Regisztráció Blogot indítok
Adatok
one armed scissor

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
De nem Mars Volta a zenekar neve, hanem Antemasque. Omar Rodriguez Lopez gitáros, Cedric Bixler Zavala énekes és Flea basszusgitáros mellett a negyedik tag Dave Elitch volt Mars Volta-dobos, aki most éppen a Killer Be Killed metál supergroupban nyomja amellett, hogy Miley Cyrus mögött is…..
one armed scissor 2014.04.10 10:52:48
2014. március 28. Hosszas tervezgetés, számlálgatás, újratervezés, halasztás, fúrás és építkezés után úgy tűnik, eljött a nap, amiben sokan talán már nem is hittünk: e hét péntekétől utazhatunk a budapesti négyes metróval. Nem is gondolnánk, milyen régóta szerepelt a…..
Amikor bemutatása idején megnéztem Oliver Stone filmjét, úgy véltem, a rendezőnek elborult az agya. Meggyőződésemet csak megerősítette, amikor később megtudtam, hogy a forgatókönyv alapjait lerakó Quentin Tarantino szintúgy gyűlölte a kész alkotást. Elolvasva az ő eredeti verzióját ezen nem is…..
Mindig is érdekelt, hogy egy nőt mi visz rá arra, hogy a bugyiját egy zenészemberhez vágja. Eleve nem értem az egész hajigálás logisztikáját, mármint hogy ahhoz, hogy mondjuk Chad Kroeger, a Nickelback énekes-gitárosának a fejéhez hozzávághassunk egy uszkve 2 grammos, kék…..
Egyre inkább úgy érzem, hogy a websorozat, ahogy az elmúlt tíz évben gondoltunk rá, igazából sosem fog elterjedni. Emlékeztetőül: a websorozat az az 5-20 perces epizódokból álló műfaj, amivel egyrészt a profi tévék próbálták megúszni, hogy igazi részeket kelljen felpakolniuk…..
Egy-egy durvább akciófilmet nézve néha elcsodálkozunk, hogy mennyi vér tud kifolyni egy-egy szereplőből. Meglepő módon, a képek nem állnak messze az igazságtól, hiszen tényleg elég sok vér csörgedezik ereinkben. De mennyi is valójában?..
Miközben én jövő héten csütörtökön épp Tankcsapdára ropom a csűrdöngölőt, Malmőben épp akkor lesz az Eurovíziós Dalfesztivál második elődöntője, tehát egy hét múlva ilyenkor már tudni fogjuk, hogy miként vette az első akadályt ByeAlex, bejutott -e a szombati…..
A Biffy Clyro, mely előző albumával, a 2009-es Only Revolutions-szal bebiztosította pozícióját az Egyesült Királyság legnagyobb zenekarai között, végre új lemezzel jelentkezik. Az Opposites január 28-án érkezik. A zenekar az Only Revolutions turnéján érett arénákat megtöltő…..
one armed scissor 2013.01.23 13:44:22
Nesze!szer Közeleg Carrie naplója 2013.01.06 15:36:19
Már nem kell sokat várni, ugyanis január 14-én jön a sokak által várva-várt The Carrie Diaries! Ugye arról, a megosztó sorozatról van szó, amelyben AnnaSophia Robb alakítja majd fiatal Carrie Bradshaw-t. Az ifjú színésznő alig töltötte be a tizenkilencedik esztendejét, de máris…..
Az állami koncertszervező hallani sem akart róla, Schmitt Pál viszont támogatásáról biztosította a haldokló szocializmus korszakának emblematikussá vált budapesti gigakoncertjét. Az angol együttes teljesíthetetlen igényekkel állt elő, de cserébe megkapták a hazai filmes szakma…..
A Hungarian Rhapsody - Queen Live In Budapest című, mintegy kétórás alkotás a mozikban 1987-ben bemutatott, Zsombolyai János által rendezett amerikai-kanadai-magyar zenés film (Varázslat - A Queen Budapesten) felújított változata, amelyet a világ mintegy húsz országának, köztük az…..
one armed scissor 2012.09.21 16:08:55
Teljes gőzzel folyt a szeptember 22-i Critical Mass szervezése, amikor a rendezvény két arca, Kürti Gábor és Sinka Károly egyik pillanatról a másikra lefújták az egészet. Sőt, bejelentették, hogy még egy bringás felvonulást szerveznek jövőre, és ezzel véget vetnek a nyolc éve…..
Nem, nem vagyok álszent, sem erkölcscsősz. Tudom, hogy én is vétek hibákat. A lista nem is arról szól, hogy népneveljek. Pusztán dokumentálni szeretném, ami kiakaszt. És tudom közben, hogy mást meg más akaszt ki (valakit pedig egyenesen én akasztok ki), azaz biztatok is mindenkit,…..
Az RTL Klub különösebb meglepetések nélkül, kissé giccses felhajtással jelentette be őszi műsorait, és mutatott belőlük részleteket. Mármint azokból, amik már el is készültek, illetve amikről sikerült elindítani a bejátszást. A Dallas visszatérésére hangolt…..
one armed scissor 2012.08.16 18:01:30
F7
Hét év után új lemezzel jelentkezik az Emil RuleZ!, amelyről először a Lángoló Gitárokon lehet meghallgatni három dalt is. A Gyere Át! című album a 2005-ös zanga!zanga után az ötödik stúdiólemeze lesz a magát továbbra is csak hobbizenekarként definiáló együttesnek. Az Emil…..
A héten olyan kevés jó videót láttunk külföldről, hogy úgy döntöttünk ma csak magyar klipeket mutatunk. Rendszeresen kapunk leveleket hazai zenekaroktól, amiben videóikat ajánlják, de ezek legtöbbje nem üti meg azt a szintet, hogy külön bejegyzést érdemeljen. Itt viszont most…..
Ilyet még a Metal Hammer klasszikus Súgd meg nekünk rovata sem tudott: egy nő hirdetést adott fel az interneten, ahol azt az idegen férfit keresi, aki egy Motörhead-koncert alkalmával a mosdóban teherbe ejtette. "Én: kék haj, ezüst csőtop, neccharsinya, térdig érő motoroscsizma.…..
A Jobbiknak három kártyája van, ezt kevergetik szorgalmasan: zsidók, cigányok, melegek. Teljesen felesleges elmagyarázni nekik, hogy milyen magyarországi és Európai Uniós alapjogokat sért ez az agyszüleményük, amit "T/6721 Egyes szexuális magatartászavarok visszaszorítása…..
A Kolin a napokban kétszer is fellépett a dán LSD On CIA-vel itthon, egyszer az A38-on, egyszer pedig Pécsen. Utóbbi koncertjét viszont kénytelen volt az ötödik szám után abbahagyni a csapat, mivel Linczényi Márk énekest a színpadon annyira megütötték, hogy le kellett állniuk. Az…..
one armed scissor 2012.04.09 00:43:25
@dr. pretender: wikiszotar.hu/wiki/magyar_ertelmezo_szotar/Ir%C3%B3nia

személy szerint én sem kedvelem a zenét és Márkot sem, de a fizikai erőszak nehogy már elfogadott legyen akárhol is. Itt az emberek 90%-a helyesel arra, hogy valakit basszunk pofén, csak mert nem bírjuk a képét, vagy mert máshogy viselkedik, mint a szomszéd Jóska bácsi.

nyilván a vidékizés nem helyénvaló, de ha eddig ilyesmi nem történt vele máshol, akkor elképzelhető, hogy így reagál, ha megkérdezik.

itt egyedül a szórakozóhely biztonsági szolgálatát kéne megkérdőjelezni, és ennyi.
one armed scissor 2012.04.09 00:52:11
@queensryche: a lány és a barátnői az első sorban ezért nevetnek annyira. ez mindent megmagyaráz :)
A Warnernél készülő Szex és New York-előzménysorozat, a The Carrie Diaries (Carrie naplói) három szereplőt is talált a napokban, köztük Sarah Jessica Parker elődjét, a rá cseppet sem emlékeztető (értsd: nem lófejű) AnnaSophia Robbot. A pilot a The CW megrendelésére készül,…..
Nesze!szer De hol volt a stylist? 2012.02.26 16:38:00
   Éjszaka ismét felvonulnak a legnagyobbak, villognak a vakuk, mi pedig irigykedve nézzük a tévén keresztül a millió dolláros ruhák csillogását. Ám azért néha igen szép mellényúlásoknak is tanúi lehettünk már, mióta Oscar bácsika szobrát osztogatják. Az…..