Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Max Factor Sminkakadémia (törölt)

87 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy smink, ami csábos, dögös, és ha lesütöd a szemed, mégsem látszik szinte semmi. :) A tökéletes randi smink, a rúzs lecsókolhatatlan (tesztelve), a szem sötét is, meg nem is.  1. Első lépésként az ujjbegyekkel finoman, vékonyan lealapozzuk a bőrt a Max Factor Whipped Creme…..
A téli fagyos smink általános jellemzői: hideg színű szemhéj és sötét, vöröses száj. Azoknak, akiknek sötét, meleg barna szemük van óvatosan kell azonban sminkelniük ebben a témában, mert ha nem elég sötét a szempilla tövénél a smink, akkor a következő jelzők lehetnek,…..
A szeretet ünnepén egy kis visszafogott ragyogással tündökölhetsz Te is a fa alatt, mellett vagy a családi asztalnál, ha követed ezt a pár lépésben, gyorsan és könnyen elkészíthető sminket. Játssz a fényekkel úgy, hogy közben egy igazán tartós sminket készítesz maganak! Még…..
Láttuk már Gwyneth Paltrow több arcát is, most, mint a Max Factor múzsája, egy csodálatos, visszafogott sminket mutat meg, színésznői oldaláról! J Ha kíváncsiak vagytok, hogy hogyan is készül ez a gyönyörűen elegáns smink, akkor  jól figyeljetek, készítsétek el…..
Max Lányok! Ti kipróbáltátok már a Whipped Creme alapozónkat? Hamarosan meglepetéssel készülünk Nektek, hogy jobban megismerjétek új termékünket. Addig is mutatok egy sminket, amit a téli hétköznapokon melegen ajánlok. Egy könnyű alap, ami megvédi a bőrt és elfedi a…..
A szomorkás idő ellenére egy nagyon jó hírrel szolgálunk nektek. Kupon: kupon letöltése E kupon ellenében mától egészen november 30-ig minden Max Factor és Max Colour Effect terméket 25% kedvezménnyel tudtok megvásárolni a dm üzletekben.* A kupon képére kattintva…..
Sziasztok Max Lányok! Íme egy igazi, őszi smink, fényes arannyal a szemen, és a nyarat idéző fényes, bronzos csontosítással az arcokon. Alapozz elsőként a CC krémmel, hogy természetes, szép bőrfelszínt kapj. A szemed kontúrozd kicsit a Liquid Effect ceruzával miután a Wild -…..
Az alapozás után ehhez a sminkhez a szemöldököt nem kell megrajzolni, csak egy kefe segítségével a szálakat megigazítani, a helyükre fésülni. A Wild szemhéjceruza 25-ös árnyalatával az alsó szempillák tövénél és a mélyítő vonalat kiemelem, majd a Brazen Charcoal (60)…..
Ezt a sminket bárki könnyedén elkészítheti magának, aki egy kicsit szeretne extrém sminket buliba vagy fesztiválra. Legyen kék, zöld, barna szemed, ez a smink mindenkinek jól fog állni.   Amikre szükséged lesz a sminkhez: Wild Shadow Ceruza 35 Bold SapphireWild Shadow…..
Egy igéző, vad smink   1. Használd a Wild Shadow ceruza arany (40) és grafit (25) árnyalatát a szemhéjadon. A grafitot alul és a belső szemzugban, az arany színt a felső, mozgó részen.2. A vad, csillogó szemhéjporból a Golden Amazon és a Ferocious Black színeket használd. A…..
Ez aztán az igazán tartós smink! A felhasznált sminkek a szemen abszolút tartósak, így bírják a nagy meleget, a nyári záporokat és az átmulatott éjszakákat is! :) Remélem, hogy tetszik nektek! Az alapozás az első lépés. A CC krém segítségével friss és üde arcot…..
A BB krémek minden előnye, plusz egy alapozó fedése – egyben!A nagyobb kozmetikai márkák szinte mindegyike megjelent már a piacon BB krémmel az elmúlt hónapok folyamán. A Max Factor azonban egy lépéssel megelőzte ezt a trendet és megalkotta a CC krémet. Mi a különbség a BB és…..
Most, hogy végre itt a tavasz… Szeretném ezt gondolni, mondani, írni, de már nyár is lett hirtelen. Nem tudom sosem elfelejteni már a számomra első, április 14-i igazán szép, napos időt. Bár a téli kabát kigombolva azért rajtam volt este. Épp egy forgatáson dolgoztunk, és…..
Akkor vagy igazán trendi, ha önmagadat tudod adni, amit kiegészítesz egy-egy újdonsággal. Próbáld ki, kombináld és TALÁLD MEG A STÍLUSOD! :) Még nem késő elkezdeni edzeni, abbahagyni a nassolást és rászokni a salátákra és a könnyű ételekre, hogy formába hozzuk…..
Díjátadókkal kezdjük az évet, az Oscar is lezajlott a múlt hétfő hajnalán. Lássuk, milyen ruhákban vonult fel Hollywood krémje. Armanit választott Naomi Watts, akit a legjobb női főszereplők között jelöltek. A sötét ruha fifikás, aszimmetrikus szabása elnyerte a kritikusok…..
Max Factor Sminkakadémia Grammy 2013.02.20 16:19:42
Ki ne szeretné a zenét? És ki követte nyomon a 2013-as Grammy díjátadót? Igaz Golden Globe és a Grammy között csak a celebsereg a közös, de nekem úgy tűnt, itt aztán beleadtak apait-anyait. A sminkek hajak és ruhák között sem találtam semmi olyat, ami ne lett volna teljesen…..
A Valentin nap minden, ami piros, szívecskés, szerelmes, páros, romantikus és február 14. Ki így, ki úgy „ünnepli”.  Vannak, akik egész évben Valentin napoznak, és akik abszolút ellenzik. Ha van kivel tölteni ezt az estét, akkor egy kicsit feldobhatjuk a „szürke”…..
Sokunknak gondot okoznak a szem alatti karikák. Ezek lehetnek a fáradtság, a vitaminhiány jelei, de lehet attól, hogy nem iszunk megfelelő mennyiségű folyadékot, a napfény hiányától vagy egyszerűen genetikai okokból sötétebb a szem alatti bőr. Ez egy nagyon érzékeny bőrterület,…..
Sajnos nem tudtam maradéktalanul nyomon követni a díjátadót, csak fényképeken. Nyilván teljesen más a látvány, ha azt is szemügyre vesszük, hogy ki hogyan lépdel a ruhakölteményében. Legalább a fél világ tekintete szegeződött a hollywoodi sztárok ruháira, hajára és…..
Szerintem nincs olyan nő, aki ne szeretne dús, erős, sűrű szempillákat. Ma már ennek rengeteg módja van. Szempillaspirálok, műszempillák széles palettája kínál megoldást mindenkinek. Én nem vagyok híve a ragasztott, tartós, 3D pilláknak. Láttatok már olyat, hogy valakinek a…..
A száj bőre a legérzékenyebb, és a környezeti hatásoknak leginkább kitett része az arcnak. Míg mindenünket takargatjuk, kesztyűt, sapkát és sálat húzunk, az arcunkat gazdagabb krémmel kenegetjük, hogy ne száradjon ki. Az ajkak vékony bőre azonban tízszer annyi nedvességet…..
Ami egyet jelent a céges bulikkal, aztán pedig itt a szilveszter is. Mit vegyek fel? Hogy csináljam meg a hajam? Hogy sminkeljem magam? Nos, az ajándékok terén ha nem is, de a küllemetekben talán tudok segíteni, vagy valamiféle támpontot adni. Gyűjtögettem, nézelődtem, és…..
A múlt héten egy bevásárlóközpontban jártunk, eltöltöttem egy napot pár elképesztő nővel! :) Az Öltözz jól! stílustanácsadójával, Kecskés Ritával most először dolgoztunk együtt, és talán nem utoljára. 11 órakor találkoztunk a bevásárlóközpont egy fényesebb…..
Sziasztok Max Lányok! :) Elérkezett a várva várt December!!! :) Én nagyon örülök neki, és izgatottan számolok vissza 24-ig! Kívánom, hogy azon a héten lepje el az országot legalább egy kevés hó, hogy az ünnepeket még szebbé és hangulatosabbá tegye. Szerencsére egyre nagyobb…..
A Halloween és a kedvenc „új” vámpíros sorozatomról jutott eszembe ez a smink. Nagyon hasonlít ahhoz, mintha csak egy tusvonalat húznánk és a felső szemhéjat kicsit árnyékolnánk, de azért mégis más. Ez a smink sokkal inkább távolítja a szemeket egymástól, és meg is…..