Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nazsu16

12 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az utóbbi években megsokszorozódott az allergiások száma. Jóval több az asztmás felnőtt és gyermek.Nemrégiben egy rádióműsorban hallottam a következő fontos információkat.A tusfürdőkben lévő Sodium laureth sulfate nagyon ártalmas anyag. Ettől habzik a tusoló. Ez az anyag…..
 Közlekedési balesetek vétlen sérültjei részére KÁRTALANÍTÁS egy - ma még - ismeretlen kártérítési jogosultság címén.http://ommk.hu/eukk-nagy-zsuzsanna-ugyfel.swfZseniális ÖTLET = Jogdíjszerű JÖVEDELEMhttp://ommk.hu/EuKK%20bemutato-mt-nagy-zsuzsanna.swf..
Kurázsi Ne add fel! 2011.09.06 21:06:00
Van aki egy életen át sóvárog a szabadság után, de sajnos  az önkorlátozó gondolatai nem engedik, hogy azzá váljon ami szeretne lenni. Mint ahogy a kis madárfióka a tojásban, mi is így vagyunk bezárva gondolatainkba. De eljön a pillanat és egyszercsak elkezdi belülről…..
"A tudatosság egyetemes tulajdonság, akárcsak a fizikai lét. Mivel a zsenialitás a tudat egyik jellemzője, így az is egyetemes: ami pedig egyetemes, az minden ember számára elérhető."  Dr. David R. HawkinsLehet, hogy te is úgy érzed, a határtalan vásárlás,…..
Ilyenkor általában a hivatásszerű zenélésre gondolunk, és gyorsan lebeszéljük magunkat, mert belénk rögződtek különféle önkorlátozó hiedelmek. Van aki túl későnek gondolja, hogy foglalkozzon vele. Van aki túl ügyetlennek gondolja magát a zenéléshez. Van akinek nincs ideje…..
Kurázsi Élő néphagyományok 2011.08.03 22:34:00
Lakodalmak szezonja van. Nagy örömömre szolgált, hogy részt vehettem egy olyan lakodalomban, ahol még élnek a hagyományok.Egy fiatal városban, mely még erősen hordozza a falusi jegyeit. Ebben az esetben ez kifejezetten jó.Lázas készülődés előzte meg a nagy eseményt, mint ahogy…..
Kurázsi Új paradigmák 2011.07.30 21:30:00
"Semmi sem indokolja, hogy az önbecsapást, az önhazugságot, az ego-központúságot folytassuk." /Varga Csaba /Ugye egyetértesz velem, hogy ez a mondat ma nagyon időszerű?Új paradigmák /új gondolkodás/ átformálhatják az életünket.Miért nem maradhatunk a régi, megszokott…..
Kurázsi Menj tovább... 2011.07.13 19:06:24
 ..
Kurázsi Lépj velem kapcsolatba! 2011.07.13 19:03:00
                Név:  E-mail cím:…..
Közlekedési balesetek vétlen sérültjei részére KÁRTALANÍTÁS egy - ma még - ismeretlen kártérítési jogosultság címén.http://ommk.hu/eukk-nagy-zsuzsanna-ugyfel.swfÉpítsd a JÖVŐD!http://ommk.hu/EuKK%20bemutato-mt-nagy-zsuzsanna.swf..
Kurázsi Üdvözöllek a blogomon! 2011.04.11 15:12:00
Miért is választottam ezt a nevet....? Hogy ezt elmeséljem, vissza kell menni a gyerekkoromhoz.  Testvérem és köztem nagy korkülönbség lévén, többnyire egyedül játszottam. Kreativitásom már akkor megmutatkozott. Minden ami a kezem ügyébe került, abból valamit…..
Kurázsi Hagyomány vagy Szokás 2011.04.11 15:10:00
Hagyomány vagy SzokásHagyomány nélkül olyan ingatag lenne az életünk, mint „hegedűsnek a háztetőn.”És mi óv meg bennünket a zuhanástól? egy szóval megmondhatom: a hagyomány.De, vajon jó-e a szokásokhoz, hagyományokhoz  ragaszkodni? Pedagógusként tudom,…..