Regisztráció Blogot indítok
Adatok
omg

0 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Térj meg, Viktor! 2007.01.16 07:00:00
A tegnapi párttabló koccant kissé a Magyar Nemzetben megjelent rágalom- és fenyegetésfüzérrel, miszerint Schmidt Mária, Áder János (?!), valamint barátjuk, Gonosz Nagytőke pártot készül alapítani. Pont olyasmit, mint amivel Pokorni Zoltánt vádolta meg a Pravda pár hónapja:…..
Izrael leatombombázza Iránt! Már leszerelték a fitymát a zsidó atombombáról, szörcsög a nukleáris péniszpumpa, népirtásra készül a cionfasiszta rezsim! A holokausztbiznisz bevételeiből, persze. Ütős szalagcímek, eladják a lapot. Atombombázni, az már valami, talán még…..
w Dzsentriköztársaság 2007.01.11 13:00:00
Na, ez meg közben megjelent, ni. Még tavaly írtam a Levegő Munkacsoport folyóiratának, a Lélegzetnek. Sok újdonságot a törzsolvasó nem talál benne, régi nóta bene. Lehetett volna kicsit élesebben ekézni őket magukat, mámint a magyar környezetvédőket, azt meg kell hagyni. A…..
Bizonyára nem csak engem érdekel, hogy vannak-e Magyarországon úgynevezett konzervatívok. Tehát hogy a Mikola-Orbán-Semjén-féle, a szociális demagógia és a vallási téboly közé feszített függőszínpad mellett létezik-e hazánkban egyáltalán az a politikai-filozófiai áramlat,…..
w A mélység titka 2007.01.05 16:30:00
Ma este nyolckor az m2 leadja Leni Riefenstahl kitűnő filmjét, a Mélytengeri hangulatokat. Leni Riefenstahlt nem óceáni búvárfilmesként ismerjük, hanem mint Hitler doku-propagandistáját. A doku-propaganda címerállata a mi korunkban Michael Moore, ez az igénytelen, hazug és primitív…..
w Ah, szabadság nem virul 2006.12.29 11:30:00
Feldobta a csizmát nemrégiben a párttitkárból lett öltönyös fáraó, a tragikomikus feudálkomcsi Nyijazov, minden türkmének Basija, aki magáról nevezte el a januárt, és a kurva anyjáról az áprilist. Hurrá. Szaddám nyakán szorul a hurok; várom Kim és Lukasenko pusztulását. De…..
w Amikor a hóhért 2006.12.28 10:00:00
Akasztják Szaddámot. De nem ám majd egyszer, hanem most: egy hónapon belül. Hirtelen halál.A legnagyobb hiba, amit diktátor elkövethet, az az, hogy megbukik. Sőt, az az egyetlen hiba, mert ha hatalmon marad, akkor a többi hibája nem derül ki, vagy erénnyé kovácsolható.…..
w Isten fasza 2006.12.27 01:24:00
Gyerekként sokat kuncogtam azon, hogy ezek a gonosz rómaiak, akik felszögelték szegény Jézust a keresztre, azért voltak olyan tapintatosak, hogy egy törölközőt a derekára csavarjanak. Karácsonykor kissé sajátos aktualitással került ki az Indexre, vezető anyagba ez az írás, mely…..
w Reformimázst, azt ne! 2006.12.22 12:49:00
Gyurcsány évértékelt a minap, és elmondta, hogy vannak még hibák a kapitalizmus építésében: a reformok iránya jó, csak a kommunikáció, az meg nem. Úgy rémlik, eddig minden kormánytól hallottam ezt. Mind oda lyukadt ki, hogy semmi baj nem volna, csak jobban kéne kommunikálni.…..
Tegnap este Fábry Sándor a HírTv-ben járt, és kinyilatkoztatott. Megmondta a frankót, hogy Ókovács Szilveszter, a nemzeti oldal legjobb Bundesliga-feje meg sem tudott szólalni áhítatában. Egyrészt jó hír, hogy Fábry, például Hajós Andrással ellentétben jól látja a saját…..
Tök szép emberi érzelem a szeretet, ami tudvalevőleg mindent legyőz, F. Sándor esetében például az újságírószerű viselkedés utolsó nyomait is. Micsoda igazságtalanság, hogy mindig a Hír Tv-t nézem, amikor nem személyesen katasztrófaturistáskodom, forduljunk más csatornák…..
A Comment:com információi szerint az RTL Klub kirúgta Urbán Flóriánt, aki futball-szakkommentátorként dolgozott a csatornánál. Úgy tudjuk, az RTL Klubnak nem tetszett, hogy Urbán részt vett a Magyar Televízió hétfő éjjeli ostromában, ráadásul az első sorban pogózott, és…..
comment:com Ostrom után 2006.09.21 15:45:00
Új műsorral állt elő az MTV Az én tévém címmel, a székházat, a Szabadság tér 17-et mutatja be, illetve a műsorok mögötti kulisszákat. Az ötlet jó, túl sok pénzbe nem kerül, egy szegény tévének nincs is gazdaságosabb téma, mint saját székházának folyósói, szobái,…..
Félreértés ne essék, nem akarom én itt a miniszterelnök vagy pártja kollektív farkát a kis számmal illetni, se kutyám, se macskám egyik sem, de ez a fletózás tegnap este a Fábry Showban kissé unalmas volt. Mert nem baj az, ha valaki cinkeli a kormányt, tegye, annak idején Hofi…..
Élő adásban hagyta el Pokorni Zoltán az ATV stúdióját Kálmán Olga műsorában. A kegyetlen műsorvezető előbb azzal kedvetlenítette el az egyébként galamblelkű Pokornit, hogy mindenáron reagáltatni akarta Orbán Viktor nyilatkozatára, miszerint megindulunk, hujhuj, lóramagyar. Hát ő meg nem akart…..
comment:com Olga vs. Tarlós 2006.09.15 18:35:00
Bár az MTV szájtja mást mond, a többi műsormagazin szerint lesz ma nyolckor Dob + basszus, úgyhogy beajánlom, mert a köztévében úgyse lehet bízni. Fél 11-kor kezdődik a Kultúrház egyiptomi körútja, amit nem említenék, ha a szokásos piramisnézegetős turistafilm lenne, de nem…..