Regisztráció Blogot indítok
Adatok
asf123asd

0 bejegyzést írt és 141 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Szerző:Koronkai Zoltán SJ Ferenc pápa magyarországi látogatására készülve a napokban tartottuk Szólj be a pápának című programunkat. Ezen a Szólj be a papnak rendezvénysorozatból inspirálódva igyekeztünk válaszokat találni a fiatalok kérdéseire. Több mint 150 kérdés érkezett, és legtöbbjük a…..
asf123asd 2023.04.27 10:32:48
@teljesnev:

nevesítené, hogy mégis mi a kritika konkrét tárgya pl. azzal kapcsolatban ahogy Ferenc pápa megnyilvánul a menekültekkel kapcsolatban? Miben nem hű ahhoz a lelkiséghez ami alapján felvette a Ferenc pápa nevet?

Bayer katolikus hitre való áttérése is megérne egy misét, emlékeim szerint egy neki nem tetsző aktuálpolitikai nyilatkozat miatt "döntött úgy", hogy akkor mostantól ő katolikus lesz, két évvel a "demens vénemberes" eszmefuttatása után. Nem tisztem megítélni senkinek a hitét, de a megtérés számomra gyökeresen mást és máshogy jelent.

talán még fiatalnak számítok pár évig. számomra gyomorforgató látni ahogy betagozódik a katolikus egyház az államba vezetői szinten. Ami a cikkben is volt. Új a tető, épül szépül az infrastruktúra. Remek hír, csak lelki tartalommal nagyon kevés helyen sikerül megtölteni. Ezen kevés helyek egyike ahol Koronkai Atya is misézik, nagyon ajánlom mindenkinek. (én mondjuk nem az ő miséjére járok de hallottam már.)

Ha valaki tényleg "kíváncsi" arra mi az a katolikus hit és közösség akkor kezdjen el ide járni, az álkeresztény propagandát meg nyugodtan meg lehet hagyni a politikának és a nevesített bayer körnek. Semmi köze a katolikusokhoz.
Skrabski Fruzsina személyes történetével állt a nyilvánosság elé, amikor Veres András püspök atya augusztus 20-i beszédében a mesterséges megtermékenyítésről tett megjegyzései által megszólítva érezte magát. A kialakult vita kapcsán szeretnék rávilágítani a katolikus jellegzetességekre: a tanítás…..
Miközben Magyarország könnyekkel küszködve szipog Steiner Kristóf megindító izraeli helyzetjelentésétől,– a nagyvilágban a Viva egykori szöszi celebjénél kissé híresebb figurák is kifejtették a véleményüket a palesztin-izraeli konfliktus újabb véres fejezetéről. És nem…..
asf123asd 2014.07.23 11:10:47
@kabelbarat: alapvetően egyetértek veled. de a túlkapás az sajnos túlkapás. több száz ember halála számomra az. ettől nem fogom jobban szeretni a palesztinokat, fanatikus őrült a nagyrészük de ugyanannyit ér a életük mint akárki másé. ezt nem lenne szabad elfelejteni. ez nem az otthoni családi riziko party amikor beáldozunk pár egységet. ez a valóság és itt páran a fotelből nem igazán érzékelik, hogy ez mennyire cink.
asf123asd 2014.07.23 11:22:48
@kabelbarat: sajnos nem tudok erre válaszolni. de biztos vagyok benne, hogy több száz civil halála nem a jó válasz a kérdésre.

@Ad Dio: akkor szerinted nem érdemeltek saját államot a zsidók? szerintem igen. és hogy rögtön utána az összes fasz bele akarta nyomni őket a tengerbe az akármennyire is szeretnéd nem az ő hibájuk.(nem kötözködésből írtam)
Ki gondolta volna, hogy az igen nehezen lemondható nemzetközi társkereső szolgáltatás kilépés után is számláz? Nemsokára megtudjuk, mennyire hatékony a német behajtócégük, akik már fenyegetőztek, hogy átadják a 4 euróról 25-re hízott tartozását egy magyar…..
asf123asd 2013.09.08 07:10:00
a "barátod" megérdemli. @ELITTARS: 8 általánossal lehet regisztrálni? karácsonyra anyu hozott egy leértékelt lovacskás polot parndorfbol! galléros, nem ilyen pórias sima!!!!
Naiv ügyfélnek étel és italfogyasztás után sem voltak hajlandóak egy pohár vizet adni a Gastland Bisztróban a Széll Kálmán téren: Barátnőmmel betértünk a minap a Széll Kálmán téren nemrég nyílt all-you-can-eat étterembe. Rendesen fogyasztottunk, italt is rendeltünk…..
asf123asd 2013.08.10 20:36:01
@Rosszindulatú Vászka: nagy igazság!!! ha véletlenül valami ismeretlennel összebalhéznál ezeken gyönyörű nyári estéken, mindenképp lődd el!! egy csapásra megszünteti a vitát(bár elég alacsony az odds rá, hogy lesz utána verekedés:DD)
asf123asd 2013.08.10 20:42:04
@Manyecska: elnézést:D nyitott vagyok én mindenre mint a bejárati ajtó, csak sajnos a művész úr nevének hallatára eltört a mécses:( a munkásságát persze elismerem, nem véletlenül kerestem ki egy személyre szabott idézetet:)
asf123asd 2013.08.10 20:48:47
@gabors: mert kit tisztelhetek az úrban?:D
Nagyon komoly elvárásokkal vágtam neki a film megnézésének, hiszen az előzetesek olyan brutál erősre sikeredtek, annyira eredeti és sajátos lelki világot spoilereztek, hogy mindenféleképpen nálam az év legjobban várt filmje volt. Mikor megnéztem az előzeteseket, akkor…..
asf123asd 2013.07.08 14:43:01
@Silenzio: nah most elolvasom, nagyjából egyet is ertek azzal amit írsz, erre a végén minek kell elrontani azzal h fikazod a batman filmet.kérdem En mért
Ez a történet ugyan tavaly februári, de jópofa. Naiv bliccelő nagyjából 300 forintnyi szerb dínárral korrumpálta az erre vágyó ellenőrt a buszon, mert még nem volt nála forint: Tegnapelőtt érkeztem Pestre. A kabinomban ült egy harmincas fickó zokniban, aki azt mondogatta, hogy…..
Naiv ügyfél kipróbálta, mi történik, ha a telefonos ügyfélszolgálatot összeereszti az élő ügyfélszolgálattal. A Telenor üzletkötője telefonon rádumálta egy drágább internetcsomagra, aztán csak modemet kapott postán, új SIM-kártyát nem. Amikor a fehérvári Auchan Telenor…..
Na ezért jó Pesten, itt egy tisztázatlan kártyás tranzakció után a könyvesbolti eladó nem fog átugrani a vásárló számlavezető bankjába, hogy ott bemószerolja őt és a jó esetben a bank sem fog kiadni információkat a számlatörténetünkről. A lenti levél szerint ugyanis…..
asf123asd 2013.07.04 04:47:50
@Hosegawa: "csippantos kártya" nah te aztán kurva nagy kártya technikus vagy
Szalai Miklós könyve, amely azt a vitát foglalja össze, amit a mai angolszász analitikus filozófusok Isten létéről folytatnak, két alapvető ateista érvet jár körül (Szalai Miklós: Létezik-e Isten? Ateista érvek a mai angolszász filozófiában. L’Harmattan, Bp., 2005). Az egyik a…..
Elindult első útjára a Royal Princess nevű óceánjáró, amit múlt héten Katalin hercegnő keresztelt meg Southamptonban, Nagy-Britanniában. A hajó 3600 utasnak nyújt teljes kényelmet, a körülmények pedig mindennek nevezhetők, csak éppen átlagosnak nem. A hajón a víz fölé…..
Ezt történik, ha egy művész és egy géntudós összeáll. Nickolay Lamm és  Alan Kwan képsorozata azt mutatja be, hogyan fog fejlődni az emberi arc a jövőben. Hát, a képeket elnézve, bőrünk besötétedik, nagyobb fejünk és óriási homlokunk lesz, de leginkább a szemméretünk…..
asf123asd 2013.06.23 01:16:44
Ok
Felpofozta a 4-es villamos elé lépett nőt a vészfékkel még éppen megálló sofőr, miután kiszállva szóváltásba keveredett vele: Tegnap este 6 óra előtt két hölgy a kijelölt gyalogátkelőhelyen a Mechwart ligettől a Széna tér végállomás felé haladó 4-es villamos elé…..
Kanye West - Yeezus(Universal) Először is szögezzük le: az, hogy Kanye West felhasznált egy Omega-hangmintát a New Slaves című dalban, még nem lopás, illetve nem nagyobb lopás, mint az egész lemezjátszókra és samplerekre épülő hiphop, vagy akár Fatboy Slim mindenhonnan…..
Érdekes volt a hétfői, Lágymányosról induló diákdemonstráció. Az állami finanszírozású felsőoktatási keretszámok drasztikus megvágása, gyakorlatilag a tandíj bevezetése miatt eleve elégedetlen volt a hangulat. A követeléseket tartalmazó 5 pont elfogadása után felvetődött…..
asf123asd 2012.12.11 00:49:48
@painkiller21: ne trollkodj már thürmer gyuszi!!
asf123asd 2012.12.11 01:03:10
@painkiller21: "Meg kellene húzni hogy mennyi a család jövedelme és az alapján döntenék el hogy kit vesznek fel." ez a hatalmas sötétség fáj te vén kommunista. akinek van pénze az léhűtő... hát persze:) ha te ettől nyugodtabban alszol...
Szándékosan félreérteni egy nyelvbotlást – hazugság. Feltűzni a sárga csillagot – az áldozatok emlékének meggyalázása. Nácinak bélyegezni a jobboldal kulturális identitását – gyalázatos kirekesztés. Indokolatlan félelmet kelteni – hideg cinizmus. Antifasiszta tüntetést…..
asf123asd 2012.12.02 19:24:44
@willdataa: eggyel feljebb srry:D
asf123asd 2012.12.02 19:41:48
@willdataa: azzal van a probléma, hogy nem azt mondta , hogy írjuk össze a kettős állampolgárokat,hanem hogy a zsidó származású kettős állampolgárokat!! mondjuk azt, hogy véletlen kis nyelvbotlás volt a simán "zsidó származásuak" kijelentés és ezt akarta mondani. amit nehezen tudok elképzelni az előéletük után, de mondjuk, hogy tényleg ezt akarta mondani. ez így is csak egy fokkal jobb, ami még szintén a vállalhatatlan kategoria. és ismételten felhívnám a figyelmed, hogy az ok maga az ugynevezett "nemzetbiztonsági kockázat" volt. ő ezt kizárolag a zsidokra hegyzete ki. ez itt a szomorú
asf123asd 2012.12.02 19:45:28
@willdataa: nah de megyek is, köszönöm a kis vitánkat! szép estét!
Két évvel ezelőtt elindult egy Szíj Melinda nevű nő a Megasztárban, mert szerette volna kipróbálni magát mások előtt is, van ez így, mi sem az asztalfióknak írogatunk, ugye. A jellegzetes csíkos szatyrát és kötött pulóverét a meghallgatáson sem szívesen tette le, ha más nem,…..
Belsőség Heti merítés 2012.11.04 08:04:44
Egyszerűen csak ennyi: SZERETEM Először is tudni kell, hogy ez az első autóm 19 évesen. Szerintem nem mondok hülyeséget ha azt mondom,hogy inkább egy öregebb autó mint egy új Htp Fabia 3 hengerrel :) Ne aranyat,valutát,Munkácsy-t...Landyt vegyél! A teljesen rendbehozott gép…..
Csonti (színes, majdnem magyarul beszélő vígjáték)***Szereplők: Csonti-CsontiDealernek nézett rapper-DopeManTörténelemtanár-DopeManAddiktológus-DopeManTérítő-DopeManModerátor-Szemüveg úrTartalom: Csonti pörögni akar, Csonti gyorsat szeretne, Csonti dealernek néz, Csonti felel…..
asf123asd 2012.08.18 20:05:32
Egy hely, ahol egyszerre van mennyiség és minőség. Jay Leno garázsában jártunk. Rögtön kétszer! Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
asf123asd 2012.06.25 04:01:38
A tengerentúlon is különlegesnek számító ingatlan került piacra néhány napja. A Casa Casuarina nem is a 125 millió dolláros vételára miatt érdekes – persze ekkora összeget ott sem minden nap kérnek egy házért -, hanem egykori tulajdonosa Gianni Versace okán. A Versace márka…..
asf123asd 2012.06.12 03:42:01
A Kolin a napokban kétszer is fellépett a dán LSD On CIA-vel itthon, egyszer az A38-on, egyszer pedig Pécsen. Utóbbi koncertjét viszont kénytelen volt az ötödik szám után abbahagyni a csapat, mivel Linczényi Márk énekest a színpadon annyira megütötték, hogy le kellett állniuk. Az…..
Budapest legszebb tere volt a 40 évet élt Döbrentei. Díszes bérpalotáit urbanisztikai fejlesztések miatt lebontották, ám helyükön nem egy modern fürdőváros, hanem az Erzsébet híd vasbeton felüljárói kacskaringóznak. A japánkerttel díszített Döbrentei tér nyugati oldala 1915-ben. (Fotó: Profila.hu)..