Regisztráció Blogot indítok
Adatok
alsegédlúzer

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Országgyűlési Hivatal elkészítette a 2013-ra szóló költségvetésüket.A 2012-ben kapott 21 milliárdos támogatáson felül a következő összegeket kéri az Országgyűlési Hivatal:- a képviselői, illetve a képviselő-alkalmazotti juttatások kifizetése: +252  millió forint -…..
alsegédlúzer 2012.06.06 11:14:31
Schmitt Pál lemondott.....Erre a democsokratikus koalíció nevű gittegylet, posztkomm csürhe is javaslatot tesz az új államfő személyével kapcsolatban. Nem mást, neveztek meg, mint Iványi Gábor "lelkészt"...Igen, ehhez pofa kell...De mit is várunk attól a mobtól, amelyiknek…..
Nagy rajongói vagyunk mindenfajta szóvivőnek, legyen az magáncégek, állami vállalatok, pártok vagy a kormány szóvivői. Kemény meló nap mint odaállni a kamerák elé, és belehazudni faarccal, lelkesen tolmácsolni azokat az üzeneteket, amiktől -ha van eszük- ők maguk is…..
alsegédlúzer 2011.11.14 20:27:52
@Dogla: azébazmeg mer'a 2.kerületben nem az átlagemberek(akik mellesleg ezt az országot a hátukon viszik)élnek.A választás részvételi arányasokat mondó..
Egy Siedon blogja Baleset, és? 2011.11.08 13:56:00
Előre jelzem,kissé cinikus leszek,ha valakinek nem tetszik a bejegyzés,akkor így járt. Mindenesetre ez az én álláspontom.Szóval a hír:"Magyar turisták egy csoportja,buszbalesetet szenvedett Egyiptomban,11 halott,számos súlyos sebesült,köztük gyerekek is." Ennyi.…..
Itt a lemilblogon már sok-sok cikk foglalkozott a haditengerészettel. Száguldó vadászgépek, halkan lopakodó tengeralattjárók, a habokat büszkén szelő csatahajók, és az úszó városok, a repülőgép-hordozók. Számunkra ez elképzelhetetlen, milyen lehet egy ilyenen élni….…..
Hát a gyengélkedő is egy más világ. Elkülönített rész az elkülönített részben, állam az államban. Senki ne abból induljon ki, amiket első világháborús filmekben látott, tehát nagy hodályokat, nyöszörgő, a reinkarnáció szélén álló emberekkel, már minden mindegy…..
alsegédlúzer 2011.09.13 11:19:22
Katonatörténetek 280 - VÁP 2011.08.15 08:00:00
Szögyi mester – a tőle megszokott terjedelemben és stílusban – ma arról nosztalgiázik, hogy milyen is volt, amikor a rettegett (megvetett?) VÁP (azoknak, akik nem voltak katonák: katonai rendészeti járőr) ideiglenes tagjaként szolgálta a (Nép)köztársaság…..
Amerika az államcsőd szélén, Európa pánikban? A miniszterek nyaralnak, a kormány nem nyilatkozik ... 274 forint a svájci frank, a 1,2 millió frankhiteles és 300 önkormányzat pánikban? A miniszerek nyaralnak, a kormány nem nyilatkozik ... Aztán - hála az égnek - végre megszólalt…..
Az új, fantasztikus Mt-tervezetben szerepel:   A hvg.hu által megkérdezett munkajogász szerint az, hogy a tervezet a magánéletre is kiterjesztené a törvény hatályát, aggályos, főleg azért, mert olyan gumiparagrafusokról van szó, amiket nehezen lehet értelmezni. "Ha…..
Az a jogszabály, amely kimondja, hogy az emberiség elleni (ezen belül a háborús bűnök) soha nem évülnek el, a józan ész szerint nem az egyszerű emberekről íródott. Nem rendőrökről és nem katonákról, lettek légyen bármilyen vérszomjas vadállatok,…..
alsegédlúzer 2011.07.18 23:57:11
Dr. Kopp Mária ismert szociológus 2009.nyarán hozta létre a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalmat, mely a Három Királyfi Intézet Nonprofit Kft.-ből, a Népesedési Kerekasztalból, és a Sajtókerekasztalból áll. A Mozgalom célja, "hogy megszülessenek a tervezett gyermekek…..
A jobbikosok mellett a kormány is egészségünkért dolgozik: Nagy Anna kormányszóvivő kedden jelentette be, hogy az aznapi kormányülésen döntöttek a népegészségügyi termékadóról, amit az egészségtelen élelmiszerekre vet ki a kabinet szeptembertől. Nézzük csak, hova jutottunk…..
Az igazmondó Farkas Flóriról szóló posthoz írtam kommentben, hogy "Szerintem most azt fogja játszani, hogy nem történt semmi. Amnézia :)"Nos, ennél egy picit tovább mentek, egészen a konkrét tagadásig.Igaz, ezt a nehézsúlyú feladatot már nem Flóri, hanem Balogh Zoltán…..
alsegédlúzer 2011.05.31 22:18:35
www.youtube.com/watch?v=wFR9Ai86gE4
Sajnosw még mindig eztr kell linkelnem..(
Érdekes dolog az emberi gondolkozásmód. Az elmúlt pár évezredben igen sok olyan eszközt találtunk ki, mellyel hatékonyan és gyorsan sebezhetjük, gyilkolhatjuk, vagy épp kínozhatjuk egymást. Rengeteg időt és energiát fektettünk ezek tökéletesítésébe, azaz, hogy minél…..
Katonatörténetek 268. - A pofon 2011.05.16 08:00:00
A Milstoryblog szerkesztősége által igencsak bátorított oral history jegyében ma Alsegédlúzer kolléga a családi történetek számát gyarapítja. Egy újabb karakán nagyapával ismerkedhetünk meg, akiről alappal feltételezhetjük, hogy pedagógiailag a Makarenkó-féle hirtelen…..
alsegédlúzer 2011.05.17 16:20:10
@charlie: Természetesen.Ez volt az első és utolsó eset,hogy kezet emelt beosztottjára.Mondjuk így a legény megúszta a hadbíróságot.
2010. január 19, levelet hozott a postás: Ön levágta és eltette a garancialevelet? Mert bekövetkezett az, amit írtak, komoly veszélybe kerültek Magyarországon a nyugdíjak ... "A Fidesz szerint a nyugdíjasoknak garanciára van szükségük. Biztosítanunk kell, hogy mindenki, aki…..
Két évvel ezelőtt kezdődött az egész...NFÜ: A többi projektről nincs infónk (várjuk a helyiek beszámolóit!), csak a kerékpárutakról egy kevés."A kerékpárút egyrészt Nyíregyháza belvárosában a Bethlen Gábor utca teljes hosszán a Bercsényi utcától a Vasgyár…..
Furcsa dolog a nosztalgia – kezdi ZöPö a mai posztját, majd így folytatja:Képes utólag megszépíteni olyan emlékeket, amelyek a maguk idején egyáltalán nem tűntek olyan kellemesnek vagy éppen felejthetetlennek. Ilyen a sorkatonai szolgálat emléke is. Nem kell messzire menni,…..
Szögyitől eddig jobbára szolnoki és pécsi történeteket olvashattunk. Mai posztja a lángoktól ölelt egy újabb szegletébe, Nyíregyházára kalauzolja el azokat, akik arra kíváncsiak, hogy hogy lett egy szépreményű repülős hallgatóból hazai pályán játszó mezei nyúl –…..
alsegédlúzer 2011.04.02 09:56:39