Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Online Pénzkeresés a linken!

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
   Ha minden jól megy, múzeumként lesz látogatható a csepeli Csillagtelepen található vezetési pont, azaz föld alatti bunker, amely teljes berendezésével tanulságos időutazásra hív. A komcsik veszettül féltek, hogy ránk ejtik az atomot. A hatvanas évek elején…..
Online Pénzkeresés a linken! 2011.03.30 13:09:51
Kedves olvasónk, Maate Rejtő-sétája után egy újabb érdekes írást küldött nekünk. A moly.hu felhasználóival kiszámolták, hogy pontosan hány és milyen halálok különböztethető meg Lőrincz L. László könyveiben. Szóval most már azt is tudjuk, hogy nemcsak tobzódnak a hullák…..
Online Pénzkeresés a linken! 2011.03.30 13:07:15
Nemzetközi piacra szánt magyar termékhez, angolul beszélő magyar reklám dukál. Íme a hazai fejlesztésű, okostelefonra applikált Pocket Guide promofilmje. A kütyüről itt olvashatsz bővebben, röviden a lényeg, ami egyébként a videóból is azonnal kiderül: a…..
Online Pénzkeresés a linken! 2011.03.30 13:04:54
Az Egy nap a városban blog rendszeres olvasói kívülről fújják már András történetét, úgyhogy a következő bekezdés csak az újaknak szól, a rutinos olvasóink meg ugorjanak a következőre.  András egy hajléktalan volt a lakásom közelében, aki hiába élt az utcán,…..