Regisztráció Blogot indítok
Adatok
m_guillot

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Szekszárd városközpontjához közel csendes, nyugodt környéken eladásra kínálunk egy századelőn épült felújítandó polgári házat. Az ingatlan fűtését gázüzemű cirkókazán biztosítja, de használható a két eredeti cserépkályha is. A tetőtér beépíthető, a házhoz…..
 A fenti állítás a kínai-amerikai kulturális intézet vezetőjének szájából hangzott el Pekingben néhány hónappal ezelőtt. Shirley Young az elmúlt évek kulturális pezsgését látva úgy vélekedik, hogy a Távol-keleti ország jelenti az egyedüli reményt a klasszikus zene…..
A Csillag születik és a hasonszőrű tehetségkutatók elsődleges célja, hogy egy olyan műsort prezentáljon a nézőknek, amit érdemes nézni, amiben van kiért szurkolni, főleg az ún. rút kiskacsáknak, akiket első látásra kiröhögünk, de produkciójuk végére telesírjuk a…..
Caruso LegOpera 2011.04.01 18:16:00
Nemrég találtam erre a blogra, melyen híres operák ihlette Lego installációk találhatók. A művek úgy születnek, hogy a szerző, megszállott operarajongóként meghallgat egy előadást mondjuk a rádióban és összerak hozzá egy színpadképet. Első ránézésre talán infantilis, a…..