Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lagavulin

1 bejegyzést írt és 61 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
EZ MÁR EGY LEZAJLOTT DEMONSTRÁCIÓ, DE FIGYELJÉTEK A BLOGOT! NEM ÁLLUNK MEG!NAGY SIKERE VOLT A TEGNAPI DEMONSTRÁCIÓNAK A VÁRBAN, A TURUL SZOBORNÁL. AZ ELLENTÜNTETŐK NEM A MEGFELELŐ HELYRE ÖSSZPONTOSÍTOTTÁK EREJÜKET, ÍGY ELMARADT A TALÁLKOZÁS. KOMOLY SAJTÓVISSZHANGJA VOLT AZ…..
Voltak már trófeák korábban is, de étkezőbe gyömöszölt zsiráf még nem Műemléklakás 1200-as években épült főfalakkal. Van ennél öregebb a magyar piacon? (im) Luxusvilla laptopozó kisgyerekkel Hegyoldalba kapaszkodó ház Veszprémben Nem tudom, ez hogy marokkói…..
 Ismét egy magyar márka, amire bszkék lehetünk. Világszerte ismertek a kézzel készített Koronya cipők. A céget Mrsan Marcell alapította és ő is vezeti. Családja hat generációra visszamenően foglakozik bőrrel, ő pedig már szinte művészi szintre emelte a cipőkészítés…..
Eladó luxus víztorony a Ferencvárosban. Csak ne kellene hét emeletet lépcsőzni (im) Gyárkéménykandalló kobrával és krokodillal “A garázsban jelenleg buliszoba került kialakításra” Kúria a Balatonfelvidéken. De miért kellett szétefektezni az első képet?…..
A teljes átalakuláson átmenő budapesti kőszínház jövő évi darabjaiból ajánlja a legjobbakat Dőner György igazgató és Csuka István művészeti igazgató. A pöfeteg galíciai Ebben az oldott hangulatú musical-vígjátékban Csongor, a kedélyes budai ifjú rájön, hogy ő…..
Dobray, Megadja, Szerető: a velünk élő hősök, akik nem féltek a szemkilövető, kardlapozó Gyurcsány-rendszer idején, és nem félnek most sem kiordítani minisztériumi szolgálati autójuk ablakán, hogy kinek van faszhiánya, ki mit merjen követelni az államtól, hogy milyennek is…..
Lagavulin 2011.10.25 12:26:59
@szempontpuska:

..ugyan a poszt arról szól, hogy az ereidben felment a szar és a nyomástól kifröcsögött a blogodra... és ez pont annyira értelmetlenre és közönségesre sikeredett, mint egy perc az echo betelefonálós műsorában. A baj nagyon látszik az önteltség első pár jele. Már mindenki kezd millás tömegeket vizionálni és elveszteni a realitás érzékét, mert most nem volt fidesz nyálverés philipes hallucinációkkal kommentálva...
Fokozódik a helyzet a marcalvárosi állomáson. Tegnapi levelünk nyomán az egyik buszvezető meggyanúsította naiv ügyfelet, hogy ő a szerző, Ádám, mikor pedig nemis. Spicliskedéssel és szarkeveréssel vádolta, illetvehogy kollégája sírva fakadt a lebaszás után. Kérjük őrizzék…..
Mandiner blog Kedves Dorottya! 2011.10.20 12:01:00
  Egészen helyes vagy. Kár, hogy mellette ennyire nagyon modoros és elviselhetetlenül irritáló is, és még inkább nagyon-nagyon kár, hogy ennyire csúnyán affektálsz szükségtelen.   Szerintem, mielőtt ezt az egészet túl komolyan vennéd, nem árt szólni a disszidáló…..
Nem tisztem megvédeni Karsay Dorottyát, vagy a Milla mozgalmat, nagyon sok problémám is van velük, de az olyan buta és általánosító cikkek kiverik a biztosítékot, mint amilyet a Mandiner is írt. Egészen helyes vagy. Kár, hogy mellette ennyire nagyon modoros és elviselhetetlenül…..
Először is szeretném leszögezni, hogy aki a nevemben írogatott a Twitteren, nem fogja ezt megúszni. Bújjon akármilyen sötét romkocsmák tömeges magányába, rejtőzzön bárhol ez az erkölcsi hajléktalan, utolérjük és az inkvizíció Kocsis Máté barátom segítségével…..
Kocsis Máté 30 évesen Józsefváros polgármestere, országgyűlési képviselő, a rendészeti bizottság elnöke, és frissen kinevezett hajléktanügyi referens. Egy ifjú lázárjani-klón: természetesen egy percet sem dolgozott. 2004: doktori oklevelet szerzett a Pázmány Péter…..
Bálint nem igazán érti, miért nem adja vissza a MÁV a jegye teljes árát, minthogy Budapestről Kőszegre menet Kelenföldig jutott, amikor valaki a vonat alá ugrott:Vajon van olyan az olvasók között, aki utazott vonattal, Budapest határain belül 14 percet 1500 forintnál drágábban?…..
  Abády a nagyvendéglő felé indult. Jó darabocska út. Mentében a Jópál sorsán gondolkozott el.   Nem is egyéni az. Magyar sors. Magyar vétek. Mennyien vannak a hozzá hasonlók! Tömérdek tehetség, akik első rugaszkodással a világ legnagyobbjai közé sorakoznak, de…..
 Jelentős, és jelentős árú termékeket forgalmazó divatházak gyakran jelentkeznek olcsóbb almárkával. Az ötlet filozófiailag és kereskedelmileg is jó, hiszen az alacsonyabb árkategóriával alapban többet lehet kaszálni. Bővül a vásárlókör, és ha valaki elégedett a…..
Egy a hírnevét szép lassan leromboló, vénségére teljesen meghülyülő hollywoodi mecénás mindent megtehet. Unokáink se fogják látni már azt a Csillagok háborúját, amin mi nőttünk fel. Ott kezdődött az egész, hogy tulajdonképpen Greedo lőtt először Han Solóra, aztán Yodát…..
Lagavulin 2011.09.14 07:14:33
@billy reed:

Azt' Lucas Jedi bábúban fizeti a mundér védelmet neked ? ...csiszolgatja...ilyen hülyeséget....alig várom hogy az Indiana Jones is csiszolgatva legyen.
hogyvolt Aranypart - 1x13 2011.09.13 07:19:00
Újabb hét kezdődik az Aranypart lakóinak életében, illetve a mienkben, mert a műsorban máshogy peregnek az idő telehányt homokszemei. Levi kócosan ébred és halálra vált arccal konstatálja, hogy az a rohadt eső egyre csak esik, a többiek még csak konstatálni sem hajlandók, mert…..
Lagavulin 2011.09.13 10:06:35
@mocskosmacska:

...ha így nézzük, akkor ezé a sixx gyereké a legüresebb, mert ő egész nap a tévé előtt döglik és sorozatokon zombul :D
IDDQD A legdurvább gamertetkók 2011.09.12 08:30:00
Mutattunk már a blogban olyan tetkókat, amiket valamilyen játék ihletett, de ilyen válogatásokat időről időre lehet csinálni. Példa erre a lenti galéria, amiben azért van egy-két átfedés a korábbival, mert meg akarjuk mutatni, milyen műremekeket nyomott le az a tetkó, amit az…..
Lagavulin 2011.09.12 14:23:53
@HUN_Sector:

"kilöki egyből...."

hát nem egészen Einstein palánta.....menj be egy szalonba és tájékozódj, mielőtt osztod az észt.
Lukács György teljesen meggárgyult - ez már tény, a Star Wars őstrilógián felcseperedett geek világ hitetlenkedését már rég felváltotta a csendes, izzó, telhetetlen harag. Még a beígért buzerálatlan verziókat is sajnálja tőlünk, miközben lassan, apránként…..
Uj Péter távozik az Indextől, ez a hír dugaszolja be most a netet, találgat mindenki, hogy miért, és legfőképpen hogyan tovább.Közismerten vonzódom az új kihívásokhoz, már pendelyes koromban is új kihívásokkal játszottam a porban. Az óvodában új kihívás volt a jelem.…..
 A Mai Manó Házzal karöltve, kíváncsiak voltunk, hogy szerintetek, fotósok szerint, mi jellemzi a harmadik évezredben Magyarország fővárosának mindennapjait. Ezerötszáznál is több pályamunka érkezett, így a a zsűrinknek több időre volt szüksége a döntéshez, de a Magyar…..
Rákócziék párizsi bordélyháza után jutott eszembe (szegény fejedelmünk neve valahogy mindig a rosszlányokhoz kötődik), hogy hát száz éve Budapesten is volt jó néhány ilyen intézmény. De vajon mi lehet ma ezekkel az épületekkel? Én a magam részéről egyet ismerek, melyről…..