Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kiscsibe88

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Az új magyar alkotmány elfogadását követően az Orbán-kormány egyik legfontosabb feladata a választójogi törvény módosítása lesz az elkövetkező időszakban, amelynek hivatalosan ez év novemberéig kell megszületnie. Az alábbi elemzésemben arra keresem a választ, hogy…..
 A Fidesz-kormány első évében hozott intézkedései közül a legnagyobb hazai és nemzetközi visszhangot a Cser-Palkovics András, Menczer Erzsébet és Rogán Antal által a parlamentnek benyújtott médiaszabályozásról szóló törvénytervezet váltotta ki. Az ellenzéki pártok a…..
Közel egy évvel ezelőtt a választópolgároknak köszönhetően a Fidesz-KDNP 2/3-os többséget szerzett a magyarországi parlamenti választásokon. 2010-ben a felmérések alapján a legnépszerűbb pártnak számított a Fidesz. A Medián 2011. áprilisában készített…..
Magyarországon a napi aktuálpolitika egyik meghatározó témájának az új alkotmány kidolgozásával kapcsolatos híreket tekinthetjük, mellyel kapcsolatosan komoly kételyek merültek fel az ellenzéki pártok képviselői és az egyes állampolgárok körében egyaránt. A 2010-es…..