Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wheeldave

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindig is tudtuk, hogy a magyar lányok a leggyönyörűbbek a világon. Gondoltam megosztom veletek is, hogy (szerintem) kik a legszebb kanapészörfös magyar csajok 2013-ban. A tavalyi poszt sikere után elkészítettem az idei év válogatását is. (Nem néztem át 25 000 magyar CS tag…..
Egy hete már csak arra bírok gondolni, hogy megint rám kerüljön a hogyvoltírás sora, az meg csak a cseresznye lenne a tortán, ha még a rész is jó lenne, amire most esély is van, a szextelefon és a családi konfliktus együttállása a bosszúállásban áll éppen, ezt pedig az…..
..
wheeldave 2013.02.03 08:28:23
Az arca szerintem szép. A melle nem annyira, de legalább természetes.

Még két sorozat a hölgyről:
peachyforum.com/t/becca-averotica-365924.aspx

(Egyébként néha nem értem, az ide kikerülő képek a sorozatok részei csak (most is), google search by image-el könnyű megtalálni a többit.)
Vöröshajú lányok Ismeretlen 2012.10.19 05:43:00
..
wheeldave 2012.10.20 09:34:54
@ritka, de értékes komment: Nem hasonlít rá, hanem konkrétan ő az.

A sorozat amúgy torz színekkel került fel ide, az eredetiben a haj nem vörös: www.ixtractor.com/display/1365407/

Mint ahogy a csaj sem vörös. Ellenben nagyon szép és ráadásul magyar. Nagyon rossz nekem ilyen helyen látni, bár a Woodman videó sokkal rosszabb volt. Kár érte, mert tényleg csinos és jó fej csaj volt annakidején. Nem igazán neki való a pornóipar.
Két fontos döntés született ma – és néhány további ezekből következő. Egyrészt Schmitt Pál eldöntötte, hogy nem mond le. Másrészt Orbán Viktor (és a Fidesz) úgy döntött, hogy nem szólítja fel távozásra az államfőt. Egyik döntés sem nevezhető…..
Északi vizekre evezünk. És ha már szóltunk a közelmúltban a  fehér combokról, a mai, ha lehet, még fehérebb combokról és egyéb testrészekről fog szólni, ugyanis Maria Bonnevie kedvéért egészen Skandináviáig utazunk, egészen föl Észak-Norvégiába a Dina vagyok c. film…..
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..