Regisztráció Blogot indítok
Adatok
OnlinePénzkeresés

0 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A models.com idén is elkészítette 2010 legfoglalkoztatottabb modelljeinek a listáját, amit természetesen a legrangosabb fehérnemű és fürdőruha áruházláncok modelljei vezetik. A modellügynökségekből összeálló zsűri, a megjelenések mellett a modellek piacbefolyásolási…..
Krisztinek nem teljesen világos, bankkártyás fizetéskor miért kell felfele kerekíteni 1-2 forintot. Nyilván semmi értelme, de ha szólnak előre, igazából kerekíthetnek. Sok kicsi, sokra megy:Örömködve, hogy a benzin lényegesen olcsóbb Bp határain kívül, megtankoltam a kocsim…..
Kínában kapták le az Xperia 10 mini pro utódját, az SK17i vagy Mango kódnévre hallgató telefont. Egyelőre csak annyit látni a készülékből, hogy Android 2.3-as, vagyis Gingerbread van rajta és kihúzható full qwerty-s billentyűzete van.Nagyon kiváncsian várjuk a mobilt, a Sony…..
OnlinePénzkeresés 2011.04.07 06:34:56
Ennél jobb hírt nem tudunk mára prezentálni: az HBO a Trónok harca című sorozat első részét kódolatlanul adja számos szolgáltató előfizetőinek. Természetesen lehet most beetetést meg hasonlókat kiáltani, de én amondó vagyok, örüljünk, hogy az amerikai premier után egy…..
OnlinePénzkeresés 2011.04.07 06:34:23
Varánusz Valahol Európában 2011.04.05 06:13:00
Orbán Viktor tegnap csuda dolgokról beszélt napirend előttijében. Komolyan, szinte a sírás fojtogatott a meghatottságtól, hogy nekünk milyen keménytökű faszagyerek a főnökünk. Ő sokadszorra is vállalja az áldozatot, hogy hülyét csináljon magából csakis a mi…..
OnlinePénzkeresés 2011.04.05 12:49:53
@Betelgeuse-2: Úristen a Fradinak nem új tulajdonosa van aki Magyar?
OnlinePénzkeresés 2011.04.05 12:59:37
@Zabalint:
Nem azt mondom hogy csak Magyar termékeket kell vásárolni mert az lehetetlen! De szálljon minden Magyar ember magába hogy hová süllyedt a társadalom! Hagyjuk hogy az Európai Unió egy gyarmatot csináljon Magyarországból! Inkább kimennek az emberek külföldre dolgozni nyaralni...
Gyalázat amit csinálnak a Magyar emberek!

Sok hülye imádja a Fekete pákót meg ilyen olyan nemzetiségű embert és a Magyar színészeket, sportolókat, művészeket, lese tojják....
Végre itt a jó idő, ismét többen szállnak biciklire, ami nagyon pozitív több szempontból is, ugyanakkor több a veszélyforrás, jobban oda kell figyelni. A bringás társadalomban is megvannak az ésszel közlekedők és a szabályokra fittyet hányók, vagy pedig azokat…..
Tippelgettünk itt nem is olyan rég, hogy mi a legjellegzetesebb szag Budapesten, hát tessék a franciák kitalálták. Igaz, egyelőre elképzelésünk sincs milyen lesz az a bizonyos illat, de hamarosan megtudjuk. Mint a Borsa írja:  A francia Histoires de Parfums cég speciális…..
Tisztelt MHTerror!   A munkaadóm azzal az ötlettel állt elő, hogy jövő héttől az összes dolgozónak minden reggel le kell adnia a mobiltelefonját. Már egy széfet is beszereltetett, szóval elég komolyan gondolja a dolgot. Arra hivatkozik, hogy néhányan munkaidőben a telefonjukon…..
A hamburgersorozatunk eredményhirdetése után talán az volt a legsikeresebb írás az Egy nap a városban blogon, amikor a Szeretem Budapestet mozgalom integrált városfejlesztési koncepcióját ismertettük. Több, mint 75 ezren olvastátok az írást és tízezer facebookos like is érkezett…..
Azt hiszem elmondható, hogy az ál(l)amfő vagy nyelvújító, vagy csak szimplán nem tud helyesen írni. Bár az utóbbi sanszosabb. Azonban akkor nem a nyelv védelméért kellene küzdenie Pálnak, hanem azért, hogy megtanuljon helyesen írni. Ha pedig diszgráfiás és diszlexiás, akkor el…..
OnlinePénzkeresés 2011.03.31 16:58:10
@okostojáska:

Teljesen igazad van!
Elsőre erősen Hírcsárda-gyanús esetről adott hírt a svéd hírügynökség nyomán a SíTV. Az egyik Östersundhoz közeli síterepen lemerészkedett a kijelölt pályáról egy 12 éves srác néhány barátjával, amikor váratlanul egy lyukba zuhant. Pechjére egy medvére.Az állat…..
OnlinePénzkeresés 2011.03.31 16:53:26
Zuhanásnak indult az RTL Klub nézettsége, mivel közönsége annyira elbutult, hogy már nem tudja bekapcsolni a készüléket.„Már annyira elbutultak a nézőink, hogy azt se tudják sokszor, hol vannak.” – mondta elRényi Ádám, aki tévedésből nyilatkozott a sajtónak,…..
Thyr barátnője csak egy kellemes családi hétvégét akart, bohócokkal fűszerezve. És bár nem állt szándékában, mégis bekerült a műsorba. Tapsot nem, kioktatást viszont annál többet kapott. A Csim-Bum Cirkuszban szeretik a vendégeket - megalázni. Hadd osszam meg Önökkel…..
OnlinePénzkeresés 2011.03.31 16:48:09
@Takony_fősámán: Teljesen igazad van! Amúgy se szeretem a bohócokat de az Izraelieket végképp...
Hiába mondja Orbán Viktor a kereszténydemokratákról, hogy sorsuk a „szövetség vagy felmorzsolódás”, pláne hiába vádolja őket Kövér a siófoki kormányülésen kipattant abortusz vita után kispárti létből fakadó túlérzékenységgel, azért lassan kiderül, hogy…..
  Matematikai modellel bizonyítaná be három amerikai tudós, hogy bizonyos országokban a vallásosság ki fog halni a társadalomból. Hit, társadalom és történelem matematikai levezetése? Mi van? Feltéve, hogy nem csúcsra járatott iróniaméterrel vagy a nemrég általunk is…..
Az energiamágnás Bill Koch a 80-as évek végén kezdett bort gyűjteni, és potom 12 millió dollárból negyvenezres kollekciót tapasztott össze. A nagy menetelés közben bedőlt Hardy Rodenstocknak és a Christie’s-nek, és koronaékszernek megvásárolt több, Thomas Jefferson…..
hogyvolt VV4 - 4x104 2011.03.31 15:45:00
Éva egy tökös csaj és Gigit viszi párbajozni. Gigi meg egy tápos, embert nem láttam még, akinek négy hónap alatt ennyi nyavalyája lett volna, na nem kerülgetem tovább a forró kását és leírom, Lilu haja nagyon tetszett tegnap az összefoglalóban. Alekoszra, a Villa Locatellijére…..
Mi a megoldás? Befektetés és tőke kell. Ahhoz meg vagy tíz év lakossági takarékoskodás és puritán életmód, vagy újabb idecsábított multik, vagy nagy állami projektek és további eladósodás. Más út nincs. A KSH tegnap kiadott korrigált statisztikái még az előző napi,…..
Attila hívta fel a figyelmemet erre a fotóra, amelynek láttán összeszorult a szívem. Nem tudom, milyen baleset érhette ezt a kis tündérkét, de jobbulást kívánok neki!Forrás: 9GAG..
OnlinePénzkeresés 2011.03.31 13:21:19
A Fidesz megalapításának 23. évfordulója alkalmat ad egy kis visszaemlékezésre. Mélázzunk el egy cseppet a múlton, és egyúttal szedjük tendenciózus, önkényes és a szövegkörnyezetéből kiragadott csokorba az alapító pártelnök, Orbán Viktor tiszteletet parancsolóan…..
    „Háromfajta választás van itt. Első ajtó: professzionális féltékenység. Kettes ajtó: szerzői jogi viták. Hármas ajtó: szexuális zaklatás!” (Carl Elliott: How to be an academic failure?)     Egyesek szerint az írás-olvasás oktatásán múlik…..
OnlinePénzkeresés 2011.03.31 13:16:14
Ilyen nincs, komolyan mondom, ezt a pártot, ha nem volna, ki kéne találni. Miközben országunk nagyjai a Parlamentben tüsténkednek egy olyan új alkotmányon, amely kettészakíthatja a köztársaságunkat, az LMP holnapra beszélgetésre invitálja szimpatizánsait Daniel Cohn-Bendittel, az…..
A srác szeme elkerekedett, hogy a kocsit én is használhatom, nem kölcsönre gondolt, és hogy ő most lesz katona, neki semmi pénze nem lesz.     A kép innen     Sziasztok Szakítósok! Az én sztorim még a kötelező katonaság idejéből való. Az egyik…..
OnlinePénzkeresés 2011.03.31 13:06:55
Pártunk és kormányunk vezére az alkotmány körüli úgynevezett vitában eljutott addig a pontig, hogy kijelentette: a politika nem a hatalomról szól, a hatalom kérdése kommunista maradvány.  Schiffernek attól a megjegyzésétől spannolta fel idáig magát, hogy az alkotmányozás…..