Regisztráció Blogot indítok
Adatok
proics.lilla

4 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A parlament tavaly július végén fogadta el azt a sporttal összefüggő törvénymódosításokról szóló indítványt, amelynek többek közt része a társasági adóból levonható sporttámogatás is. Az állam ezzel kiemelten támogat öt látványsportágat, így a jogalkotó…..
Anzix Koldusopera 2011.05.17 20:33:00
A nemzeti tahóméter mutatója szép hazánkban már korábban is magasabb értéket jelzett, mint a világ boldogabb felén, ahol direkt relációt gondolnak a kultúra (tehát a kultúrafinanszírozás) és a nemzeti büszkeség, életminőség, korszerű munkaképesség közé. A kormány a…..
w Alekosz ante portas 2011.05.07 07:00:00
Unott legyintéssel nyugtáztam, amikor megtudtam, hogy az RTL Klub újra előáll a valóságshow műfajával, ráadásul lényegében változatlanul akarja előadni a néhai Való Világot. So 2002. Túl vagyunk rajta háromszor, és nincsenek sehol az egykori főszereplők, zsákutca, senkit nem…..
Anzix Alkotmánysirató 2011.04.19 01:41:00
 "Kanaán ez a hon, tejméz foly a kún pocsolyákban" (Arany János: Az elveszett alkotmány) Hétfőn, a felborzolt kedélyű tűzoltók által végrehajtani kívánt parlamenti tűzvédelmi gyakorlat megakadályozása után az Országgyűlés pártállami képviselői elfogadták…..
A tudás hatalom – az első közhelyet a tanító néni ismertette meg velünk hétéves korunkban. Egy mai tanító néni, akinek van jó ízlése, ezt ki sem ejti a száján gyerekek előtt. A motiváció kedvéért persze mondhatja, ha épp mondana valami hangulatosat, hogy tanulj…..
"A Kadhafi elleni jelszavak mellett többször elhangzott, hogy a NATO szerepelhetne jobban, és mentsék meg Miszrátát, ahol bent vannak a tankok. Nincs térerő és fél órát internetezhet minden újságíró" - írta észak-afrikai tudósítónk, Jászberényi Sándor, amikor…..
proics.lilla 2011.04.17 15:35:37
Anzix Gályahír 2011.04.02 00:24:00
A Fővárosi Bíróság első fokon két év letöltendő fogházra ítélte Geréb Ágnes szülésznőt, a börtönből legkorábban egy év múlva szabadulhat feltételesen. Az ügyészi javaslatnál is szigorúbb ítélet nem az otthonszülések, hanem az orvosi műhibák miatt született - áll…..