Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BMilly

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lassan magunkhoz térünk a karácsonyi és szilveszteri programok okozta sokkból, és újra beindul a helytörténeti séta.  Újabb olvasói írásunkat SLACÓ törzsolvasónk jegyzi, aki az óbudai vendéglátóipari egységek sokat látott történetírójaként jeleskedik…..
Hogy milyen gyorsan szalad az idő azt Réka "alvókáinak" változásából is lemérhetjük. Hipphopp eltelt egy év, és a "látványosan foglalkozzunk a biodíszletekkel" jeligéjű héten előkerült az a téma, amelyet utoljára tavaly nyáron dobott be a köztudatba. Ez volt az egyetlen bejegyzés, amelynek kapcsán…..
BMilly 2014.09.02 14:09:35
@excellente: Én a Zizi által kiválasztott farkast már régebben láttam az IKEA-ban. Eredetileg a vicsorgó pofájában ott volt egy nagymama-bábú is. Sőt a nagymami úgy volt rögzítve a farkas szájában, hogy azt le is lehetett tolni a torkán.
Én már akkor is megdöbbentem, hogy kisgyermekeknek ilyen horrorisztikus játékfigurákat árulnak. (Szerintem más olvasni róla, és más látni, sőt vele aludni.)
Én biztos, hogy nem adnám gyerek kezébe ezt a farkast!
Egy újabb példa, miért nem szabad tele tankoltatni semelyik kúton. Ha bebizonyosodik, hogy csoda történt, a Vatikán elsőként Magyarországon avathat boldoggá benzinkutat. Nem hiába vagyunk Mária országa, náunk egy Skoda 45 literes tartályába akár 65 liter üzemanyagot is bele tudnak…..
BMilly 2011.06.11 09:00:02
@elwood: Az OTP-nél is lehetséges, hogy bármelyik fiókban megbízást adj a számláddal kapcsolatban, vegyél fel pénzt, stb. Csak ha az új kártyádat akarod máshol átvenni, előzetesen, írásban át kell kérned a másik fiókba. Ma már mindent elintézhetsz, bármelyik OTP fiókban.
Az egy más kérdés, hogy megpróbálnak elhajtani, de ez Magyarországon nem csak az OTP-re jellemző.