Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pippi-hu

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap megkezdődött itthon a meleg olimpia, jövő hét szombaton pedig újra Pride lesz az Andrássy úton. Nem történik semmi azok számára, akiket ez nem érdekel. Pedig most is, ahogy máskor is, fontos társadalmi gondolatok csapnak össze. A csupán egyenrangú állampolgárként élni…..
pippi-hu 2012.06.28 16:39:09
Nem tudom, ki honnan és kitől kapta a jogot, hogy másokat meg- és elítéljen, de nagyon megy itt a tudékoskodás! Hiába, ha az ember melegnek születik, akkor inkább "könyörgöm, akasszuk fel!", ugye?
1. Ha valaki nemi szervet mutogat, azt a rendőrök elviszik - ha felvonul, ha nem! Jelentsd fel, ha ilyet látsz! Ennek a melegséghez semmi köze!!! És hagyjuk már ezt a "Láttam már..." dolgot - ha tudni szeretnéd, én is láttam már kukás konténer mögött szexelni heterókat... Romantikus volt, mit ne mondjak, főleg, hogy gyerekek is voltak a közelben...
2. Nem polgárpukkasztás a felvonulás, hanem pont a "szűkeszűeknek" szól: voltunk, vagyunk és leszünk, ha tetszik, ha nem! Nem a Te dolgod pálcát törni a fejem felett, az életéről mindenki számot ad majd Isten előtt, még Te is (könnyen lehet, hogy majd táblákban sül a bőr az orcádról, azon a bizonyos napon...).
3. Ezért halad ez az ország a lejtőn lefele, mert szétfelé húz a magyar és nem ÖSSZETART! Talán egy kis toleranciával, kevesebb "buzizással" messzebbre jutnánk!
4. A melegek adójából is épül ez az ország, tehát mi is ugyanazt a jogot követeljük magunknak, ami Neked, "heterónak" is kijár... pozitívan nem kell "minket" megkülönböztetni, de negatívan sem! Még egyszer kérdezem: honnan van jogotok hozzá???
5. Otthon szabadon és bűntelenül lehet beszólni, megítélni embereket, pont azért mert nincs meg az a korlát (úgy hívják, hogy tisztelet!!!), ami gátat szabna... Nem tudom, kit mire neveltek a szülei, de szemlátomást hiányoznak alapvető viselkedésnormák...

Összefoglalva: Cigányozzatok, buzizzatok, "ellen-tüntessetek" & vagdalózzatok továbbra is. Ha majd annyira visszaéplült az ország, hogy a szikrákat kővel pattintjátok, akkor majd lehet gondolkozni (már akinek van agytekervénye...!!!), hogy hol rontottuk el...

...és jól gondolod: külföldön élek! Ott, ahol "nem baj", hogy meleg (leszbikus) vagyok...