Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rudi83

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eddig közel 1500 kérdést küldtetek be és ebből jónéhányat be is válogattunk, de természetesen nem kerülhet be mindegyik. Ennek ellenére köszönjük a töretlen lelkesedést - hogy nem csak a kérdésbeküldő-jelvényre, vagy az egy biztos pontra mentek kvízenként! Sokan, sokszor…..
QuizNight Aquaman sucks 2011.10.04 15:47:00
 Egy bocsánatkéréssel tartozunk az Aquaman-es kérdés miatt! Szentendrén nem nagyon tudták a választ, és én is hiába próbáltam segíteni, mert - mint kiderült számomra - Vincent Chase nem egy valóságos színész, hanem az Entourage című sorozat szereplője és a sorozat egyik…..
Túl vagyunk a harmadik kvízen, elindult a harmadik bajnokság. A csapatok elkezdték szorgosan gyűjtögetni a pontokat és most már a jelvényeket (badge-eket) is. Örömmel jelenthetjük, hogy tegnap a Kedves kávézó is megtelt kvízerekkel! (kilenc csapat volt!) A pontok felkerültek a…..
Amikor azt halljuk, hogy "Magyarország határait három tenger mosta", mindenki sejti, hogy I. (Nagy) Lajos királyságáról szól a mondás, mert ő Lengyelország királya is volt és emellett még jópár terület fölött uralkodott (a Wikipedia - nem tudjuk hányadik - szócikke…..
Pár nap kihagyás után itt a következő kvíz! Melyik film forgatásán készült a kép? Ez az a quiz, amit a játék előtt kiküldtem az HBO a Palace Cinemas és a Filmnews.hu stábjának, és egyikük se tudott 10/10-et csinálni, pedig a Vaskapuban még a 13/13ból is volt vagy 3…..