Regisztráció Blogot indítok
Adatok
J család

7 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Apró lépések Apának lenni... 2015.05.05 09:06:41
Igazából nem is tudom mit fogok erről írni. Csak úgy belevágok, majd csak kijön belőlem valami. Valami, ami én vagyok, amit én gondolok. 3, 2, 1... Kezdjem azzal, hogy apának lenni mekkora felelősség? Mert az. Aki nem így érzi, ne is olvasson tovább. Az apa nem egy szerep, hanem…..
Húzom-halasztom egy ideje ennek a posztnak a megírását. Leginkább azért, mert akkora a téma, hogy azt sem tudtam honnan fogjak hozzá. És lám, milyen jó, hogy húztam az időt, mert ma megjelent egy cikk az indexen Boldogkői Zsolttól A nagy étrendblöff címmel. Azért örülök neki,…..
Gödöllőn a DSGM gyógytornászunk javasolta, hogy mielőtt Szabika 1 éves lenne el kellene vinnünk korai fejlesztőbe. Ő Hatvanban javasolt egy gyógypedagógust, de idő közben megnyílt Aszódon a Nevelési tanácsadó keretein belül a korai fejlesztő részleg, és velük vettük fel a…..
Mindkét DSGM gyógytornászunk javasolta kiegészítésként a TSMT tornát és/vagy a HRG gyógyúszást. November első felében vettük fel a kapcsolatot Aszódon a TSMT gyógytornászunkkal, akiről kiderült, hogy már apát is kezelte -igaz csak gerincferdülésre gyerekként-, így a…..
Az első kontroll vizsgálatunk a Margit kórházban 2010 július 7-én volt. A doktornő megvizsgálta a gyereket. Vért vettek citogenetikai vizsgálatra, amivel a leggyakoribb genetikai elváltozásokat lehet kiszűrni. Szeptemberben lett meg az eredmény, amelyben az állt, hogy a gyakori…..
Május végén elengedtek bennünket egy Katona-féle feladatsorral, amiben alapvetően a gyereket forgatni, ültetni, kúszni-mászni tanítottuk. A probléma mindezzel csak annyi volt, hogy Szabika akármit is csináltunk vele csak sírt sokszor még utána is nehéz volt megnyugtatni. Készült…..
2010. 05. 25-29-ig voltunk bent a Margit kórházban a fejlődésneurológián. A megérkezéskor a betegfelvételre szavunk nem lehetett. A gyerekkel kapcsolatban valóban mindent megtettek. A papírmunka mennyiségét figyelembe véve gyorsan átpörgettek minket, majd elvitték a…..
2010 februárban volt egy körünk a kistarcsai Flór Ferenc kórházban tüdőgyulladás gyanújával. Akkor a gyereket megvizsgálták az eredmény heveny orr és garatgyulladás. Gyógyszert nem kaptunk. Javaslat bő folyadék, C-vitamin, orrcsepp és orrszívás. Sajnos valahol hiba került a…..
Szabika fejlődése Így születtem 2011.03.29 23:34:00
Három gyerekünk született. Az első kettő teljesen egészséges és semmi fejlődésbeli gondunk nem volt velük. Az első Réka 2006-ban született a második Emese 2008-ban jött világra.Szabolcsot 2009. 12. 25-én hozta a Jézuska 37. hétre 9/10-es APGAR-ral. A terhesség ideje alatt semmi…..