Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Molnár Hajnalka

15 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nép ellensége - 2014. március 28. Általában az előadások egy szemvillanás alatt elrepülnek (nekem legalábbis), az egyik pillanatban kint állsz, és várod, hogy beléphess a színpadra, a következőben pedig már tapsol a közönség, le is ment az előadás. Pénteken az utolsó A…..
Ez dokumentum segítség robot barátnő használatához. Örülök te megvásárolt eredeti kinai robotlány. Ő neked tökéletes társ mindennapokban, mindenféle működést tud csinálni neked. Jobb barátnő, mint igazi, nem lusta, nem veszekszik, találékony, feladatot ellát önként…..
Kevesebb, mint egy hónap maradt a munkabemutatóig, furcsa, már megint milyen gyorsan elrepült az idő. Nem mondhatni, hogy könnyű fába vágtuk a fejszét a kabaré témával. Időről- időre megfordul a fejemben, mi van ha, nem úgy sikerül egy jelenet ahogy szeretnénk, elnevetjük,…..
Több élménybeszámolót is olvashattunk már a hétvégéről, de a pénteki kabaré próbáról nemigen esett szó, úgyhogy most pótolnám a hiányt. 2-3 fős csoportokban dolgoztunk. Először pár perc alatt ki kellett találnunk egy teljesen átlagos szituációt. A kevés idő miatt a…..
A tábor hetedik napja számomra a mélypont volt. Két jelenetben kellett volna szerepelnem, ebből egy sem készült el: részben a saját hibámból, részben a táborban terjengő "vírus" miatt. Hála a többi jelenetnek, mégis a tábor talán legsikeresebb napját zártuk. A produkciók…..
Izgalmas és hosszú évadon vagyunk túl, így visszagondolva nem könnyű csak néhány dolgot kiemelni, de azért megpróbálom. Mint minden évad ez is a szokásos nyári táborral kezdődött Zalamerenyén. Ezúttal a Romantika munkabemutatóját csináltuk meg. Én Gizanyanyát játszottam a…..
2013. február 15. - A nép ellensége Pénteken két hónap kihagyás után játszottuk újra A nép ellenségét. Nagyot csattant! S nem csak az előadás, hanem Szabolcson a könyv is. (Bocsi, Szabi!) Azt hiszem, az eddigiek közül ez volt a legjobban sikerült előadás, de nem attól, hogy ne…..
A hét - év - zárásaként nézzünk bele a 2012-ben elbúcsúztatott darabjainkba. ..
Most, hogy túléltük a világ végét, és megettük a karácsonyi bejglit, a nagy pezsgőmámor közepette tekintsük egy kicsit vissza az elmúlt évre, hogy ki hogyan élte meg azt a társulatban. A nép ellensége - próba Kezdetnek a saját beszámolóm jön. Ez az év kicsit olyan volt…..
2012. október 28. - A nép ellensége Kissé lámpalázasan, de jó kedvűen érkeztem a színházba. Nem mondhatni, hogy probléma mentesen telt az előadás előtti pár óra. Valahogy szokásomhoz híven el voltam csúszva, 4 órakor még a társalgóban ülve ettem a joghurtomat, mire…..
Áprilisban játszottuk utoljára "A nép ellenségét". Azóta eltelt fél év, ami nem kis kihagyás.         A nyáron hiányzott a próbák, majd később az előadások alatt nagyon megszeretett társaság, a darab,  a karakter. De már csak…..
Az összes eddigi próbafolyamat közül ezt vártam a legjobban. Ancsi még a nyár elején elmondta, hogy mindenkivel megvan a célja, amit szeretne elérni a foglalkozások végére, de azt nem, hogy mi is ez. Nem tudom, hogy abba az irányba sikerült-e amit Ancsi szeretne, de elindultam egy…..
2012. június 2. - Aha (Sok-Szín-Feszt, Bük)fotó: Charles Kóbor..
2012. március 26. - A nép ellensége  fotó: GIME ..
Kicsit félelemmel, de boldogan és izgalommal vártam A nép ellensége próbákat. Belecsöppentem egy olyan társaságba, ahol mindenki nagyon tehetséges, és komolyan veszi a dolgokat. Sokat gondolkodtam rajta, vajon én tényleg passzolok-e ide, fel tudok-e nőni a…..