Regisztráció Blogot indítok
Adatok
buci a jó édes any...

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miközben egyesek már-már megnyugodtak és az ügy szerencsés zárlataként tekintették, hogy a TV2 is beismerte hibáját erőszak-ügyben, a csatorna kedden adásba engedte a korábban megalázott lány, Nóri újabb, végső megalázását. A vele összezárt Gábor molesztálása után a…..
  A világ két vezető hatalma talált egy közös ügyet, a Földet! Történelmi lépésre került sor a múlt héten klímaügyben: az amerikai elnök, Barack Obama, és a kínai államfő, Hszi Csin-Ping, előremutató közös bejelentést tettek arról Pekingben, hogy a világ két vezető…..
buci a jó édes any... 2014.11.30 15:24:07
@Göntér László: Minél régebbi az időpont annál jobb.Igazi megoldás lenne 1970-es szint alatti megoldás.Bizony már 1984-ben kimondottan érzékelhető volt egy erős változás a klímában, és azt a gázt 10-15 évvel korábban égették el.Ez a megállapodás a nullával egyenlő.Figyeljünk az időpontokra, majd 2020-tól, majd 2030-tól....Ezt a 10-15 évet görgetjük magunk elött 1985 óta...Ez olyan mintha egy drogos azt mondaná majd jövőre vagy 5 év múlva abba hagyom :), nem fogja!
buci a jó édes any... 2014.11.30 15:37:51
@jágör68: Bizony mennyire igaz!És kell sokkal több autó, ház is kell, kaja is, zokni, cipő,kaja,stb., sok sok energia...Hát ami ott van co2 koncentráció a légkörben, hát az bizony halmozódik, sőt elolvadnak a gleccserek, jégsapkák, több hő nyelődik el, kevesebb sugárzódik ki az űrbe.Miközben kivágjuk lassan a maradék esőerdőket is.Csökkenő termésátlagok, pusztulő, erodáló termőföldek, elpusztuló óceánok, haldokló fajok, vírusok, áradások, esőzések, szárazság, sivatag, még több erdőtűz, olvadó tundra...kell még több?Ja majd várnak ezek is 2030-ig, 2050-ig...Tévedés ne essék ez nem az unokáink problémája lesz csak.Az energia hatékonyság növelés csak egyszeri húzás, és csak a minimum kell hogy legyen!Ne felejtsük el, a napelem elő állításához is energia kell, elárulom nem is kevés!A bioüzemanyagokat meg inkább hagyjuk...
Elkezdődött az élő adások előtti utolsó felvonás az X-Faktorban, amikor a mentorok kiválasztják az adott kategóriából azt a hármat (plusz egyet, aki vigaszágon bekerülhet), akivel később foglalkozni szeretnének és bekerülnek a legjobb 12 (+1)-be. A szerkesztők a szokásosnál…..
buci a jó édes any... 2014.10.12 11:03:46
@katalin: pedig igen ly, írd csak be a googlba
Egy hete írtuk meg, hogy úgy hírlik, a Class FM-nek nem kell se Jáksó László, se Csiszár Jenő, drágák is, meg volt velük probléma elég (személyes ellentétekről volt szó, illetve a Habony-közeli Jáksónak állítólag azóta állt kifelé a szekere rúdja, hogy a Class FM…..
A táppénzszabályok júniustól tovább szigorodtak, miközben a már eddig is gyakori népbetegségek egyre súlyosabb méreteket öltenek Magyarországon. A hosszan tartó munkaképtelenség anyagi vonzataival mégsem néz szembe a magyar, ha egyáltalán van életbiztosítása, többnyire csak…..
Elképesztő, és nehezen túlbecsülhető horderejű adatot mondott a minap Matolcsy: félmillió magyar dolgozik külföldön. A keddi Véleményvezér már foglalkozott ezzel az adattal, okaival és következményeivel. Véleményünk szerint a mégoly drámai képet festő poszt még mindig…..
buci a jó édes any... 2013.01.30 13:03:35
@Negyvenértelmiségi: Valóságot fedi
Most, hogy túl vagyunk rajta, mint egy hasmenéssel nehezített all inclusive tunéziai nyaraláson, itt az ideje az önismeretet építő számvetésnek: mégis miért nézte az ország tévé előtt ülő részének egyharmada minden este Alekoszt és az ő szerelmét a legfelsőbb szinteken?…..
buci a jó édes any... 2011.05.30 20:22:40
@kotyomfitty: Sajnos én néha rosszkor kapcsoltam be a tv-t.
Azt hiszem ki kellene törölni az rtl sávját a ktv programjából.
Az a néhány látott perc is megmutatta az rtl és vezetősége egy nagy rakás szar!
Sajnos még van olyan hülye az országban aki megnéz ilyesmit és még beszél is róla.
Ezért tart itt az ország.
Gratula a sok bunkónak.
Remélem megint megnyomják az rtl-t egy kis bírsággal.
Véleményem szerint , ha arányos lenne a bírság a népbutítás mértékével úgy kb. 5-10mrd-ot javasolnék!
Hátha bele döglenének elöbb utóbb és az jó lenne mindenkinek.
buci a jó édes any... 2011.05.30 20:26:21
@bimmer: He he balázs?
Egy hülye kis idióta beképzelt faszkalap.
Azért volt ami volt, de bucinak a segge lyukával sem ér föl a kis hülye pöcs!
  A Csíbor zenekar Taxi című lemezéről szeretnénk ajánlani Nektek egy pöpec kis nótát, melynek címe Zacc. A dalt letölthetitek, megoszthatjátok, rongyosra hallgathatjátok és ha kíváncsiak vagytok a következő szerzeményre is, akkor nincs más dolgotok, mint hétfőn a…..
buci a jó édes any... 2011.05.22 13:21:04
Igaz itt sok minden ami le vagyon írva.
Azt látom, néhány korcs vezető is hozzászólt védve a mundér becsületét.
Nem innen kellene tájékozódni uraim, hanem kimenni a dolgozók közé, de a korbácsot az irodában hagyva ám.
Úgy fogalmazott a posztoló ahogyan, de a lényegen mit sem változtat.
Valószínűsítem a mo-i munkahelyek egy része biztosan ilyen.
Ami legalábbis a multikat illeti az mind.
Sajnos a vezető vezetőnek is olyan, amilyen ember maga.
De ki kell a multinak?
Aki lefelé tapos felfelé pedig nyal (az sem számít buta mint a segg, úgyis kitapossa a melót a beosztottból).
Nem kell ehhez még iskola sem , sem papír, csak hatalom.
Volt már nekem néhány buta főnököm, de mégis ő volt az isten.
Nekem is munkahelyet kellett váltanom az egyik miatt, miután a főnököm lett (Sípos G.-nek hívták, igazi trivnyák szélkakas volt.Semmihez sem értett csak a melldomborításhoz , hogy ő a főnök.De ahhoz nagyon azt el kell ismerni).
Az új munkahelyen amikor felvételiztem, azt is néztem milyen ember a főnököm.
Ő nagyon jó és rendes ember.Ettől ugyanúgy elvégzem a munkámat, sőt állíthatom sokkal jobban.
Mert nem csak akkor dolgozom, amikor ott áll a hátam mögött.Mert a barátság és az általa mint emberként és mint vezetőként érzett tisztelet kötelez.
Még egy emez fajtát ott tesz jégre az ember ahol csak tud, és csak addig dolgozik a melós amíg látják.
És azért ne hasonlítsuk magunkat az anyacéghez, mert azok az emberek kiállnak az érdekeikért.
Nálunk magyaroknál, viszont az értelmi színvonal ott van , hogy nyalizás a főnöknek, simulás,beárulás stb.
Szóval más az értelmi színvonal lényegesen.
És sok ember nem is érdemel másmilyen főnököt, mint amilyet a posztoló írt.
Mert sok embert csak így lehet kezelni.
Szóval nincs mindenre, mindenkire érvényes recept.
Van hová fejlődnünk kultúrában (munka kultúrában is), és ha már eljutunk a fejlődés azon lépcsőjére mint a németek, osztrákok.Akkor tudni fogja a multi , hogy egy ilyen főnök már nem hatékony és akkor leáldozik ezeknek a csillaga.
De, sajnos addig míg sok víz le fog folyni a Dunán.
Még mindig elég sokan hirdetnek az ingatlanbazár.com-on, aztán csodálkoznak, ha az ingyenes időszak után fizetési felszólítást kapnak. Minthogy a felhasználóknak emailezgetett dokumentum neve "díjbekérő", és nem számla, nyugodtan töröljék a spamekkel együtt:Pár…..
Tisztelt Munkahelyi terror blog! Egy nagy multinál dolgozok pénztárosként, középfokú kereskedelmi végzettségem van, ez azt hiszem, ma OKJ papírnak felel meg. 52 éves vagyok, nem nagyon válogathatok, ennek a munkának is nagyon örültem mindaddig, ameddig nem szembesültem vele, milyen…..
buci a jó édes any... 2011.05.07 08:06:08
@eccerüvagyok: Ez az ezt kell csinálmi!
Jól látod a helyzeted, másból úgyse értenek a gyökerek!