Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NyilasMisi

0 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nikiéknek nem jött össze a szombat esti hazataxizás, mert beszóltak, amiért 900 forintról indult az autó, amit nem vettek észre, amikor megérkezett, mert igazából két autót rendeltek: Történt, hogy az Örstől nem messze egy háznál iszogattunk barátaimmal (én mondjuk pont nem,…..
Különösen gyorsan haláloztak el naiv ügyfél a Metroban leértékeve vásárolt Osram halogén izzói. A két hónapos tartósteszt alatt kiderült, hogy egyes példányok robbanhatnak is: Két hónapja vásároltam 10 db Osram villanykörtét a Metroban, le volt értékelve, tényleg nagyon…..
Vaszilij Sárgacsek váratlanul érzelmi zsarolásban részesült, amikor gyanútlanul befizetett két számlát a postán: Azont most lendüljünk túl, miért kellett postára mennem (kb. két homárposztnyi balfaszkodás az oka), lényeg hogy két darab nyolcezres csekket kellett feladnom.…..
NyilasMisi 2013.12.06 12:05:11
@Cicmen: Akkor neked intelligens emberekkel volt dolgod.
Míg a Homár azon van kiakadva, hogy szinte már csak 30% diótartalmú diózott cukrot lehet kapni darált dió néven, M. megtalálta a legsúlyosabb kiszerelést, ami dióhéjat is tartalmaz: ...és akkor elég finoman fogalmazok. tulajdonképpen elmehet a kurvák faszába aki felügyeli a…..
NyilasMisi 2013.11.19 17:02:39
@lutria: Ha egy zsákkal megtörnél és meglátnád mennyi lesz belőle akkor rájönnél, hogy mennyire olcsó.
Ha egy egész napon keresztül töri valaki akkor sem keres 2000 Ft-nál többet vele egy nap alatt. A törni valót összeszedni szintén több óra és szállítani is kell valahogy, majd elvinni a felvásárlóhoz. A nagy mennyiségű hulladékkal is kell kezdeni valamit, ha kiöntöd az erdő szélén akkor is kell szállítani.
Van nekem még néhány zsák, igaz én csak saját fogyasztásra szedem, adok neked egy zsákkal és megveszem tőled a belet 1/2-2/3 áron!
NyilasMisi 2013.11.20 17:47:38
@Art.No.88/36 PP: Meg jó büdös lesz tőle, már próbáltam.
Forgalmazója szerint túlterhelték a tragikus hirtelenséggel elhunyt Extol csiszológépet, naiv ügyfél szerint pedig nem: Megosztanám veled Extol márkájú rezgőcsiszolóval kapcsolatos folyamatban levő garanciális ügyünket. Idén szeptemberben vásároltuk barkács munkákhoz. Ahogy…..
NyilasMisi 2013.11.01 11:28:01
@Steckdose: Fogadjunk még nem volt a kezedben extol premium szerszám.
NyilasMisi 2013.11.02 14:41:07
@Steckdose: Sima extol nincs. Extol craft (hobbi), extol premium (félprofi) és extol indrustial (profi) vannak. Az extol premium termékek már igen csak jó minőséget képviselnek.
A wannabe gégerákosok valahogy mindig pont akkor bírnak drogért leugrani, amikor leltározás vagy áruátvétel folyik az éjjel-nappali dohányboltban. Naiv ügyfél azért viccesen kikérte a panaszkönyvet az utcáról, de nagyon durván elhajtották: A Bartók Béla úton lakom, immár…..
Pufi talált egy jóságos kidobót Nagymező utcában, aki kulturáltan kérte meg az utca másik oldalán dohányzókat, hogy még ott se tegyék: Szeretnék egy pozitív csalódásról beszámolni. A Peaches and Cream "diszkaóba" mentünk haverommal a Nagymező utcában, és ingyen be is…..
Naiv ügyfélnek étel és italfogyasztás után sem voltak hajlandóak egy pohár vizet adni a Gastland Bisztróban a Széll Kálmán téren: Barátnőmmel betértünk a minap a Széll Kálmán téren nemrég nyílt all-you-can-eat étterembe. Rendesen fogyasztottunk, italt is rendeltünk…..
NyilasMisi 2013.08.10 12:45:58
Naiv ügyfél megtanulta, hogy használt autó vásárlása előtt kötelező saját szerelővel átnézetni az autót, hogy legalább nagyságrendileg képben legyen a várható további költségekről. Saját Skodáját csak fél évvel a vétel után vitte szervizbe, aztán csodálkozott, hogy…..
NyilasMisi 2013.08.03 09:42:40
György az őskommunista hiánygazdaság apokalipszisében találta magát váratlanul, amikor éjfél után indult  cigarattát vételezni Budapest szívében. A környékén egyetlen nonsztop trafik volt, ahol viszont annyira leltáraztak, hogy egy dobozzal nem tudtak kiadni: Szinte…..
Kiderült, hogy New Yorkban pont ugyanolyan tragikusan bánnak a csomagokkal, mint Oroszországban vagy Kínában. Az egyetlen különbség, hogy a Fedex elnézést kért az eset miatt, és ki fogják vizsgálni. Legközelebb vattára dobják...
NyilasMisi 2013.07.30 12:49:55
@stillmátyás: A Magyar Posta szintén lehúzza a leveleket, ha érdekeset lát benne.
Ha elég türelmes, nem kényszerül csempészcigire a szórakozó fiatalság a Sziget Fesztivál idején, hiszen a legfrissebb térkép szerint az egyik óbudai dohánydíler mégis kitelepül a Hajógyárira. Csuhéj. Majd valaki fotózza le a sort, muhaha...
Múltkori versenyzőnk utalványát hamisnak nevezték egy Tescóban, de a jelek szerint olyan is van, hogy egyszerűen nem tetszik nekik a színe: Kaptam a munkahelyemen néhány ezer forintért semmire sem jó Erzsébet-utalványokat, mivel lépten-nyomon azzal szembesülök, hogy fele annyi…..
NyilasMisi 2013.06.10 18:48:00
@Reálhozam Bukta: Ennek a posztnak a színvonalát ahhoz tudom hasonlítani, mint amikor a pénzes vevő felháborodott azon, hogy a tiszta vizes szivattyú tönkre ment a szennyvíztől. Ennek ellenére megjavították neki ha jól emlékszem, de rohadjon meg a gyártó meg a baumax is.
Tömeges mérlegmeghibásodást nem jelentettek a csömöri Auchanban, naiv ügyfél szerint mégis valahogy egyik csomag paprika sem volt egészen 1 kg. A nemhivatalos vélemény szerint összeszáradtak: A csömöri Auchanban szoktunk vásárolni a családommal. A fiam felvett egy csomag…..
NyilasMisi 2013.05.13 18:03:09
@Manyecska: Nem aranyból, hanem műtrágyából, növekedésszabályzóból és még Isten tudja miből. Én még csak most ültettem ki a palántákat, Pesten meg már a paprikát eszik.
Egészen elképesztő akciók futnak az Auchanban. Rátaláltak az ismerősen hangzó nevű Periel mosószercsaládra. Minthogy a gyártója egy tavalyi alapítású cég, lehet, hogy még nem teljesen forrt ki az arculat: Régebben a Pannonnal foglakoztam, most csak kérdéseim vannak...…..
Naiv ügyfél tegnap próbált volna tájolni volánbuszilag, de néhány óra telefonálgatás után feladta a küzdelmet. Naja, tegnap még nem volt hivatalosan riadókészültség: 2013. március 14. péntek 15:50 perc Telefon a Volánbusz  -Népliget- információs irodájához. Automata…..
KLA azelőtt írta alá az átvételi ívet, hogy megnézte volna, mit kapott az önkormányzattól a borítékban, így most 5800 forinttal kevesebb Erzsébet-utalványt kapott. Gyanítom nem vagyok egyedül a következő problémával és szeretném felhívni a figyelmet néhány érdekességre…..
NyilasMisi 2012.12.15 13:13:43
@hagyma: Miféle éhezésről beszélsz? Magyarországon nincs éhezés. Autókkal járnak az emberek és havonta több kiló kenyeret szórnak a kukába.
Közeleg a tél, így naiv ügyfél azt gondolta, hogy bespájzol tüzifát. Rendelt is 4 m3-t igen kedvező áron, aztán ráhagyta az ismerősére az átvételt. Így csak estére derült ki, hogy a 4 m3 igazából 1 m3, és teljesen vizes, azaz használhatatlan.  2 héttel ezelőtt fát…..
Szintén nem a főváros csődjét jelzi, hogy egyes helyeken már nem tudnak kukát telepíteni, mert "ideiglenesen készlethiány" van, negyedéve. A Fővárosi Közterület-fenntartóval folytatott küzdelmem zanzásított változatát szeretném Eléd - és közvetítéseddel remélhetőleg a…..
Egy 63 éves kerékpártolvajt értek tetten és fogtak el a rendőrök szerdán a hódmezővásárhelyi nagyállomás melletti fedett kerékpártárolóban. A férfi egy kiélezett fejszefejjel és egy kalapáccsal verte le a zárat a kerékpárról, majd felugrott rá, és el akart tekerni,…..
NyilasMisi 2012.08.18 19:45:59
Annyi év után végre újabb naiv boltos poszt következik! Merthogy léteznek olyanok is, akik elsősorban nem vásárolni mennek be egy üzletbe. Magdolnát egy gyógyszertárban húzták le majdnem 20 ezer forinttal: Én egy patikában dolgozom, vett valamit 1485 Ft-ért 20 ezressel akart…..
Biztos mások is észrevették, hogy negyedévente 25%-kal drágul minden már egy ideje, de Döbbent vásárlót már megcsapta a hiperinfláció szele: Tegnap este döbbenten tapasztaltam, hogy a Tesco Expressz Fehérvári úti új üzletében milyen durva árváltozások is tudnak lenni. Egyik…..
Nyilas Misi házszám nélkül rendelgetett Amerikából, aztán csodálkozott, hogy nem érkezett meg. Vagyis megérkezett, csak nem hozzá, hanem a misztikus BCSKÜ 1. sz. bázisára. Az utolsó pillanat előtt sikerült kinyomozni, valójában hol is van: Az ebay-en rendeltem egy apróságot…..