Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csusz (törölt)

0 bejegyzést írt és 149 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tom Hanks, az amerikaiak egyik bálványa, a jófiú, akit minden lányos anya a mai napig szívesen fogadna vőjének, megbocsáthatatlan bűnt követett el. Azt mondta, basszameg, ráadásul nem otthon, a hülye macskájának, amikor az már hatodjára szart oda az alom elé, nem, hanem a…..
csusz (törölt) 2012.10.20 14:27:10
@sixx: azt, hogy egy ostoba fajankó vagy, már a posztjaidból levettem, kerülöm is őket rendesen, de most Tom Hanks miatt szólnom kellett . A posztban szereplő irónia igencsak hiányos, inkább a szokásos nagypofájú kinyilatkoztatásaid köszönnek vissza belőle, ami még önmagában nem lenne baj, ha lenne mögötte legalább egy kis érték. Tanulj és okosodj kis ember .
Elolvastam a hisztit, amit lerendeztetek a szerdai poszt alatt, igazán szórakoztatóak voltatok. Belátom, a kommentelők nagy részének nem sikerült a feladatot megugrani, a sok rinya mellett nem értettétek meg, miért hoztuk simán a kötelezőt. Szájbarágó, sovinisztáknak.  Az…..
Amikor tegnap este Mező Misi előredőlt a székében, és félig komolyan azt mondta egy 16 éves ikerpár egyik tagjának, hogy beszarik, ha ő is Somló Tamást választja, mint a testvére, önkéntelenül felröhögtem. A beszólás teljesen természetesen jött a tetovált kőrockert adó…..
Több blog is értetlenkedik, hogy miért lett ennyire sürgős a pénznyerő automaták betiltása; vajon a konzertatív-keresztény értékrend és a jó erkölcsök diktálják, hogy a kormány lemondjon 30 milliárd forintról és néhány száz (ezer) munkahelyről, esetleg magasabb szintű…..
Vastagbőr Csak NERőgépek lesznek 2012.10.02 09:01:00
Tegnap reggelre Orbán rendkívüli kormányülést hívott össze, amire eddig csak árvíz- és az iszapkatasztrófa kapcsán volt példa. Most viszont természeti csapás nem sújtja hazánkat, úgyhogy csak tippelgettük a miértet. Matolcsy bejelent egy újabb csomagot? Jön a Széll Kálmán…..
Ma tényleg kinyílt a bicska a zsebemben. Nem tudod, miről beszélek?! Szűkebb munkahelyem, a Lángoló Gitárok megjelentetett ma egy cikket a Klipmegosztás rovatban, amelyben szóba került a Dalriada zenekar. A srácok - hogy-hogy nem?! - nem hozsannáztak a videó láttán, mindazonáltal…..
csusz (törölt) 2012.09.24 15:37:31
@blah: ez a poszt arról szól, hogy egyesek nem képesek felfogni azt, hogy a normális embereket a zene minősége érdekli, nem az előadó politikai hovatartozása, legyen az akár náci, akár liberális ( jelen esetben radikális jobboldali ). Ha a hozzád hasonló kretének ezt nem tudják felfogni és még a kommenteket sem értik, az a saját szellemi szegénységi bizonyítványotok kiállítása.
Ez már a legalja, érzi az ember amikor a Jobbikosok akasztófát állítanak Debrecenben. Most érték el a mélypontot a farmerkabátos szakállmatyi után aki az uniós zászló égetésen a fenekét törölte a zászlódarabbal. (Sajnos eltűnt a netről a kép...) Minden okuk megvan a…..
csusz (törölt) 2012.09.23 15:46:51
@873ujr3rk: takonygerincű közönséget a fővárosi balliberálisok személyében találhatsz . A debreceniek nagy része amúgy sem nagy rajongója a kis törpe szemétnek . Nem, nem vagyok debreceni, de ezt tudom.
Alaposan felkavarta a közhangulatot Magyarországon augusztusi posztom. Láthattuk, hallhattuk, olvashattuk: a csodálatos magyar B-közép szétfütyüli az izraeli himnuszt, mielőtt elénekelné saját nemzeti imáját. A meccs másnapján, Németh Péteren (Népszava) kívül, senki nem…..
csusz (törölt) 2012.09.21 13:15:18
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Kedves Gyökér ! Én még nem fütyültem ki semmilyen himnuszt és nem is áll szándékomban elkezdeni. Azért hoztam föl a román példát, mert ott már volt erre precedens és valószínűleg lesz is . Ha gyökér mivoltodból kifolyólag esetleg nem sikerült megértened miért írtam a kommentemet, akkor légy jó és hibáztasd hiányos szellemi nevelésed, kedves Gyökér, amit korábbi kommentjeidben már bizonyítottál nem egyszer.
Új divat terjed Csehországban a romák közt: egyre több video kerül fel a megosztókra, amelyen kisebb-nagyobb csoportok ököllel, botokkal, rúgásokkal egymásnak esnek. A rendőrség egyelőre tehetetlen, de a jelenség már évek óta jelen van fiatal futballhuligánok között is. A…..
csusz (törölt) 2012.09.14 16:18:04
@Csehszlovák Kém: te komolyan ennyire hülye vagy ?? Ha nem is látod a különbséget a kettő között te szent jogvédő, legalább olvass az ustawka után egy kicsit. Szánalmas a kettő összemosásából egy ilyen posztot kreálni. Ha már találni akarsz valami párhuzamot a cigóbalhéval , keress egy afrikai törzsiháborús videót, az hajaz rá nem pedig ez. Jah és igen, jól írod, irány valami BAZ-megyei falu, rádférne egy kis tájékozottság !
csusz (törölt) 2012.09.14 18:52:42
@Csehszlovák Kém: még egyszer, utoljára, a korlátoltak kedvéért : ha nem tudnánk olvasni nem próbálnánk felvilágosítani retardált személyed a saját hülyeségéről . A mozgóképet sem tudod értelmezni, mert fényesen látszik, hogy nem egy kategória a két dolog. De lehet igazad van. Végül is Beethoven Örömódája és VV Zsófika Rágógumija is ugyanaz , zene - zene , így van ?
Jók vagyunk egy döntetlenre, de egy bravúr sem elképzelhetetlen, höhö - jelent meg az unortodox politikai kommunikáció a futballban az elmúlt napokban. Vannak sportemberek, akiket tényleg sajnálunk, hogy a bullshit része, de nem tudom elképzelni, mi kell még a magyaroknak, lehet ettől…..
Az Anonymous hackercsoport szerint Amy Lee, az Evanescence énekesnője és a menedzsere meggátolt egy fórumozót abban, hogy a zenekar egyik rajongói honlapján található pedofil tartalmak miatt feljelentést tegyen a rendőrségen. A szervezet új akciót indított a pedofilok és…..
csusz (törölt) 2012.09.06 22:05:55
Mé­regerős tesz­to­­­szte­ron-ké­szít­mé­nyekkel lövi be magát VV Cristofel, aki azért nyúlt a kokszhoz, mert nem akar szégyenkezni a teste miatt, írja a Blikk. A bulvárlap csodálatos hétvégi cikke így folytatódik: „Olyan leszek a teszto­szterontól, mint Hulk, a…..
csusz (törölt) 2012.08.12 15:29:16
@Reszelő Aladár: tedd ezt ki a Facebook oldalára, hadd rinyáljon, mert ide nem biztos hogy kattint, csak vigyázz ha elfogadja a kihívást - amit nem hiszek - mert tudod hogy csak falkában van nagy pofája, ugyanúgy, mint a többi "kubainak" , egyedül lapít, mint a rühes kutya
„Az egy főre vetített statisztika semmit nem jelent, erre mindenki ráébredhet, aki megnézi a sorrendet. Ez az összevetés kicsiny, kisebbrendűségi érzéssel megáldott nemzetek mákonya.” – írja blogjában Mong Attila. Egy kicsiny, kisebbrendűségi érzéssel megáldott nemzet…..
Újabb aranyérmeink vannak Londonban, már kétszer annyi, mint amennyit a legutóbbi, pekingi olimpián szereztünk. Jelent ez valamit? A materia­listáknak biztosan semmit. De talán van abban valami, hogy egy nemzet sportteljesítményei pontosan mutatják az adott nép pszichikai és mentális…..
csusz (törölt) 2012.08.09 20:43:05
@sárkányfő: mi az a "kertén" ?
csusz (törölt) 2012.08.09 20:47:18
@sárkányfő: vagy úgy, kretén
Már korábban beszámoltunk a tegnapi, a Jobbik által szervezett, és több más szélsőjobboldali szervezet által is támogatott tüntetésről, leírva azt, ami történt, azzal szemben, amit a Jobbik állít. Rengeteg komment érkezett, hogy biztos mi hazudunk, hiszen a tüntetésen csupa…..
Devecserben a Petőfi Sándor téren kezdődött a jobbik tüntetése, amihez csatlakozott az Új Magyar Gárda, a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület, a Hatvannégy Vármegye, a Véderő, a Gárda Motorosok, a Betyársereg és még két szervezet. Az űgy előzménye, hogy a Jobbikosokat egy…..
csusz (törölt) 2012.08.06 17:28:48
@jubuci: nagyon igazad van !
csusz (törölt) 2012.08.06 17:40:34
@Éhes_ló: figyelemre se méltasd ezt az ostoba barmot, úgyis ferdíteni fogja a tényeket, hisz ezt tanulják
csusz (törölt) 2012.08.06 17:45:09
@csusz: úgy értem ne válaszolj a kommentelőnek, aki már régóta itt személyeskedik veled és másokkal
Szörnyű ez az ország. És szörnyűek vagyunk mi is. Ezer éve. Ezer éve „Idegeneket hív(unk), magyarok ellen segítségül”. Vagy legalábbis külföldi véleményt. Talán nem volt olyan korszaka a magyar történelemnek, amikor ez nem történt meg. Megy kicsiben, megy nagyban. Tegnap…..
csusz (törölt) 2012.08.05 17:01:47
@csusz: persze magyar netezőnek volt egyértelmű
A múltkori bejegyzés egy kortárs szerzőről szólt, ezért most foglalkozzunk egy kicsit a klasszikusokkal. „Aki klasszikusokat olvas, a gyökereihez zarándokol el.“ - írja valahol Umberto Eco, ezért nézzünk meg egy olyan novellát, ami már akkor az emberek idegeit borzolta, amikor…..
Amikor egy család gyerekekkel vág neki a külföldi életnek, az egyik legfontosabb kérdés az iskolai beilleszkedés. Különösen nehéz lehet a helyzet, ha nyelvi nehézségek is adódnak, márpedig általában ez a helyzet – még szerencse, hogy a gyerekek gyorsan tanulnak és…..
csusz (törölt) 2012.08.04 10:09:49
@RAMBO: ahogy mondod, tökéletesen igazad van.
Michael Knight Welcome on board! 2012.07.28 09:50:00
A magyar lányok a Malév romjain el nem indított nemzeti légitársaság stewardesseinek öltöztek az olimpiai megnyitón. Meglehetősen szürreálisra sikeredett a péntek esti, olimpiai megnyitó ünnepség, azt hiszem. És az alkalomhoz illően meglehetősen szürreálisra sikeredett az MTV…..
csusz (törölt) 2012.07.28 16:41:49
Kezdődjön tehát a Vese által beharangozott leitercunami az év sikerkönyvéből. Ne feledjük, a fordító a feltételezést is sértőnek találta, hogy ebben a könyvben bakik lehetnek. Nos tehát: „I set up the mini-disc recorder, and am all fingers and thumbs, dropping it twice…..
kukamanó Az új Dodge Viper SRT 2012.07.21 13:21:00
Kinézetét illetően mindenben a hagyományokat idézi, de az eleje mintha nem lenne olyan viper-szerűen mérges, és dinamikus, mint korábban. Hiába a haragosra húzott hűtőrács, összességében inkább úgy néz ki, mint egy diónyi aggyal rendelkező verőember a helyi diszkóban, semmint…..