Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mr.Wagner

1 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Mert ez a show ellopása: amikor összefogni nem akar az antiszociális LMP, de alkalomadtán odatolná a... A rendszeres, kemény munkából nem kér az összefogásban, csak a jó pillanatokból kérne. ***Ahogy az az ATV riportjában sok egyéb hír között szerepelt, a Budapestre…..
Mr.Wagner 2012.02.14 11:39:14
Végre kiderült az igazság a puccskísérlettel kapcsolatban. Egy egyszerű félrehallásról van szó. A CNN nem akarta megpuccsolni Orbán Viktort. Valójában a BBC kínálta meg Orbán Viktort Brüsszelben egy riport alkalmával punccsal.Orbán Viktor élesen utasította vissza az…..
Bakker és Nyüst napja van.* Ma van a feminim Tarzan imitátorok világnapja.- 1644-ben Michael O'Neally matróz rum fokozott hatása alatt azt mondta egy társának: Pofánverlek te disznó. Pofánverte, pedig nem is volt disznó.- 1841-ben született Karel Cichovek valamilyen szláv…..
A Dal - m1, szombat 20:15Azt gondolta volna az ember, hogy a Való Világ X Faktor hete majd józanságra tanítja a finnyás nézőt. A villalakók botfülű, béna produkciói után senki sem szórhat többé pikírt megjegyzéseket semmilyen zenei megmérettetés résztvevőire, hiszen azért…..
  (Az adatok forrása: http://torokgaborelemez.blog.hu. A grafikon beküldéséért köszi Gézának!)..
Nem akartam azokról a méltatlan, lealacsonyító és a legsötétebb ork szellemiségről árulkodó vádakról szót ejteni itt a blogon, amelyekkel a ballib médiahorda beiktatása óta folyamatos ostrom alatt tartja a nemzet egységét megtestesítő köztársasági elnököt. Azt gondoltam,…..
Mr.Wagner 2012.01.21 10:14:37
(The article is available in English.) „Úgyse hiszi senki el magának, hogy amit lát, az tényleg van, hanem várja, hogy a valódi látványt jelző kürtszó felharsan.”(Kispál és a Borz: Zsákmányállat)A Haza és Haladás Közpolitikai Alapítvány egy évvel ezelőtt…..
Már megint jön a hétvége és az elmaradhatatlan kérdés: mit főzzek? Ez csak látszólag egyszerű kérdés, ugyanis ez remek táptalaja lehet egy komoly családi veszekedésnek, amelynek a vége könnyen lehet egy „akkorfőzzélte” jellegű háziasszonyi sértődésnek. Boldogult…..
Mr.Wagner 2012.01.06 10:34:51
@Pásztörperc: Tokeletesen igaza van, az IGAZI csereptalra gondoltam, bar mondhattam volna romai talat is. Tehat, az a fajta, amit elobb be kell aztatni, nem zomancos. Itt elek Szerbiaban (is), errefele ebben csinaljak, es irtozatosan ertik a mesterseguket... rengeteg hagyma..mmmmm :)
  Friss hír, hogy a Wikileaks által kiszivárogtatott telefonbeszélgetés szerint, amikor anno Gyurcsány Ferenc Facebook oldalán arról számolt be, hogy hogyan főz otthon madártejet, és erről a Piroslap be is számolt, akkor Vona Gábor erre nemes (?!) egyszerűséggel úgy…..
hogyvolt X-faktor 2x19 - A finálé 2011.12.19 15:00:00
Hát akkor itt a vége kedves olvasó– és kommentelőtársaim, 2011-es X-faktor finálé, minden eldől, heves érzelmi megnyilvánulásoktól átitatott hogyvolt következik. Tegnap este (hú, de kevés alvás volt azóta) ott hagytuk abba, hogy Muri-Kocsis döntő lesz, vagyis kiderül,…..
Atta Trol 2011.07.07 20:10:00
A nap izéje Kósa Lajos háborodik 2011.04.06 09:09:00
Azzal, hogy Gyurcsány Ferenc megjelent a romagyilkosságok keddi tárgyalásán, átlépte a Rubicont - jelentette ki Kósa Lajos. Szerinte botrányos volt Gyurcsány tette, aki ezzel "persona non gratává vált a magyar közéletben". A Fidesz ügyvezető alelnöke tehát…..
A kecskeméti "szanatórium": A fényképeken a Bács-Kiskun Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet látható, Kecskeméten. A Bors szerint akár ide is kerülhet Stohl. Szerintük ide többnyire azok kerülnek, akik vétlen bűncselekményt követnek el, bár akkor nem…..
Mr.Wagner 2011.04.04 11:40:13
@derelye vágó: ez a fenykep feldobta a napomat, pedig eleg szarul indult.
Palócföld 2011 márciusában   Hollókőtől nincs több mint harminc kilométer az alig felfedezett Szandavár környéke; a Cserhát agresszívnak nem mondható felszíni formái, Szanda kanyargós utcái, Terény község ódon temploma – az út Palócföld közepe felé.  …..