Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mathauserandras

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Rénszarvasok leparkoltak a közeli játszótéren, a Mikulás is becipelte csomagjait meg a Bűvész bácsit, akit ajándékba hozott az I. és II. kerületből érkező kis vendégek szórakoztatására. A jókedv mindenkire átragadt, a két kerületből érkező porontyok vidám…..
Patyomkin herceg házat szépít? Olvasóink bizonyára ismerik a XIX. századi orosz főnemes történetét. Ő volt az, aki mende-mondák szerint a cári látogatást előtt úgy „szépítette meg” a falvakat, hogy csak a házak homlokzatát hozta rendbe. A kiszépített falak mögött a…..
Az albizottság ülése után a politikus elmondta: az igazi sikert a jobbágyság bevezetésétől várják, aminek hatására akár meg is négyszereződhet a közfoglalkoztatottak száma. Alkalmazásukról már tárgyalnak a közelmúlt földbérleti pályázatának nyerteseivel, pontosabban azok…..
  http://index.hu/belfold/2011/07/27/deustch_ki_a_fasz_az_a_thomas_melia/ Deutsch stílusával semmi baj, attól az apróságtól eltekintve, hogy általában a politikai színtér sörcsapokkal, átláthatatlan füsttel és borgőzös gondolatokban tobzódó agórájának szereplőinek…..
 2011.06.22.-én Tarlós Pitykó egy újabb álma valósulhat meg:Zászló és logócsere néhány tízmillióért, csak mert annyira tiszteli a múltat, hogy mivel Pest-Buda-Óbuda egyesítése nyomán a három városrész címerszínei Tarolós urat a román zászlóra engedik asszociálni,…..
 LMP kampányzáró családi nap május 21-én Május 22-én időközi választás lesz az I. kerület 6. választókörzetében. De előtte május 21 szombaton az LMP 1-2-12 területi szervezete sok szeretettel meghív minden kedves érdeklődőt, tagot, szimpatizánst,…..
 II. kerület Mechwartwood, „A helyben kiosztott ártalmatlan anyagok tovább hódítanak”  címmel bemutatjuk, a L’art pour l’art LMP II.ker.-i Frakció bohózatát   Főbb szerepekben: Perjés Gábor, Kovács Márton, Mathauser András és a…..