Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zila5

0 bejegyzést írt és 842 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megcsináltuk a saját epresjoghurt tesztünket, 22 féle termékkel. Mint mindig, most is a legjobb ár-érték arányú terméket és a legjobb minőségűt kerestük. Drága joghurtok buktak nagyot, viszont a sajátmárkások közül többen jól szerepeltek. A cikk végén megmutatjuk, hogy lehet igazán finom…..
zila5 2017.02.23 21:20:17
@enpera:
Na ők rendesek, mert nem kérnek többet az ízesített joghurtért, teljesen ingyen kapsz a natúr alá két kanál gagyi lekvárt :)
Az idei Oscar-versenyben is rajthoz álló A vörös teknős az első nem japán film a Ghibli Studio életében, ám annak ellenére, hogy megjelenítésében kétség kívül van valami nagyon is európai, a legtöbb tekintetben mégis teljesen belesimul annak animációs filmjei közé. A Watchlist rovat ötödik…..
Idézem: MTI Országos Sajtószolgálat - A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH) közleménye Budapest, 2017. február 8., szerda (OS) - A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (a továbbiakban: Hatóság) a sajtóból…..
A budapesti ingatlanpiacon eléggé hajmeresztő dolgok zajlanak már jó ideje. Az egekbe szöktek a bérleti árak, miközben rengetegen nem csak azért nem találnak lakást, mert nincs pénzük, hanem azért sem, mert olyan kritériumokat támaszt a legtöbb tulajdonos, melyeknek nem tudnak megfelelni. És persze…..
zila5 2016.12.27 17:10:24
@komolytalan samu:
Az egyik ismerősöm férfi létére olyan szép rendet és tisztaságot tart a bérleményben, hogy a tulajdonos menet közben engedett az árból mert meg szeretné őt tartani. Így is lehet. :)
Palvin Barbitól zeng mostanában a közösségi média. Vagyis inkább a vetkőzéseitől. Újabb Lui magazinos kép szivárogott ki, illetve a Maximos sorozatnak is debütált pár új képe: Lui magazin galéria a képre kattintva: MAXIM magazin szintén: Még több szuper dologért, és különböző…..
zila5 2016.12.22 22:34:53
@Látens Inszinuáció:
Én azt nem értem, hogy miért néznek úgy ki a kezei, mintha egész nap mosogatna.
A Skull Island előzetesének zárósnittjét napok óta nem tudom kiverni a fejemből. Nem azért, mert annyira mélyen megindított volna a kék éjszakába mosódó narancsszínű robbanás a felordító óriásmajom mögött, hanem mert ennél látványosabb példát keresve sem lehetne találni a mozifilmek fantáziátlan…..
zila5 2016.11.28 21:35:51
Az online ismerkedésről sokan sokszor elmondták már, hogy totálisan személytelen. Van néhány trükk, amivel mégis a magad képére tudod formálni, meg tudod magad mutatni. Persze van az a helyzet, amikor átesik valaki a ló túlsó oldalára, amivel többet árt magának, mint használ!..
    Nincs nő a világon, aki ne álmodozna egy gardróbszobáról, ahol minden polcon és vállfán az ő saját holmijai foglalnak helyet. Természetesen mindezt ízléses megvilágításban, hatalmas tükrökkel, hogy mindjárt fel is lehessen próbálni egy-egy darabot, ha készülődünk valahová.   A filmekből,…..
Mostanában sokat töprengtem azon, mi az amit el kell engednem az életemből,  mik azok a dolgok, amikkel nem kéne egyáltalán többet foglalkoznom. Összejött egy szép kis lista ezekből, és azt vettem észre, hogy szinte minden stesszmentesebb és könnyebb lett. Egyszer te is elérsz egy kort, amikor már…..
Reklámfogás Az IKEA labirintus 2016.09.08 07:25:00
Nemrég írtam egy posztot a Gruen-transzferről, vagyis arról a jelenségről, hogy a bevásárlóközpontok úgy vannak kialakítva, hogy minél jobban érezzük magunkat, így minél több időt töltsünk el bennük, és ezáltal (remélhetőleg) minél több pénzt költsünk el az…..
Legyen akár klasszikus, rusztikus, skandináv, modern, eklektikus, minimalista, angol country, indusztriál vagy színes stílusú egy konyha, életünk minimum 12 %-át ott fogjuk tölteni - ezt kell szem előtt tartani, amikor új konyhát tervezünk vagy felújítanánk a meglévőt. A legfontosabb kérdések a…..
Van egy nagyon kellemetlen mellékhatása annak, ha huzamosabb időt töltünk el a szcientológiában. A személyiségünk egyre jobban fog hasonlítani L. Ron Hubbardéra. Hubbard egy klasszikus karizmatikus con man (szélhámos) volt, aki bombasztikus frázisokkal, nagy lelkesedéssel, drámai hangsúlyokkal és…..
Hónapok óta folyik a hecc- kampány egy teljes szakma, jelesül a taxisok ellen, akik között természetesen van ilyen is, olyan is. A Városi Kurir szóra bírt egyet az érintettek közül, aki ugyan, csak inkognítója teljes megörzése  mellett, de nyilatkozott, és nem az íróasztal mellől felállva, hanem…..
zila5 2016.08.28 22:14:19
@farki:
Szokás és szabály nem ugyanaz.
Szokásnak szokás, hogy az első kocsiba ül be az utas, de nem szabály.
Ha nem tetszik nekik, hogy te választasz, akkor hívsz a drosztra telón egy tetszés szerinti kocsit és beülsz abba.
A Barba Negra Trackből se kötelező Taxi 2000rel hazamenni csak azért, mert ők állnak ott csokorban.
A Körúton Kívül Bayer, a csali 2016.08.25 01:48:48
Természetesen nem zárható ki a lehetőség, hogy a Fidesznek annyira fontos volt elismerni Bayer Zsolt, a jobb oldalon és jobb oldalért végzett munkáját, hogy a várható következmények ellenére is ki akarták tüntetni. Azonban sokkal valószínűbb, hogy nem a várható közfelháborodás, az elhatárolódási,…..
zila5 2016.08.25 15:37:13
@a BircaHang Média szerk.:
Értsd meg, hogy gyűlölik a gyűlölködésnek vélt gyűlölködést.
Az a baj, hogy egyáltalán éreznek bármit is.
A politikára nem érdemes érzelmeket pazarolni, miivel beleszólásunk gyakorlatilag nincsen.
Az érzelmek az élet összes területén rendkívüli károkat tudnak okozni, bármilyen előjelűek.
Én kimondottan igyekszem távol tartani magam tőlük.
Az egyszerűséget nemhogy ki kellene nőnünk; az egyszerűség kell, hogy életünk legbensőbb programja legyen. -Pilinszky János Mielőtt belekezdenél az olvasásba, figyelmeztetlek: ez a cikk a minimalizmus jegyében született, és azoknak lesz hasznos, akik 24 órából tizenkettőt nem a plázában töltenek…..
zila5 2016.08.04 19:53:21
@gyongyi70:
Számomra meg az derült ki a végén, hogy él még valaki rajtam kívül, akinek három cipője van, csak mert nem kell neki több. Bár én lány vagyok. :D
A Virginia Orvosi Egyetem kutatói egy megdöbbentő felfedezésben megállapították: az immunrendszer közvetlenül hatással van – sőt, kontrollálja is -, az emberek szociális viselkedését. Például a vágyat, hogy másokkal kapcsolatba kerüljünk. Ezek szerint az immunrendszer problémái hozzájárulnak a…..
zila5 2016.07.28 07:23:26
@Void Bunkoid:
Ez tényleg nagyon érdekes. Én még csak 3 éve vagyok antiszociális, de azóta kifogástalanul érzem magam, nulla betegséggel.
Ide fogom gyűjteni a új székház megnyitójáról megjelent cikkeket. Magyar Nemzet - Szcientológus csúcsvezető jött Remek cikk, jól összefoglalja a lényeget. A legfontosabbak gondolatok: a. kevesebben jöttek el a vártnálb. extrém, paranoiába hajló biztonsági intézkedések (rengeteg biztonsági ember,…..
Akik a fenti kérdésben az ismert székely mondás – mely szerint a nő nem ember – okán vitát vártak Tusnádfürdőn, a 27. nyári táborban, azoknak csalódniuk kellett, ugyanis a székely álláspont ebben a kérdésben egészséges. Szerző: Kézdi Beáta  A Tusnádfürdőn tartott 27. nyári tábor első napján Hol…..
zila5 2016.07.21 21:37:24
@fércnél maradandóbb:
Szerintem a nőnek az a szerepe, hogy megértse, hogy a férfi nem monogám. A férfi szerepe pedig az, hogy belássa azt, hogy a nő se mindig az. Ezek után az összes többi szerepet vidáman el lehet osztani egymás közt. :)
zila5 2016.07.22 18:45:34
@fércnél maradandóbb:
A legjobb, ellenkező nemű barátoddal érdemes összeházasodni, ő úgy szeret, ahogy vagy, a gyerekeknek is az a jó, ha jóban vannak a szüleik. A kikapcsolódásnak szánt szexelést meg azzal a legjobb megejteni, akivel a leginkább kívánjátok egymást. Kívánásra nem lehet családot építeni, a gyerek felnevelése egy szép, hosszú, örömteli feladat, a szex meg egy kellemes hóbort, ha kedvünk szottyan.
Ha szeretnél értesülni az új írásokról, kövesd az inspirát a Facebook-on!https://www.facebook.com/inspirabloghu"A csiklót általában nem mutatják a szex vizuális megjelenítései során, szemben a pénisszel. De én nem hiszem, hogy azért nem mutatják, mert nem látható (eldugott helyen van, stb.), hanem…..
zila5 2016.07.17 11:14:27
@semota:
Már másfél éve igazad van. :D
Nem kell ide litániákat írni nekik.
Elég annyi, hogy általában a nők nagyon szeretnek szex után egy jót zuhanyozni.
(meg előtte is meg helyette is :D)
Kacsintósszmájli

Persze van olyan is, hogy ki se akarsz mászni többé az ágyból. :)
Nyár van. Rohadt meleg. Nincs erőm most sehova se menni, nem lehet kint lenni, nem lehet edzeni, kirándulni, a munka kiszívja minden energiámat. Mit lehet ilyenkor csinálni?..
zila5 2016.07.07 08:27:17
Ma drága cukortermékekről lesz szó, melyek „egészségesebb” édes élvezettel kecsegtetnek. Ha egy sütemény kókuszvirágcukorral készült, ösztönösen jobban felfigyelünk rá. De vajon egészségügyileg létezik lényegi különbség egy klasszikus, olcsó kristálycukorral, valamint egy drága, egzotikus…..
Kedden és szerdán ülésezik az Országgyűlés, és a tervek szerint szó lesz az Uber betiltásáról is. A képviselők Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter törvényjavaslatát fogják megtárgyalni, ami lehetővé tenné, hogy a hatóságok blokkolják az alkalmazást, és hogy elvegyék az uberes sofőrök…..
Mitől lesz tökéletes egy lakás? Nehéz erre egzakt választ adni, hiszen, ahány ember, annyi stílus és ízlés. Vannak azonban olyan otthonok, amik még ha nem is passzolnak saját világunkba, mégis azt érezzük, hogy az építtetők valamit nagyon eltaláltak. Hogy mi lehet a titok nyitja? Sokszor egészen…..