek adót!!!!!!!!!

Igenis ez is releváns, legális és legitim érvelés.

Indokaim:

1. Tömegesen kiterjesztené azok számát akik adófizetés nélkül szavazati joggal rendelkeznének.
Ez a mai gazdasági helyzetben megengedhetetlen!!!

2. Most azok a magyar állampolgárok akik nem fizetnek adót azok döntő többsége Magyarországon született és régebben fizetett adót, és jó részük csak ideglenesen nem fizet.

Természetesen én is döntő érvnek érzem azt az indokot hogy csak azok szavazhassanak akik viselik szavazatuk következményeit.

Másrészt senki nem gondolt bele hogy mi fog történni ha kiterjesztik a szavazati jogot.
Nem arra gondolok hogy ez a Fidesznek kedvez, mert ez nem egészen egyértelmű.

Választáskor szavazati licit fog értük indulni.
Szociális oktatási és egészségügyi ígéretek tucatjait fogja elindítani. Gondolok a különböző segélyekre, támogatásokra, oktatásra, nyugdíjra, egészségügyi ellátásra. Ha csak tizede valósul meg ebből garantáltan lehetetlenné tenné Magyarország talpra állását, hisz Ők úgy jutnának ehhez tömegesen, hogy nem fizetnek adót!!!!!!!!!

Nem beszélve arról, hogy már most is nagyon sokba került és kerül az állampolgárság kiterjesztése. Ezek a médiában alig jelenik meg.
Házkutatás, őrizetbe vétel, bilincs, szabadlábra helyezés. Sok ilyenről olvastunk már az elmúlt években, az ingerküszöbünk egyre feljebb és feljebb került. Most mégis érdemes megállnunk, mert példátlannak látszik az eset: a történet középpontjában (egyelőre) egy volt…..
törökgáborelemez 377. A hitel 2011.06.26 09:52:56
„A kommunizmus volt a legnagyobb baj az emberiség történetében, és nem ünnepelhetjük eléggé, hogy véget ért”– mondta Orbán Viktor idén április végén. „Nem ismerünk a történelemben példát arra, hogy ilyen rövid idő alatt ennyi embert sikerült a…..
Sötétben bujkáló fülkeellenforradalmár 2011.06.26 11:46:36
Fidesz és MSZP. Néha az az ember érzése, hogy semmi újat nem lehet már írni a magyar politika két GOP-járól, mert különbségeikről és hasonlóságaikról azt is elmondtuk, aminek amúgy semmi köze sincs a valósághoz. Ez a bejegyzés most mégis arra tesz kísérletet, hogy behozzon…..
törökgáborelemez 373. Halott hal 2011.06.14 02:12:00
Orbán Viktor egy osztrák bulvárlapnak adott interjúja (fordítás itt) – ahogy ez a nemzetközi sajtóban megjelent miniszterelnöki megszólalások esetében nem szokatlan - sokaknál és sokadszorra kivágta a biztosítékot. Egy ilyen szöveget számos ponton érhet kritika: a Heti…..
Ez most egy apró munkafüzet az előző bejegyzéshez. Kivételesen nem is írok semmit, csak a bejegyzés végén a megfejtést. Két idézet következik: 1. „A hagyományos jóléti államok kora lejárt. Olyan, jobban működő államra van szükség, ahol az adófizetők forintjaival…..
A magyar politika régi problémája az ellentétes, világosan megkülönböztethető, tartósan vallott álláspontok hiánya. Gyakran tényleg csak az üléspont szelektál: kormányon erre, ellenzékben arra. Ebben a helyzetben a választó sincs könnyű helyzetben, a tipikus megoldás…..
Ha visszagondolunk a néhány hónappal ezelőtti politikai vitákra, még élénken emlékezhetünk arra, hogy sokan voltak olyanok, akik ettől a ciklustól valami nagyon mást vártak. Féltek vagy reméltek, de abban egyetértettek, hogy ami most jön, az minőségében lesz más, mint a…..
Sötétben bujkáló fülkeellenforradalmár 2011.05.08 14:59:02
@Ordnassac: Függetlenül attól hogy a határon túliak kire szavazna, rendkívül igazságtalanak tartom hogy szavazhatnak:

1. Döntéseik következményeit nem ők viselik. (ez sokszor elhangzik érvként -szerintem nagyon igaz)

2. Nem itt adóznak milyen jogon szólnak bele az életünkbe. Nagy számuk miatt nem indok, hogy sokan vannak itthon is akik nem adóznak. Miért bővítsük létszámukat? Olyan gazdagok vagyunk???

3. Szavazat licit fog megindulni értük, mert létszámban sokan vannak. Előbb utóbb egy csomó ígéret fog elhangzani, amiből ha csak néhány megvalósul romba döntheti az országot, vagy legalábbis nagyon lelassítja a gazdaság fejlődését... (ezt az érvet viszont alig hallani)
Sötétben bujkáló fülkeellenforradalmár 2011.05.08 15:27:04
@Ordnassac: Ki mondta hogy te támogatod? :) Csak azért neked címeztem, mert kíváncsi voltam a véleményedre...

"Ami azt illeti: jómagam tudnék olyan megoldást támogatni, hogy legyen egy konzultatív testület (akár törvénykezdeményezési joggal a határon túli magyarság ügyeiben), amelyik segíti az OGY munkáját az őket érintő kérdésekben, de nem képviselők." Ezt én is el tudnám fogadni...

Az adózási érvről szerintem nem annyira nevetséges, mivel nagyon sokan vannak -határon túli magyarok-, ők rendszeresen nem fizetnek adót, akikre te hivatkozol azok létszámukban kevesebben vannak és egy jó részük pedig rendszertelenül fizet adót.
Sötétben bujkáló fülkeellenforradalmár 2011.05.09 06:52:45
Kedves TG!

Szokásodhoz híven megint bagatellizálod az eseményeket.
"Mára egyre világosabb, hogy ez a kormányzati ciklus legfeljebb mennyiségi értelemben tér el a korábbiaktól."

Az rendben van, hogy a konzervatív oldallal szimpatizálsz -hol is van a konzervatív oldal? A Fidesz nem az-

Kérlek tanulmányozd Hegelt (A mennyiség minőségbe csap át!)

Itt már sokkal többről van szó. A demokrácia valóban nem szűnt meg. Persze ez nem a Fidesz érdeme, hanem a világ amiben élünk. Ha csak a fideszen múlt volna mára már királyság lenne....

Másrészt a demokráciának vannak fokozatai és ha ezt nézzük akkor már igen csak rosszul állunk!

Ilyen gazdasági helyzetben amiben vagyunk szinte csak a szimbólumokkal a hatalom bebetonozásával törődni, a szegények érdekeit -a többséget- teljesen figyelmen kívül hagyni..., hogy a fidesz-jobbik retorikájával éljek magyargyűlölő-nemzetvesztő politika. Lásd meghozott és meg nem hozott gazdasági törvények, a családi adórendszer amely különbséget tesz magyar és magyar között, a gazdagok gyerekeit jutalmazva stb. stb.

A demokrácia egyik alapvető kritériuma a szabad választás. A választási rendszer átírása ezt jócskán csökkenti. Akkor is, ha a határon túli magyarság közel sem egy tömb. De a választási ígéretek még kis arányban való megvalósulása is bebetonozhatja az ország rendkívül rossz gazdasági helyzetét. Gondolok a szociális-oktatási-nyugdíj stb. ígéretekre... És a lényegen az sem fog változtatni, ha ebben akár az MSZP győz (ígéretekben).

Ha csak a fentieket nézzük ez messze - messze meghaladja a mennyiségi változást! Ez már rég minőségi!
Bírósági vezetők 1990 óta még soha nem fogalmaztak olyan keményen, mint a napokban nyilvánosságra hozott, a nyugdíjazási szabályaikat az alkotmányban megváltoztatni szándékozó kormányzati döntés ellen tiltakozó nyilatkozatukban. Érdemes elolvasni a teljes szöveget, mert ilyen…..
Sötétben bujkáló fülkeellenforradalmár 2011.04.17 11:25:32
@László56:

Kedves László56!

Billentyűzetnyitogató amit írsz, mint a többi írásod általában.

Kérlek támaszd alá konkrétumokkal is, száraz tényekkel.

Néhány tényt írok ami talán elkerülte figyelmedet, elnyomta a szeretett vezér iránti rajongásod és a kommunista nagytőkés bankár stb. iránti gyűlöleted. -Persze a fideszben és holdudvarában nincsenek kommunisták, nagytőkések és bankárok jól tudjuk... :):):):):):)

1. 16% -os jövedelem adó, amivel - a kompenzációk ellenére is - az alacsony jövedelműek többsége rosszul járt, amin a Rogán kommandó sem segített.

2. Az Orbán csomag ami drágává teszi az egészségügyet, oktatást, megélhetést. A szegényeket sújtja legjobban.

3. Majdnem 100 ezerrel nőtt a munkanélküliek száma.

4. Szociális segélyek. Munkanélküli segélyek rokkant nyugdíjak, nyugdíjak megkurtítása.

5. Az ország kettéosztásának elmélyítése: Az alkotmánynak egyesítőnek kellene lennie, ennek ellenére csak az egyik oldal hitvallását tartalmazza.

6. stb.stb.stb.stb.stb.stb.stb.
A 2010-es parlamenti választás egyik fontos eseménye volt, hogy hosszú idő után nem csupán kikerülni lehetett a törvényhozásból: a MIÉP 1998-as „fehér hollós” bekerülése után most két új politikai erőnek is sikerült átlépnie a küszöböt. A Jobbikkal és az…..
Sötétben bujkáló fülkeellenforradalmár 2011.04.02 12:23:00