Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fércelt

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
retro gastro Kajla csoki 2010.09.13 06:24:00
Míg a dekadens Nyugaton a Pif képregény örvendett töretlen népszrűségnek (minden újsághoz játék járt!), addig nálunk Pif vörös nyakkendős reinkarnációja, Kajla volt a '70-es '80-as évek úttörő mozgalomának jelképe, a Pajtás újság eposzi kelléke, az akkori kisdobosok és…..
Miközben a blogon épp arról jelent meg egy írásom, hogy Budapesten sem áll meg az élet hétvégén, és ahelyett, hogy az M7-es dugóiban töltenénk a vasárnapot, a fővárosban is találhatunk éppen elég szórakozást, és álnok módon az M7-esen araszolgattam a barátnőmmel.…..
A hegyekben álló akciós szlovák tej naiv ügyfelünkre is csábítólag hatott, be is pakolt a kosarába laza 18 dobozzal. Az otthoni kóstolásnál viszont kiderült: az összes rohadt, ihatatlan, romlott, borzalmas. A blokk sajnos már nem volt meg, de gondolta legalább az ügyfélszolgálat…..
retro gastro Kolbászkrém 2010.04.27 06:09:00
A kolbászkrém a '80-as évek elején jelent meg Technokol Rapid-os tubusos kiszerelésben. A tubus sötét rószaszín/bordó színei természetesen eltértek a Technokolétól, de ennek ellenére többször is előfordult, hogy a konyhából édesapám rámolta el a szerelő dobozába a Technokol…..
retro gastro Sertésmájkrém 2010.04.21 06:19:00
A sertésmájkrém a ’70-es ’80-as évek iskolai kirándulásinak, vándortáborainak, építőtáborainak, korházainak és a Magyar Néphadsereg hideg élelmezésének alapeleme volt. Mellé egy Mackó sajt, egy különleges vagdalthús és esetleg egy Sport szelet két vastag szelet…..
Az ember keze önkéntelenül is ökölbe szorul, mikor ilyen levelet kap, mint amilyet ma reggelre én. Olvassák: Kedves István, A csatolt képen látható autó édesapámé… Volt… Tegnapig… Aztán valakik úgy gondolták, hogy a továbbiakban nincs rá szüksége.…..
Valentin vélhetően megtanulta, hogy piszlicsáré hiba miatt többet nem fogja szervizben hagyni a telefonját. A tavaly februárban vásárolt Nokia N85 szinte azonnal meghibásodott, a főpanel cseréje után pedig a rádió romlott el benne. Na, ezt már nem kellett volna…..
Gábor fotókkal dúsan illusztrált panaszkiáltása következik mindjárt. Ismeretlen helyen, látszatra teljesen legális, ráadásul ingyenes parkolóhelyre állt be, de megbüntették, mert a hely mozgássérülteknek volt fenntartva, a Naiv Ügyfél pedig nem vette észre a táblát. Gábor…..
Mindenki nézzen magába és döntsön, hogy akkor most érdemes-e hipermarketekbe járni avagy sem:Ezt a gyöngyszemet sajnos, csak akkor sikerült lekapni, amikor már felállt, mert addig GUGGOLT!!! Képzelhetitek...Üdvszmut..
A legutóbbi étkezési utalványos posztunkra érkezett egy komment egy pénztárostól és egy levél a Spar kommunikációs vezetőjétől. A komment: "Sparos vagyok, nem védem a céget, de tudnotok kell: a Spar pénztárain futó program nem kerekíti az összeget, viszont egyes…..
A HÉV-en szoktam találkozni ilyen láncfűrészt áruló fiatalokkal, sőt egyszer még egy hosszas alkunak és boldognak tűnő adásvételnek is szemtanúja voltam. Arról már mi is hallottunk, hogy ezek nem éppen kóser cuccok, de hogy még apróhirdetésben is ezeket árulják, arról…..
A lenti levél írója szerint a Porsche Buda tizennyolcszoros áron akarta megjavítani azt, amiről később kiderült, hogy el sem romlott. Ráadásnak az ingyenes átvizsgálás, plusz a kamu hiba megállapítása sem került kevésbe. Történt, hogy a skoda fabia típusú autóm (amit azelőtt…..
Fércelt 2009.10.14 10:03:10
@Secnir:

nem kötözködünk... :P
Fércelt 2009.10.14 14:50:52
@Micsoda??? Ez nevetséges!!:

Mint említettem egyedi darab. És nem véletlenül kezdtek alkudozni utána. Hozzá sem nyúltak a kocsihoz. Egyébként Toyota szerviz Pest megyében.
Fércelt 2009.10.14 14:52:38
@Bodzaszedő Manager:

Legnagyobb tolvaj banda: Porsche M5
Mivel nem vagyok szerencsés ember sikerült vennem náluk autót.
Nóra nem elszenvedője, csak fültanúja volt egy szimpla, mindennapi gorombaságnak. A TAJ-kártya után érdeklődő idős házaspárt nézte szarnak és ugatta le az OEP biztonsági őre, aki melegélegte, hogy az ügyfelek tőle kérnek útbaigazitást. Ma délután fél 2-től az OEP 1.…..
Fércelt 2009.09.24 21:05:15
Volt egy főnököm aki azt mondta mielőtt kib@szta az őröket, hogy: "minden ember biztonsági őrnek születik, de van aki tovább tanul."
És az élet igazolni látszik őt....
Őrültekkel egy házban lakni nem mindig olyan szórakoztató, mint pl. Grentsó esetében, ahol a szomszéd robbanó ajtóval fenyegeti a lakókat és alufóliával csomagolja be a csengőt. A Homár például kislányként elsiratta egy macskáját, akit a szomszéd néni a cserepek hullásáért…..
Szabolcs szerencsére igazi öntudatos strandoló, aki előtt a Homár nyilvánosan meglengeti médiamunkásbőr süvegét, amiért nem hagyta annyiban, hogy a Dagályon olyan hangosan bömböltetik az elviselhetetlen zenét és reklámokat, hogy a szomszédja szavát sem értette már, nem…..
Fércelt 2009.08.14 11:15:41
R.T · kertepitok.hu/ 2009.08.14. 09:45:18
Ezért nem szabad a fővárosban strandra járni.

Szerintem tök mindegy, hogy hol mész strandra. Mindenhol bele pisálnak a wasser-ba. A Balatonba is de ott a halak kopoltyúja megszűri a cuccot. Aztán másnap meg eladják mint friss balatoni keszeg vagy halászlé.
Fércelt 2009.08.14 12:29:55
@Labasmaz:

Valamint nagyon veszélyes is. Milyen nagy hajókat elnyelt már?? Ezért iszunk sört.

A halak szexuális élete azért nem olyan rossz. Meg az asszony sem zsörtölődik a fülünkbe soha.
Minimum a hónap kalandja esett meg Gergővel. Olvasónk - magyar internetezők tízezreihez hasonlóan - nemrég belebotlott az Aranylinkbe, ami alatt Horálki János extrém túravezető weboldala lapul. Ha nem ismernék véletlenül, János, a netes híresség olyan komplex túravezetést kínál…..
Érdekes anomáliára lett figyelmes György. A jelek szerint a UPC az ex-monorteles ügyfelektől emailben kéri ügyfél- és telefonszámukat, ellenkező esetben törli az előfizetésükhöz tartozó emailcímet. WTF? Nem írnék neked, ha nem tapasztalam volna, hogy más ex Monornetes…..
Fércelt 2009.03.26 16:29:11
Időről-időre rácsodálkoznak az emberek, hogy miért ilyen szarok mások a Magyarországon kapható sörök, mint német/cseh/holland közértekben kapható márkatársaik. Balázs gyárlátogatáson próbálta leleplezni a Kozelt: Haverokkal úgy határoztunk - mivel idén nem voltunk olyan…..