Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dzsoki Júing

0 bejegyzést írt és 80 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Barabás Richárd Ne féljetek! 2015.07.09 14:44:05
Hiszek abban, hogy nagyban felelősek vagyunk azért, milyen világot teremtünk magunknak. Minden egyes döntésünkkel hozzáteszünk valamit az életünkhöz, ahhoz az élethez, amelyet másokkal együtt kell eltöltenünk ezen a Földön. Éppen ezért felelősség van mindannyiunk vállán. Nem…..
Régóta nem jelentkeztem elemzéssel. S ez sem igazán az lesz. Van azonban valami, ami foglalkoztat. Semmi eget rengető, de nekem azért fontos. Egy ideje már kerestem hozzá a hangot, a formát. Ez maradt.  (Fotó: Facebook) Most különösen nem azokhoz szólok, akik mindent és…..
Dzsoki Júing 2014.09.26 13:29:15
@s.g.l.: Uh haver, te olyan egyszerű vagy, hogy hozzád képest a faék két ismeretlenes egyenlet...
Ma reggel Rogán Antal feltöltött a facebookra egy videót, amiben a Szomszédok legjobb jeleneteire rímelve egy panelház melől követelte annak a szlovák nőnek a házi őrizetből előzetes letartoztatásba helyezését, aki ittasan karambolozott és a bíróság első fokú döntése…..
A TETT Facebook-oldalán jelent meg a következő történet. Buzizás, amit a rendőrség először leszar. Aztán már a támadókat támogatja. 2013. augusztus 14-én hajnali három óra körül egy buliról sétáltunk hazafelé. Egyikünk betért a baross utcai / harminckettesek…..
A Tolerancia diktatúrája címen a Heti Válaszban megjelent cikk arra figyelmeztet minket, hogy az elszemtelenedett meleg kisebbség már a többség jogait veszélyezteti.  A lap a diktatúra szót használja annak érzékeltetésére, milyen elnyomás alatt élnek a nyugati világ…..
Dzsoki Júing 2013.08.01 08:57:31
Szombaton délután átvonult a budapesti belvároson az utolsó Critical Mass. Már az újpesti rakparti gyülekezőnél látszott, hogy nagyon sokan, több tízezren gyűltek össze, hogy végigtekerjék a 16 kilométeres távot, amely Petőfi híd - budai alsó rakpart - Halász utca - Fő utca…..
Dzsoki Júing 2013.04.22 12:08:32
@Martian: Az, hogy kinek mi a kimerítő, szerintem tökrelatív. Ha megengeded, a mostani állapotomban nekem egy Pomáz-Dobogókő-Pomáz, sajnos már az.
A magyar bicikliutakkal kapcsolatban egyébként igazad van, teljesen feleslegesek, balesetveszélyesek és legnagyobbrészt biciklizésre alkalmatlanok, ráadásul a "biciklisek" nem is használják, inkább a járdán tekernek a gyalogosok között.
Dzsoki Júing 2013.04.22 13:17:22
@Martian: Ja és még annyi, hogy arra azért nagyon kiváncsi lennék, hogy az öntudatos, felvonuló, harcos, belvárosi bicikliemelgetők közül vajon hányan tudnának - egyáltalán - feltekerni Dobogókőre, vagy mondjuk a János hegyre...
Dzsoki Júing 2013.04.22 16:40:56
@olcso: Valamilyen érthetetlen okból engem zavar, hogy a magukat biciklistának mondó, többségében kb mozgássérült, de nagyon harcos öntudat"biciklisták" miatt kell rendszeresen lezárni a várost, hogy biciklitemelgethessenek, több bicikliutat és a kresz-szabályok betartását követelve, miközben ők a nekik épített bicikliutak helyett a járdán, a gyalogosok között tekernek és magasról szarnak még a legalapvetőbb kresz-szabályokra is.
De tuti, hogy bennem van a hiba, amiért ez nem tetszik, igyekszem megjavulni! (vagy inkább lerúgom a bicikliről a következő járdántekerő, pirosnálnemmegálló kis gecit :D)
Librarium Hitler ágyában aludni 2013.02.11 19:51:23
Tuvia Tenenbom 2011-es könyve, az I Sleep in Hitler's Room zavarba ejtően szókimondó és húsba vágóan őszinte körkép a jelen csapdába esett Németországáról, mely saját náci történelmének börtönében raboskodik, és a szabadulására nincs túl sok remény a közeljövőben. A…..
Naiv ügyfél először Magyarországra látogató francia barátaival indult a kalandos pesti éjszakába, ahol az első helyen fennakadtak a beléptetésnél. Indiai származású ismerősüket ugyanis nem engedték be a Limit Bárba, és meg is mondták, hogy a "színe miatt": A múlt…..
Ahogy várható volt, elementáris erővel hatott a nyilvánosságban Gyurcsány Ferenc tegnapi késő esti bejelentése: Molnár Csaba, Niedermüller Péter és Kolber István társaságában éhségsztrájkba kezd a választási regisztráció, és ezáltal az Orbán-rezsim antidemokratikus…..
Dzsoki Júing 2012.09.10 13:59:32
Jaaaaaaj, de imádom az ilyesmit! :) Az élet tényleg képes túltenni még a legszórakoztatóbb vígjátékon is. Szuper ez a Feri és nemkülönben szuper az írás.
„Ahogy várható volt, elementáris erővel hatott a nyilvánosságban Gyurcsány Ferenc tegnapi késő esti bejelentése” Bravúros! :) És tényleg, még most is beleborzongok, annyira elementárisan hatott! :)
Ferenc ezzel torgyáni, sőt már-már schmukki magaslatokban szárnyal. A Józsi bácsi által meghonosított real-time politikai bohózat kihalni látszott a közéletből, de most jött Ferenc és egy huszárvágással feltámasztotta. Hálásan köszönjük (de tényleg)! :)
„Ki kell mondani, hogy ha regisztráció van, nincs szabad választás.” A köztudottan a világ legelnyomóbb diktatúrájában élő amerikaiaknak például semmi bajuk a regisztrációval, de hát mondjuk nekik ugye, mi közük van a demokráciához? - kérdezhetnénk…
Na de ne komolykodjuk el a dolgot, mert már jön is a tetőpont, mondhatni a katarzis, hogyaszongya: „Az egyhetes éhségsztrájk… igazi önsanyargatás, és rohadtul fáj annak, aki csinálja. Aki vállalja, valamit kiáltani akar. Ha a négymillió … magyarnak csak a negyede megérti, hogy Gyurcsány Ferenc … értük vállal szolidaritást, már megérte.” Itt – tisztelt hölgyeim és uraim, kedves barátaim – bizony már nem kevesebb jelenik meg, mint az emberiségért önként vállalt szenvedés bibliai képe, Krisztus Urunk szerepében pedig az utánozhatatlan Gyurcsány Ferenc. Óriási, utolérhetetlen, zseniális! :) Bravó és háromszoros hip-hip hurrá a szerzőnek! :)
Ferencünk performansza ezzel az írással válik teljessé, köszönjük az Ő nevében is! És ígérjük az előadóknak, hogy bármennyire is lehetetlennek tűnik, azért valahogy mégis megpróbáljuk komolyan venni. :)
Már korábban beszámoltunk a tegnapi, a Jobbik által szervezett, és több más szélsőjobboldali szervezet által is támogatott tüntetésről, leírva azt, ami történt, azzal szemben, amit a Jobbik állít. Rengeteg komment érkezett, hogy biztos mi hazudunk, hiszen a tüntetésen csupa…..
Dzsoki Júing 2012.08.07 15:37:19
@renevol: Apád jobbos és molesztált gyerekkorodban, vagy mi bajod van ? :D
Dzsoki Júing 2012.08.07 16:32:37
@kanálwarrior: Aha! De arról már nem szól a fáma, hogy a közel 40%-nyi katolikus 95%-a nigger... :D
Dzsoki Júing 2012.08.07 17:08:51
@renevol: Így van tesó, le a férfibűnözéssel! Remélem a következő bagzó, sittes kancigánynak te kerülsz majd az útjába egy sötét utcán. Akkor majd megmutathatod milyen toleráns és elfogadó vagy :D
Őrjöngő rasszizmusért már nem is kell a kuruc.info-ig menni, elég csak kinyitni a Fidesz lapját. Midőn megkérdezték Miniszterelnök Urat egy Farkas Flóriánnal közös sajtótájékoztatón, mit gondol arról, hogy a szélsőjobb cigányozásra használta fel Bándy Kata…..
Dzsoki Júing 2012.07.24 22:40:25
@rockjano: Szívből kívánom, hogy egy közeli rokonod legyen a cigányok következő áldozata!
Most, hogy a Kuruc Infón is elindult a karrierem, és kikiáltottak a cigány bűnözés első számú reklámarcának, úgy döntöttem foglalkozom egy kicsit a magyarországi romakérdéssel... Mielőtt belevágnék, szeretném megköszönni a Kuruc Infó szerkesztőségének, hogy a korrektség…..
  Kezdődik. Elfogták Bándy Kata (egyik?) gyilkosát, aki beismerte tettét. A különösen megrázó és nagy port kavaró bűncselekmények után szinte mindig akad valaki, aki előáll a Btk. szigorításával, vagy egyenesen az adu ásszal: a halálbüntetés visszaállításával. Nem…..
Dzsoki Júing 2012.07.17 00:13:18
@vérplüss: Jó lett volna nem megvárni, valóban. Tenni kellett volna valamit, ahogy a Szögi, vagy a Cozma, vagy a stb, stb, stb gyilkosságok után is. De nem tett senki semmit. És most sem fog.
Ilyenkor egy pár napig fel vagyunk háborodva, aztán szépen megemésztjük ezt is, ahogy az összes többit. Aztán már nem is beszélünk róla. Egyrészt mert az ilyesmi már szinte mindennapos, másrészt pedig, mert nem szabad.
És szemlesütve, meghunyászkodva, beletörődve várjuk a következőt. Meg a következőt, meg a következőt, meg a következőt...
Dzsoki Júing 2012.07.17 00:49:10
@vérplüss: Igen, igen. De nagyon éles a különbség aközött, hogy mit tehetünk és mit tennénk. Előbbire nagyon egyszerű a válasz: semmit. Utóbbira pedig nyugodtan mondhatom, hogy ha rajtam múlna ez a cigány-téma már régen csak egy rossz emlék lenne. És akkor például ez a szegény lány is (ahogy a többi múlt- és jövőbeli áldozatuk) élhetné az életét.
Meggyőződésem, hogy ez a probléma már nem oldható meg. Sok-sok ártatlan ember legyilkolása és megnyomorítása árán végül el fogunk jutni addig a pontig, hogy vagy ők, vagy Mi. És lehet, hogy naív, vagy optimista vagyok, de még mindig bízom abban, hogy akkor, legalább akkor, az utolsó utáni pillanatban azt fogjuk majd mondani, hogy Mi. És akkor nekik végük lesz. Nem lesz kegyelem, ahogy ők sem kegyelmeznek Nekünk.
De ezt most még nem engedik. Azok nem engedik, akik döntenek a sorsunkról és azért nem engedik, mert ők most még biztonságban vannak. De már nem sokáig. És amikor ők is elkezdenek majd hullani, akkor odacsapnak, mert velünk ellentétben ők megtehetik. Pont azt fogják tenni itt a cigányokkal, mint amit 50 éve tesznek a palesztinokkal. Remélem még megérem...
Dzsoki Júing 2012.07.17 01:04:42
@Démonmac1: "Szamárságban hiszel" - Akkor félreértettél. Én nem hiszek semmiben, hanem az a véleményem, hogy a dolgok egyértelműen ebbe az irányba haladnak. Gondolom, sokaknak sokféle meglátása van ezzel kapcsolatban, de veled ellentétben én nem venném a bátorságot ahhoz, hogy szamárságnak tituláljak egy véleményt csak azért, mert az nem egyezik az enyémmel.
"egyébként a palesztinok az kb a cigány megfelelője az arab világban." - Pontosan ugyanezt írtam én is.
Nem történhet úgy tragédia, hogy valaki ne próbálja rögtön saját szélsőséges nézetei igazolására, esetleg azok terjesztésére felhasználni a szörnyűségeket. Az elmúlt napokban az egész országot sokkolta a fiatal pécsi rendőrségi pszichológus, Bándy Kata halála. Számos…..
A Lamborghini SUV premierjével egy időben tudatta a világgal az olasz autós cég, hogy a vezető német gyártókhoz hasonlóan márkanevét beviszi a kerékpárbizniszbe is. A méregdrága sportkocsik mellé természetesen egy megfelelően árazott „high-end” kerékpárt kerestek a…..
Dzsoki Júing 2012.04.26 15:29:53
@MajkaPapa: Apám, sok ostobaságot olvastam már a témában, de te mindegyeiken túlteszel, bravó!
Nézzük egyesével:
"Nem sírni kell, alkalmazkodni!!!!!" - remélem 2-3 qurvanagy maflás után is ez lesz a véleményed, ugyanis én így "alkalmazkodom"
"Az autósok sokkal több szabálytalanságot követnek el, őket miért hagyod ki?" - sokan vannak, akik pedig szándékosan embert ölnek, az milyen durva már, nem? De hogy jön ez ide zsenikém?
Egyébként a két egymást követő mondatod élesen ellentmond egymásnak. Szabálytalanok az autósok? "Nem sírni kell, alkalmazkodni!" Hogy egy klasszikust idézzek... :D Uramisten tesó, te olyan sötét vagy, mint az éjszaka! :D
"Ráadásul, ha egy biciklissel "találkozol", simán túléled..." - tiszta szívből kívánom, hogy "találkozz" te (vagy valamelyik rokonod)így egy biciklissel, nem gáz, hiszen sanszosan túléled. Egyébként pl a fegyveres rablást is túl szokták élni az áldozatok, akkor azt is szabad?
"Bringázni a bolond is tud!!!" - neked és a hozzád hasonlóknak valahogy mégsem sikerül
Egyébként kiváncsi lennék mit csinálnál egy hosszabb túrán. Gondolom 20-30 km után habzó pofával bedőlnél az árokba. A városban a gödörtől a móricig, szigorúan csak a járdán. Számotokra nagyjából ez a "biciklizés".
Tudod, az a legszánalmasabb az egészben, h az ilyen röhejes bohócok miatt, mint te utálják egyre jobban és egyre többen a bicikliseket. Azokat is, akik veled ellentétben tudnak is biciklizni. Na éppen nekik ártotok a legtöbbet.
Dzsoki Júing 2012.04.26 16:27:47
@MajkaPapa: "Ha Neked a napi 100-150km bringázás(ennyit szoktam letekerni naponta) smafu, akkor nem tudok bringázni..." - ha ez igaz, akkor biztos futár vagy. Gondolom azért mert gyerekkorod óta ez az álommeló számodra és nem azért, mert ostoba vagy egy normális munkához. Ennyit az észről...
Alkalmazkodjon a biciklis a szabálytalan autóshoz, a gyalogos meg a szabálytalan biciklishez. Igazad van, ez sokkal egyszerűbb, mint kollektívan betartani a szabályokat. Bravó!
Többek között a hozzád hasonló szarházik hozzáállása miatt tart ott ez az ország, ahol tart.
Dzsoki Júing 2012.04.26 17:24:33
@MajkaPapa: Na azt nem tudhattam, hogy egy ilyen komoly emberrel állok szemben! Egy nagyvállalkozás tulaj-ügyvezetőjével! De így akkor már értem! Ebben az esetben viszont mindenképpen indulj el a tour-on, mert biztos, hogy megnyered! Ennyit ugyanis a sokszoros győztes Armstrong sem tekert, te pedig csak úgy kedvtelésből nyomsz ennyit.
Egyébként nem az a baj, hogy elment mellettem, hanem az, hogy a neki szóló piros lámpánál még csak nem is lassított. És ami még ennél is nagyobb baj, hogy csak ennél a lámpánál, ez átlagban kb 2 percenként megtörténik.
Szívből kívánom minden szabálytalankodó biciklisnek, hogy legyen egy olyan autó, amelyik csak egyszer hagyja figyelmen kívül a pirosat, amikor ők mennek át egy kereszteződésen!
Szokatlanul jó ütemben, és az előzetes terveket tartva zajlik az Andrássy út átalakítása. Az idei tavasz amúgy is jól indult a bicikliseknek, simán lement és nagy tömegeket vonzott a Critical Mass, folyik a Biciklizz a munkába projekt, mennek a biciklis reggelik. És hamarosan kész…..
Dzsoki Júing 2012.04.26 15:56:36
@oliba: Közben is "nagyfiú" lettem volna, csak a biciklisbűnöző lassítás nélkül továbbment (mint általában). De neked megígérem, legközelebb éberebb leszek és időben reagálok. Sőt, remélem te leszel az.