Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BlogMeister

0 bejegyzést írt és 143 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nehéz magyar fociról értelmesen beszélni. Amikor azonban a felcsúti Puskás Akadémiáról van szó, nem csak, és nem elsősorban fociról beszélünk. Itt kemény politikai jelképről van szó. Ugyanis ez a kicsiny falu - a politika nagyravágyása és a valóság közti síkok határán -…..
Tessék kitalálni, mi a közös a következő sajtóorgánumokban és televíziókban: Tv2, RTL Klub, Hír Tv, ATV, Reuters Wall Street Journal, New York Times, HVG, Origo és Index? Az, hogy mind alaposan beszámolt a budapesti diáktüntetésekről. A köztévé velük szemben annyira azért nem…..
A magyar gazdaságpolitika alfája, omegája, agytrösztje, az ország legnagyobb showmestere, csak sajnos idáig már olyan 2000 milliárd forintba került a szórakoztatása.Pedig tudjuk, hogy sose szabad fullba nyomni a kretént, de mégis, ő megint és megint megteszi. Volt már simplicity,…..
BlogMeister 2012.11.16 17:21:07
@dbeata: aki még ezek után is a fideszre fog szavazni, kísérje be matolcsyt a zárt intézménybe de akkor mondja is ott azt: szeretne ő is bent maradni vele.
Kormányprogramnak kevés, kampányprogramnak nagyon is sok az, amit az Együtt 2014 elvi, erkölcsi alapvetései címen adtak közre ma este. De még ha nem is a legnagyobb retorikai bravúr, mindenképp izgalmas olvasmány azoknak, akik kíváncsiak arra, mit is kezdene az országgal az a…..
Nem bonyolult procedúra az, amit a Fidesz kitalált. Kösd regisztrációhoz a részvételt, csökkentsd a kampány intenzivitását, és az információhoz jutást, növeld az előnyöd a saját területeiden, majd kaszáld le a végeredményt. Két lehetőség van: vagy bejön a dolog a…..
BlogMeister 2012.11.13 20:49:28
@A fidesz a betegek kiirtására készül: Az országot sose zárnák ki, évekig tartó felesleges munka. Lesz még kormány Orbán után is, amelyiknek szüksége van az EU-ra. Orbánt kell az EU-nak kinyírni, gyorsabb megoldás.
A módosítók elfogadása után egy olyan választási törvény képe tárul elénk, amiért Putyin is csettintené a két ujját, és amiért a különböző megfigyelők Fehéroroszágot, Oroszországot vagy más államokat szokták zaklatni. A remény még él, hogy az Alkotmánybíróság…..
Egy napon belül másodszor cáfolta meg a magyar kormányt a nyilvánosság előtt Iryna Ivaschenko, a Nemzetközi Valutaalap magyarországi képviselet-vezetője.Amikor Orbán emlékezetes facebook-videóüzenetében ("Ilyen áron nem kell megállapodás") gyakorlatilag megerősítette azt a…..
Kimentem tegnap a Milla demonstrációjára. Hosszas tépelődés után végül arra jutottam az előzetes beharangozó alapján – amire majd visszatérek – hogy a szereplők többsége szimpatikus, az aggályosakat pedig majd megítélem a beszédjük alapján, így a saját +1 főnyi…..
BlogMeister 2012.10.24 22:05:18
@ormány triktor: A békasétára felhasználtak minden mozgógépes autóbuszt, idegurult még az exhorthysták 1/1- része. Táblát emelgetni megfelelőek, másra nem. A Fidesz napról napra erőszakosabb, amit még inkább utálnak az emberek.
A morgás joga Ki kivel harcol? 2012.10.23 20:44:50
Orbán vs. Bajnai – a mai nap óta ország-világ tudja, az elkövetkező cirka másfél év róluk fog szólni. Eddig a kormány eredményei és Orbán Viktor folyt a csapból is – kérdés, vajon az ellenfele hol kap majd helyet a médiában? Kap egyáltalán? Agyonhallgatja a királyi tévé,…..
BlogMeister 2012.10.24 08:52:10
Újabb igen hatásos performanszt adott elő tegnap a Vezér, le a kalappal a kommunikációs hazugsággyár működése előtt. A mindig erős, dinamikus, tévedhetetlenséget sugárzó ember bilin ücsörgő bölcsisként tűnt fel a brüsszeli sajtótájékoztatón és szinte összetörten…..
Őszintén remélem, hogy a Milla október 23-i tüntetése egy hatalmas siker lesz, és tényleg megkezdődik az Orbán-rezsim lebontása. Az előjelek azonban – finoman szólva – lehetnének jobbak. Látszik ugyanis, hogy mindenki súlyosan elidőzítette magát. A Milla és a Szolidaritás…..
Vendégszerzőnk, Sortilegus írása. Pol Pot mindenkit ellenségnek tekintett, aki kicsit is képzett volt, aki a legalapvetőbb ismereteknél többet tudott. Rémuralma alatt Kambodzsában felszámolták az iskolákat, a tanárok, az orvosok és más értelmiségiek, szakemberek nagy többségét…..
Tegnap az ELTE ÁJK-n tartották a Kósa-Karácsony vitát a választási rendszerről és regisztrációról. Sok vitán, kerekasztal-beszélgetésen részt vettünk már, de ilyet még nem láttunk. Karácsony Gergelynek gyakorlatilag nem kellett semmit tennie, hogy igaza legyen, Kósa Lajos…..
BlogMeister 2012.10.04 15:38:56
@dr. mesterseges szinezek: Sőt Orbán az Országos Névjegyzéket felhasználva küldözgeti a leveleit is.
BlogMeister 2012.10.04 15:49:06
@balfék: Elég neki ha tudja magáról, hogy okos. Akkor mindenki tudja. :)
BlogMeister 2012.10.06 20:53:45
youtu.be/JQibjOx0xIc

Érdemes megnézni !!!
Azt írja a Blikk, hogy Bochkor Gábor, nemrég felégetett, beszántott és sóval bevetett Neo FM-ből a Tv2-höz igazol, egészen pontosan a Mokka című reggeli műsorba. A reggeli tévéműsorok egyeduralkodóját (az m1 néha bakiparádéba forduló monstre híradója nem tekinthető annak)…..
Vastagbőr Budai Gyula bevallotta 2012.08.13 13:01:00
Korábban már írtunk a teljesen véletlenül egységes dinnyeárról, ami ugye nem volt kartell, csupán az összes áruháznak ugyan a szám jutott az eszébe dinnyeárnak, egy kis kormányzati rávezetés után, természetesen.Most Budai Gyula államtitkár a Csongrád megyei gazdakörök…..
BlogMeister 2012.08.13 16:13:36
@Rufus78: Budai éppen azt magyarázza el! A multik kibasznak veletek emberek, lenyúlják az összes pénzeteket! A komenisták is kibasznak veletek emberek, elvették a termőterületet! De most jövök én a sokeszű Budai, és mindent visszaadok a termelőknek, csak adjatok nekem pénzt dinnyevásárlóim!!! :)
Ha nem lesz papír meghal a kampusz, Nem lesz bor és nem lesz krampusz, Nem lesz az égen szivárvány,  Se admin jog se kiáltvány, A közvélemény leüti a fejet, Az idén is láttunk már mi ilyet, Nem lesz virág és lóvé az ágyon: Nagy bajban van a dékánom! Baj van, nagy baj…..
Mondtam én, hogy habonyárpi és a spindoktorgyár komoly bajban van Orbán megszólalásait illetően. De tegnaptól biztos, hogy ezt az egészet ők is unják, és azzal szórakoznak, hogy Orbánnal kimondatják ami ott helyben először eszébe jut. Ő meg kimondja, hisz bízik. Ezek meg…..
Nem az első, nem is a második eset ez, hogy az Alkotmánybíróság a jogállamiság köntösébe bújva sunyi, szolgalelkű kiszolgálója a kormánynak, közelebbről Orbán Viktornak.Kicsit meglep, hogy mennyien beszopták az Alkotmánybíróságnak a bírói nyugdíjazás ügyében hétfőn…..
Konzultálgatunk, konzultálgatunk? Csak akkor küldjenek a politikusok még egy levelet, ha valóban kíváncsiak a válaszokra, nem pedig az önkényüket álcázzák színes levelekkel. Egyre inkább úgy tűnik az előzetes információk alapján, hogy a nemzeti konzultáció sikertelen lesz.…..
Ha igaz a Népszabadság értesülése, akkor a tisztán fideszes tagokból álló Médiatanácsnak sikerült egy újabb gödör aljára ásni a mércét. A Bíróságnak a Klubrádiót pártoló döntése ellenére kizárták e médiumot a frekvenciapályázatból, mert a pályázatuk formai hibás…..
BlogMeister 2012.07.08 10:30:34
@vakapad: A Médiatanácsot nem akadályozza meg, hogy hülyeség miatt is hónapokkal eltolja Klubrádió frekijének odaadását, vagy éppenséggel addig ameddig hatalmon vannak. Ha Orbánnak nem kell Klubrádió, akkor hülyeség miatt sem lesz Klubrádió!
Majd a jogászok elintézik vagy éppen a bíróság fogja tolni!
A Kereszténydemokrata Néppárt már megint nem fért el Orbán Viktor nadrágjában. Addig fickándozott a kis huncut, addig nyomakodott és furakodott, amíg be nem terjesztett egy törvénymódosítást, ami betiltaná az önkényuralmi rendszerekkel összefüggő személyek, szervezetek,…..
Tegnap benyújtotta a kormány a jegybanktörvény módosítását. Egy vaskos-veretes dokumentumra számítottam, ha már ezen dolgoznak hosszú hónapok óta, de csak 3 oldal az egész. Remélem nem vész kárba ez a "nagyszabású"  munka, és nem dobják vissza Brüsszelből ... mondjuk erre…..
Aki még nem olvasta a jövő évi költségvetés tervezetét vagy összefoglalóját, annak annyit mondanék, hogy az irány ugyanaz: meglehetősen ortodox megszorítás és befagyasztanak mindent a dicséretesen kicsi hiánycél érdekében. Azaz csak majdnem mindent... Igen, mert míg a…..
BlogMeister 2012.06.16 22:08:45
@LHedvig: Azzal nincs kisegítve senki, addig akár százezer nyugdíjas fog meghalni az ő hibájából. Például ebből a "felezzük meg a nyugdíjkasszát, dögöljetek meg a rokkantak"-ból.
BlogMeister 2012.06.16 22:11:36
@BlogMeister: Felezzük meg a gyógyszerkasszát, dögöljetek meg rokkantak!
Idén másodszor nyújtott felhőtlen szórakoztatást a köztévé, amikor tegnap este levetítették az Orbán Viktorral készített interjút. A korábban nagy sikerrel vetített, és mára már legendássá vált Obersovszky-Schmitt "mélyinterjú" után nyilvánvaló, hogy ár/érték…..
Tegnap hazafelé jövet a mesterképzéses felvételik esélyét latolgattuk két hallgatótársammal, amikor is egyikük felvetette, úgyse lehet itt még sokat tudni, ha a Corvinust végül beolvasztják más egyetemekbe, itt még elég nagy felfordulás lesz. "Hülye vagy? Ez már rég…..