Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HUNspike

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Checkpoint indulása óta igyekeztünk minden évben összehozni egy élő felvételt. Így zajlott le a 100. adás, aztán a 150., a 200. és a 250., egy live-ot akkor is csináltunk, amikor külföldre költöztem, tavaly pedig a 400. adásnál. Csak a Covid miatt volt egy hosszabb szünet, de 2022-ben már megint…..
HUNspike 2023.12.27 18:23:48
@Milgauss: ebben konkrétan angolról lefordított cikkek voltak. Ismerős mesélte, hogy előfizetett egy évre, várta az ajándék játékot (MediEvil), amit soha nem kapott meg, a magazin meg tönkrement. Szerintem pont ez egy 10 perces téma lenne, de egyszer lehetne például Multiplay Grathtel és Reikerrel.
Van ez a szokásos körünk minden évben, általában a végefelé, hogy az év végi besztofokra melegítve felveszünk egy Checkpoint Retrográdot, vagyis visszatekintünk arra, hogy mivel is játszottunk 10, 20, 30, és 40 éve. Meg 50 vagy akár még több éve, mert most már értelmezhető időtáv ez is a…..
Könnyű dolgunk volt a mostani Checkpoint Now főtémájának kiválasztásakor: októberben a Microsoft megvette az Activision-Blizzardot, pontosabban egy 21 hónapig húzódó egyezkedés és bírósági kötélhúzás után elhárultak az akadályok és megköttetett a biznisz. Szóval az adás elején erről beszéltünk…..
Üdv minden régijáték-rajongónak, megint itt van 2in1 rovatunk, a Checkpoint Mini, ami cikk és podcast is, attól függően, ki hogyan fogyasztja. Szokás szerint a lejátszó után egy cikkecske is jön a játékról azok kedvéért, akiknek a podcastes formátum annyira nem jön be, de pár bekezdést bármikor…..
Évek óta nincs E3, de vannak helyette kisebb rendezvények, illetve a fontosabb kiadók saját online bemutatókat tartanak. Ezeket hagyományosan szoktuk utólag értékelni, most is megtettük - de talán kicsit korán, mert mire megvágtam az adást, a Nintendo kitalálta, hogy éppen csinál egy Directet.…..
HUNspike 2023.07.21 11:53:06
@LnB: a jóisten áldjon már meg édes kisfiam, nem kell minden kib*szott platformon jelezned, hogy te melyik újságírókat nem bírod.