Regisztráció Blogot indítok
Adatok
javor benedek

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Április 26. és május 2. között egy hétig néztük az M1 napi 8 hosszabb híradóját és megvizsgáltuk, mennyit szerepel benne a kormány és a kormánypártok pozitív színben, mennyit szerepel az ellenzék negatív színekben, illetve mennyi időt kap az ellenzék saját témáira. Átlagosan napi egy órát…..
Az önkormányzatok többségének nem fizet Paks 2 a kiállításáért. A civileknek, cégeknek a legtöbb esetben fizetni kell a területhasználatért, ám úgy tűnik, hogy a Paks 2 projektet reklámozó kamion egyenlőbb az egyenlők között, és az állami pénzből fizetett propaganda az esetek többségében fizetség…..
Szombaton 120 ezer ember gyűlt össze a Kossuth téren, hogy megmutassa, a Fidesz szerezhetett kétharmadnyi parlamenti mandátumot, de az ország, a választók többsége még nem az övé. A legfontosabb benyomás a tüntetésről az, hogy a választók nem csak kritizálták az ellenzéki pártok megosztottságát, és…..
Az Oknyomozó Újságírók Nemzetközi Konzorciuma még 2016 áprilisában hozta nyilvánosságra a Panama-papírokat, melyekből világossá vált, hogy a pénzügyi és politikai elit számos tagja különböző offshore-cégeken és országokon keresztül próbálja elrejteni vagyona egy jelentős részét. Azóta több hasonló…..
Hamarosan egy éve lesz annak, hogy létrehoztuk a Párbeszéd Magyarországért (PM) pártot, a baloldali-zöld értékek iránt elkötelezett állampolgárok politikai otthonát. Többen azt gondolták, hogy a mai idők nem kedveznek a pártalapításnak: többen féltettek bennünket, hogy…..
Két évvel a kolontári vörösiszap-katasztrófa után továbbra is súlyos problémát jelent, időnként drámai helyzetet idéz elő az átszakadt 10-es kazettából származó porszennyezés. Azonnali lépéseket sürgettünk csütörtöki sajtótájékoztatónkon, alább az eseményről…..
2014-ben végleg lejár az uniós belépésünkkor kapott és 2010-ben meghosszabbított földvásárlási moratórium Ha a kormány nem segíti a gazdákat az erre való felkészülésben, akkor nem fogják tudni megőrizni a versenyképességüket, amikor a tőkeerővel, uniós tapasztalatokkal,…..