Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Amatel

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
testmódosítás Lestyn arcot vág 2010.12.17 23:43:00
Sokunk kedvence Lestyn, akinek gyönyörű scarification-jait már megcsodálhattátok itt is, egy újabb brutálisan extrém vágással lepett meg minket, és a heg viselőjét is, aki szerintem még a legvadabb álmaiban sem számított arra, hogy ennyire gyönyörű hegek lesznek az arcán!…..
Amatel 2011.03.31 01:12:29
@Sadist: Az, hogy valaki nem érti a testmódosítás lényegét, az nem azt jelenti , hogy egészséges a beteg testmódosítókkal szemben, hanem azt , hogy a testmódosítás önbeavató tantrikus aktusát nem érti.
Ez nem baj persze, nem az ő útja.
Az archaikus kultúrákban szinte minden beavatás valamilyen visszavonhatatlan jelzéssel járt. Ez egy tudatos sorselágazás, a személyes szabadság megnyilvánulásának katarzisa (sors döntés)
Egész kultúrák éltek a testmódosítás lehetőségével.
A Mayák szerint akinek pl nem volt fültágítója azt "nem hallották az istenek" Ez azt fejezi ki, hogy az illető nem érett még a visszavonhatatlan döntések meghozatalára. A spirituális fejlődésnek leghatékonyabb útja a tapasztalatok, a tantra útja.
Lehet fikázni másokat, de ez azt mutatja, hogy az illető nem érti az egészet.......
Az emberiség történetében az első a fehér ember kapitalizmusa , amely a sztereotipiák szintjén a személyiségek végletes elszürkítésére törekszik.
Ez , a - Rudolf Steiner terminológiáját használva - Ahrimani massza létrehozására , végső soron az emberiség bukására irányul. A szürkeség , a személyiségek belső tapasztalat alapján történő felépítésének elsorvadása. Az önavatás lázadás mindezek ellen. Szóval egy dolgot mondok csak, "nem minden az aminek látszik..." Üdv !

Amatel
KOL
testmódosítás Arctetoválás 2009.12.06 15:53:39
A fejen lévő tetoválások/scarification-ök, és minden egyéb módosítás igen szembetűnő, rejteni elég nehezen lehetséges. Aki ilyesmit csináltat (általában) maximálisan tisztában van azzal a ténnyel, hogy döntése teljsen mértékben befolyásolja majd a további életét, és hogy…..