Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rimocise

94 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kövess minket a www.rimocise.hu és a www.facebook/rimocise oldalon is!..
A három év után visszatérő Márton volt a nyerő ember Balassagyarmati VSE-Rimóc SE 1:1 (1:0) Balassagyarmati VSE – Rimóc SE : Csampa- Jusztin, Rácz, Antal, Farkas-Árva, Bangó N., Vincze (Bangó A. 46’) Balázs, – Bangó R., Márton Góllövő: Fábri 21’, Márton 77’ Sárga…..
Az új honlapon is olvashatod ..
Rimóc SE_Berkenye SE 5:1 (4:0) 2013.09.21 16:00 Rimóc, Sportpálya Vezette. Boda Viktor (Szász Kornél, Balázs Kristóf) Rimóc SE : Csampa- Farkas, Váradi, Antal, Szép (Bangó A 75’)-Laczkó, Balázs, Botos, Rácz-Vincze (Árva 65’), Bangó R. Berkenye SE: Czédula-Krausz, Miklián,…..
SBTC-Puebla - Rimóc SE 5-0 (3-0) 2013.09.14. Tóstrandi Sporttelep, 100 néző Vezette: Szederkényi Cs. (Szigetvári Z., Kazinczi B.) SBTC: Kozma (Puporka 46’ ) - Zimányi, Horváth, Csornij, Rodrigo (Mészáros 46’) - Jeney- Lenkó (Elton 46’), Bonivárt (Egervári 60’), Ludányi…..
Emberhátrányban sikerült gólokat szerezni Rimóc SE - Palotás SE 2:0 (0:0) A második hazai mérkőzésén Palotás ellenében megszerezte az idei első győzelmét a mindvégig eltökéltebb, ám két kiállítást is elszenvedő rimóci csapat. A mérkőzés színvonala nem ütötte meg a…..
Magunknak tettük nehézzé Cered-Rimoc SE 7:0 (2:0)..
A jobb helyzet kihasználás döntött Rimóc SE –Szécsény VSE 1:2 (0:2) 2013.08.25 Vezette: Telek Á (Nagy, Szigetvári) Rimóc SE: Csamapa- Váradi, Mócsány (Vincze 59’), Farkas, Laczkó, -Bangó N., Rácz, Galajda (Botos 78’) Jusztin, Balázs- Bangó R Szécsény VSE: Baranyi…..
Súlyos védelmi hibák sora okozta a vereséget Rosszul sikerült a bajnoki rajt a Karancslapujtő vendégeként pályára lépő rimócnak, kettő nullás félidei eredményt követően a második játékrészben további három gólt lőtt a vendéglátó Csampa kapujába, így Balázs találata…..
Karancslapujtő ellen kezdünk A tavalyi első osztályú bajnokság hetedik helyezettje –Karancslapujtő KSE  –  csapata ellen megkezdi  a 2013/2014-es első osztályú bajnoki szereplését csapatunk.  A két csapat legutóbbi találkozóit a pályaválasztó csapat…..
Tévedés volt  Amikor még hittünk benne, hogy egy Önbizalom növelő győzelem Érsekvadkert ellen erőt ad a nehéz csatára, és a fájdalmas Vereség a rangadón csupán kisiklás, valójában Gólképtelenül nem is vagyunk Vakvágányon? Húsvétkor…..
Továbbra is ég a talaj a lábunk alatt Rimóc SE-Palotás SE 5:0 (2:0) Sorsdöntő mérkőzés volt a szombati találkozó, ha győzünk sikerül ébren tartani a bennmaradás reményét, ha kikapunk kiestünk és ez a palotási tánc lesz a végső. Tudtuk csak magunkra számíthatunk. Albert…..
Már Szurdokpüspöki is előttünk a tabellán Nőtincs SE-Rimóc SE 4:0 (1:0) Nem túl jó előjelekkel látogatott csapatunk Nőtincsre. Mesterünk három alapemberére nem számíthatott sárga lapos eltiltásuk miatt Fábián, Bangó, Rácz. Nem indult jól számunkra a mérkőzés a hazaiak…..
Bercel KSK - Rimóc SE 2:1 (1:0) A vendég mezőnyfölény és számos kihagyott helyzet ellenére a hazai Bercel két találatával fontos pontokat szerzett a kiesés elkerülése ellen vívott küzdelemben. Nyári napsütésben került sor a következő bajnokira. Csapatunk Bercelre látogatott.…..
Odahaza sem sikerült a visszavágás Rimóc SE-Pásztó SK 0:4 (0:2) Az ősszel lejátszott pásztói mérkőzéshez hasonlóan ezúttal sem úsztuk meg négy gól alatt pásztó ellenében, azonban hazai pályán az idény legrosszabb játékát mutatva még helyzetig is alig jutott csapatunk az…..
Nem bírtuk a hajrát Somoskőújfalu - Rimóc SE 3:1 (1:0) A két csapat őszi mérkőzésén elszenvedett nagyarányú vereségért visszavágva - ezúttal is mély talajú pályán, az évszakhoz képest zord időjárási körülmények között - a somosi csapat a mérkőzés utolsó…..
Csampa Martin:   Születési idő:             1991.10.22 Eddigi klubjai:           Szécsény VSE, Doboskút SK Nógrádsipek, Rimóc Poszt:…..
Támadásban nem hoztuk a kötelezőt Szécsény VSE - Rimóc SE 1:0 (0:0) Ismét alul maradtunk a rangadón. Az Érsekvadkerti mérkőzés után pozitív előjelekkel vártuk a rangadót Szécsény csapata ellen. A hazai csapatnál alakult ki az első gólszerzési lehetőség, amit a játékos…..
Védekezésben nem hoztuk a kötelezőt 2013.02.16 BSE U19 - Rimóc SE 3:3 (1:1) Szombat déli napsütésben, csapatunk lejátszotta 3-ik felkészülési mérkőzését. Ellenfelünk ezúttal a BSE U 19 csapata volt. Nem jó előjelekkel utaztunk a meccsre. Mesterünk több emberre nem…..
Vincze Benjamin régi önmagát idézve triplázott 2013-02-02 Balassagyarmat, műfüves pálya Patak-Rimóc 4-6 (2-3) Hideg időben, folyamatos esőben játszottuk az első edzőmérkőzésünket, amely villanyfény mellett a balassagyarmati műfüves pályán került megrendezésre, az…..
Megkezdte felkészülését a felnőtt csaptunk 2013.01.24-én megtartott első edzéssel megkezdte a felkészülést a felnőtt csapatunk a tavaszi bajnoki szezonra. A menetrend a következő képen alakul az elkövetkező időszakra: 2013-02-02…..
Három teremlabdarúgó torna került megrendezésre a rimóci sportcsarnokban Az immár hagyományos és nagy sikernek örvendő teremlabdarúgó torna sorozat újabb állomásához érkezett, ezúttal is Tapsi-Hapsi kupa, Amatőr Rimóc kupa valamint a legnagyobb érdeklődéssel övezett Profi…..
Évet értékeltek a csapatvezetők Megtartotta évzáró összejövetelét a rimóci sportegyesület, ahol a szokásos gyakorlatnak megfelelően ezúttal is az egyesület vezetősége valamint a csapatok edzői értékelték az őszi teljesítményt. Komár Gábor - a felnőtt csapat edzőjének…..
A Rimóci SE vezetősége vacsorával egybekötött évzáró rendezvényt szervez 2012.12.15-én  16:00 kezdettel a sportöltöző emeleti helységében, melyre ezúton meghív minden sportolót, támogatót, közreműködőt és szurkolót. ..