Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsizsid

14 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 9-6 hónappal előtte- Az esküvő pontos dátumának kitűzése, a két család találkozása- Dönteni a templomi és polgári esküvő kereteiről- Tanúk, koszorúslányok kiválasztása- A lakodalom nagyságának és helyszínének eldöntése- Általános költségterv készítése-…..
Esküvőm lesz Esküvői idézetek 2011.04.21 10:30:00
         "Az élet egy angolkeringő,mit eltáncolsz a sírig.Sorsod csupán attól függ,hogy kivel táncolod végig."Goethe---"Akit párodul melléd rendelt az ég,Becsüld meg, szorítsd meg kezét,És ha minden álmod valósággá…..
  Megjelent a Magyar Esküvő 2011-es, téli-tavaszi kiadása, kapható országszerte az újságárusoknál és a bevásárlóközpontok újságos standjain.Ízelítő a tartalomból:- Ünnepélyes igen - A polgári szertartás divatja- Azurák Csaba - Kollégák előtt is…..
Esküvőm lesz Vőlegény elegancia 2011.04.19 12:15:19
    Öltöny vagy szmoking, egysoros vagy többsoros -alkatonként más és más fazon az előnyös még az Uraknál is! Valószínüleg tudod, hogy milyen típusú szmoking vagy öltöny illik az esküvői szertartásodhoz, ám most egy kicsit…..
Mi kell egy jó esküvőhöz? Menyasszony, vőlegény, vendégek és jó hangulat! Az egyik fő hangulatfelelős a zene, ezért nem mindegy, mi az, ami szól! Dj legyen vagy élő zene? Megkérdeztünk szakmabelieket, akik saját véleményüket osztják meg velünk. Néhány éve elérkezett az…..
2 tervező akik híresek a szebbnél szebb menyasszonyi ruhák tervezésében , most bemutatták 2011-es kollekciójukat. Vera Wang, és Carolina Herrera felvonultatták a modelljeiket a lélegzetelállító és könnyű esküvői viseletekben. Vera Wang az amerikai tervezőnő már évek óta…..
  A hírességek nemcsak a vörös szőnyegen, hanem az oltárig vezető úton is szeretnének káprázatosan kinézni. Vera Wang, Armani, Dior… lássuk a sztárok legpompásabb esküvői ruháit. Az esküvőjén persze minden nő…..
Az én fodrászom Esküvői frizura 2011.04.01 16:28:00
Névjegykártya rendelés: ittMeghívó tervezés, nyomtatás Amint kiderül az esküvő napja, rögtön deríts fel egy fodrászt is. Mindenképpen bizonyosodj meg arról, hogy akit találtál, kiváló a szakmában, és a referenciái is megbízhatóak. Hogyan lehetséges biztosítani a haj…..
     Bejelentkezés, időpontkérés: ittNévjegykártya rendelés: itt  ..
 Névjegykártya rendelés: itt Szórólaptervezés, nyomtatás  Sűrűbb hajat szetnene?  A szezonális hajhullásnak számos oka lehet, de mindezt megelőzhetjük, vagy csökkenthetjük egy kis vitaminkúrával. Sokan bizonyára észrevették, hogy tavasszal és ősszel a hajunk…..
Névjegykártya rendelés: ittBizonyára sokaknak elegük van a lazán kiengedett hajból, illetve a copfokból, vagy egyszerűen hétköznaponként is változatosságra vágynak, de zsebük, vagy idejük nem engedi meg, hogy néhány órára fodrászhoz üljenek be, hogy elkészüljön az új…..
 Névjegykártya rendelés: ittMegérkeztek a hőn áhított tavaszi frizura trendek. Legfrissebb hajfestési technikák, színek, árnyalatok és modellek – talán így lehet a legjobban jellemezni.A 2011-es trendre a nonkonformizmus a jellemző. Kiszámíthatatlan formák, cseppet…..
 Névjegykártya rendelés: itt Szórólaptervezés, nyomtatás  Kevés olyan vendég van, aki tudja, hogy mit szeretne és pontosan leírja. A hajak kiválasztásánál, nem elég az arcformát megnézni, fontos, hogy megismerjük, hogy kinek készül a frizura, hogy milyen életet…..
Saját szakács Szakács 2011.03.29 12:28:00
  Bérelj szakácsot estére! Nagydobásra készülsz?   Vendégeket vársz?   Már így is rohanás az életed?   Nálunk kölcsönözhetsz szakácsot,   aki elkészíti a vacsorát, és felszolgálja a csapatnak.    Írj nekünk!…..