Regisztráció Blogot indítok
Adatok
megabo

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tekerés forgalommal szemben a legzsúfoltabb budapesti főutakon, átgázolás pirosban többsávos kereszteződéseken, ezek az attrakciók rendszeresen előfordulnak a kerékpáros futárok gyorsasági versenyén. A futárok világszerte több mint tíz éve rendezik meg saját maguk számára…..
Ónodi György, a Heti hetes producere a hir24.hu-nak úgy nyilatkozott, hogy miután kiderült, nem Alföldi Róbert nyerte a Nemzeti Színház igazgatói pályázatát, szeretnék, ha visszatérne a Heti hetesbe. „Robit mindig nagyon szerették a nézők, ő volt a Heti hetes történetének…..
megabo 2012.12.20 12:39:53
Brad Pitt a Chanel No.5 illatát népszerűsíti. Mi már nagyon vártuk, hogy mire fűzik fel ezt a kampányt, hiszen ez egy női illat, így ezt kellett más szemszögből megfognia Pittnek és a rajta dolgozó stábnak. A szlogen az Inevitable lett, avagy az ikonikus No.5…..
A TotalFilm összeállította minden idők 50 legnagyobb csalódást okozó filmjének listáját, s valljuk be ilyen listát is ritkán látunk mostanában. Sok helyen bele lehetne kötni a listába, kezdhetnénk azzal, hogy miért nincs a listán egyetlen Alkonyat-film sem, vagy hogy a Lány a…..
Mi tagadást, kicsit megdöbbenve olvastuk a Magyar Kerékpárosklub tanácsait, különösen a buszsofőr-bringás szemkontaktus-teremtése nyerte el tetszésünket, pláne, ha egy busz jobbról előz egy bringást a buszsávban, ahol - véleményünk szerint - semmi keresnivalója nincs. Ennek…..
megabo 2012.08.15 15:12:49
@Pirx: jaj de kibaszott egy idegesítő csávó vagy, hajtogatod itt az igazadat. Véleményed szerint a kipusztulna az összes kerékpáros vagy be tartaná az összes a szabályokat akkor neked jobb lenne? De most komolyan?Jobb lenne?Neked?
Még nagy a titkolózás, de napokon belül hivatalosan is bejelentik, hogy a fővárosban is létrehoz a rendőrség egy kerékpáros alakulatot. A biciklisek a Készenléti Rendőrség keretein belül dolgoznak majd. Úgy tudjuk, mintegy ötvenen tartoznak a szerveződő egységhez, a pontos…..
Őrület! Hölgyeim és uraim, ez egyre csodálatosabb lesz. Kérem, olvassák el, de ne puskázzanak, ne nézzék meg az aláírást, csak próbálják kitalálni, mely szervezet nevéhez fűződik az alábbi eszement kiáltvány. A kiáltványt ebben az esetben szó szerint kell érteni, annyi…..
megabo 2011.04.29 16:23:49
@Aabroncs: az általánosítás nem szép dolog.
ha pl. valaki a te hozzászólásaid alapján ítélni meg az autósokat, akkor elég gyászos lenne az eredmény.

de mint tudjuk vannak normális, autósok és vannak az olyan hülyék és egyszerűek mint amilyen te is vagy.

hozzászólásaid alapján te képtelen vagy összefüggéseiben, komplex módon vizsgálni egy problémát.
Ha valaki 'feltart azt elbaszom' típusú hozzászólásaidat remélem nem gondoltad komolyan

Szerintem is szopjátok le egymást ezzel a Bögössel, aki ezt a remek fórumot indította radikális kirohanásával.
Az Országos Rendőr-főkapitányság hétfőtől megint a kerékpárosokra fókuszál. A húsvéti időszakot is magábafoglaló fokozott közúti ellenőrzéssorozatban nagy szerephez jutnak majd a szondák.Az országos akció bejelentésénél Óberling József, az ORFK közlekedésrendészeti…..
megabo 2011.04.01 15:57:21
annyira unalmas már ezen a blogon, ahogy az autósok és a kerékpárosok ütik egy mást oda vissza

"szemét bringanácik" vs "autós gazemberek" és még idézhetném hosszasan csak ennek a cikknek a hozzá szólásait.és persze ott vannak még a "köcsög gyalogosok" is.

Én a kommentelők általánosításai alapján a "bringanáci" kasztba sorolnám magamat érzés alapján, kivéve mikor autóval vagy gyalog közlekedem mert akkor "autós gazember" vagy éppen "köcsög gyalogos" vagyok. Szar nekem itt a halmaz keresztmetszetében, mert igazából mindenki utál.

Gondolom a sok autós meg kerékpáros a szomszéd sarkon lévő kisbolt bejáratáig is kocsival vagy kerékpárral megy, és egy centit sem gyalogol.

van ennek értelme?

ma reggel kerékpárral munkába menet átmentem 3 piroson és egy zebrán, de közben 2szer előzékenyen elengedtem autósokat(vészvillogójukkal megköszönték), hogy nem tartottam fel őket.
Mindeközben kb. 30 autó húzott el mellettem 70-el városon belül(gyorshajtás) és másik tizenöt index nélkül váltogatta a sávokat stb.
Ezalatt volt egy autó aki direkt, úgy állt oda a piroshoz,hogy én is odaférjek(hogy aztán a piros lámpa alatt körülnézve szabálytalanul áthajtsak)megköszöntem neki.
Így megy ez napok/hetek/hónapok/évek óta és ez nem is fog változni.
Nem ellenségként kéne egymásra tekinteni, hanem egyénekre akik, ugyanabban a városban próbálnak boldogulni.
Én ebben a szelemben fogok haza tekerni a pénteki csúcsban.